SvD > Inrikes

Saturday, 04 April, 11:03

SvD - 14 okt 11 kl. 10:22

Piratdom fastställdPirate Bay-grundaren Gottfrid Svartholm Warg dök inte upp när Svea hovrätt behandlade hans överklagan av tingsrättens dom i rättegången 2009..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Bay, Gottfrid Svartholm Warg, Svea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Piratdom, fastställd
Regeringen - 20 dec 17 kl. 13:37

Statlig ersättning till personer som har fått ändrad könstillhörighet fastställd i vissa fall

I propositionen föreslås en ny lag om statlig ersättning till personer som har fått ändrad könstillhörighet fastställd enligt 1 § lagen (1972:119) om fastställande av könstillhörighet i vissa fall och som därmed drabbats av det numera upphävda kravet på avsaknad av fortplantningsförmåga för att få ändrad könstillhörighet fastställd..

Nya Wermlands Tidningen - 27 apr 16 kl. 14:11

Johannesson fick fängelsedom på tio månader fastställd

Den tidigare moderata kommunstyrelseledamoten och taxiföretagaren Helena Johannesson, Laxarby, får nu sin dom på tio månaders fängelse fastställd av hovrätten..

GT - 09 maj 16 kl. 14:43

Järnvägsplanen för Västlänken fastställd

Nu är Västlänkens järnvägsplan fastställd. – Detta är en viktig del av processen innan vi kan starta byggnationen av Västlänken, som är planerad till årsskiftet 2017/2018, säger Bo Larsson projektchef för Västlänken..

Sydöstran - 20 maj 16 kl. 16:37

Detaljplan för ny stadsdel fastställd

Nu har detaljplanen för den nya stadsdelen Kilen i Ronneby formellt blivit fastställd..

Expressen - 21 jun 16 kl. 15:36

"Star Trek"-stjärnans dödsorsak fastställd

Skådespelaren Anton Yelchin dog när han klämdes mellan sin säkerhetsgrind och bil som rullat mot honom. Nu är dödsorsaken fastställd – "Star Trek"-skådisen kvävdes till död, skriver Huffington Post. .

Regeringen - 27 mar 17 kl. 12:03

Förslag till lag om ersättning till personer som har fått ändrad könstillhörighet fastställd i vissa fall

I denna departementspromemoria föreslås en ny lag om ersättning till personer som har fått ändrad könstillhörighet fastställd i vissa fall..

Regeringen - 28 mar 17 kl. 17:17

Remiss Ds 2017:6 Förslag till lag om ersättning til personer som har fått ändrad könstillhörighet fastställd i vissa fall

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat departementspromemorian Förslag till lag om ersättning til personer som har fått ändrad könstillhörighet fastställd i vissa fall, Ds 2017:6.

DI - 23 nov 17 kl. 11:38

Statslåneräntan fastställd

Statslåneräntan per den 30 november 2017 är fastställd till 0,49 procent. Det skriver Riksgälden i ett pressmeddelande på torsdagen..

DalaDemokraten - 11 dec 17 kl. 15:40

Lex Maria-anmälan: Tog nio månader för att få fastställd cancerdiagnos

Det dröjde nio månader innan en 65-årig man fick sin cancerdiagnos fastställd. Nu gör Landstinget Dalarna en lex Maria-anmälan på grund av bristfällig utredning..

Dalarnas tidningar - 11 dec 17 kl. 15:40

Lex Maria-anmälan: Tog nio månader för att få fastställd cancerdiagnos

Det dröjde nio månader innan en 65-årig man fick sin cancerdiagnos fastställd. Nu gör Landstinget Dalarna en lex Maria-anmälan på grund av bristfällig utredning..

Sydöstran - 11 jan 18 kl. 11:36

Identitet på mördad man inte fastställd

Identiteten på den man som hittades mördad i Simlångsdalen i Halmstad kommun är inte fastställd. Polisens hypotes är att det rör sig om en man i 30-årsåldern som inte kom från Halland, rapporterar SVT Nyheter Halland.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.