SvD > Ekonomi

Sunday, 29 March, 08:28

SvD - 14 okt 11 kl. 10:42

På jakt efter Apples kärnaTim Cook tar över efter karismatiske Steve Jobs. Vart tar han Apple framöver?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Apples, Cook, Steve Jobs, Apple

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: jaktefter , Apples, kärna
GT - 28 okt 13 kl. 17:00

Allsvenska klubbar på jakt efter stjärna i FFF

Backen Danny Erviks kontrakt med succéklubben Falkenberg går ut efter säsongen. Då kan han försvinna till Mjällby. ?

Aftonbladet - 13 jun 15 kl. 11:59

Northland på jakt efter landslagsstjärna

Dagens PS - 02 aug 19 kl. 09:56

Världens största streaming-stjärna överger sin plattform

Dagens techbrief handlar om klassiska bilar med nya elmotorer, en potentiell säkerhetsbrist i Apples assistent Siri samt världens största streamer som lämnar sin plattform för rivalen. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Nya trenden: Klassiska bilar får nytt liv elmotorer The Verge berättar om en ny trend: klassiska bilmodeller restaurerade med elmotorer.

Dagensanalys.se - 13 apr 17 kl. 10:31

En miljon nedladdningar av Apples nya videoredigeringsapp

Många har visat sig vara nyfkna på Apples nya videoredigeringsapp Clips som lanserades för en knapp vecka sedan. Under de fyra första dagarna laddades appen ner hela 1 miljon gånger. Dock har den ännu inte tagit sig in på topp-20 listanöver de högst rankade apparna i Apples amerikanska appbutik.

Barometern - 14 okt 13 kl. 08:18

Jakt är också naturvård

Andra måndagen i oktober är för många i Kalmar län en högtidsdag. Älgjakten inleds; några spännande dagar på passet väntar, liksom möten med kamraterna i jakt­laget. Det skapar sammanhållning mellan samhällsgrupper, generationer och det stärker bygdegemenskapen.

Barometern - 14 okt 13 kl. 08:18

Jakt är också naturvård

Andra måndagen i oktober är för många i Kalmar län en högtidsdag. Älgjakten inleds; några spännande dagar på passet väntar, liksom möten med kamraterna i jakt­laget. Det skapar sammanhållning mellan samhällsgrupper, generationer och det stärker bygdegemenskapen.

Cornucopia - 12 okt 18 kl. 11:29

Oklart kring Klarna och jakt

"Jag håller hårt på mina principer, och om de inte passar har jag andra." - Grucho MarxKlarna - känt för att ha som affärsidé att folk inte ska lyckas betala sina skulder - har tydligen etiska riktlinjer, som gör att småbutiker inte får använda tjänstens kortbetalningstjänst till att sälja lagliga vapen med licensgodkännande från polisen. En jakt- och fiskebutik har i dagarna blivit avstängda från tjänsten.

SN - 22 okt 15 kl. 05:00

Jag är på jakt efter årets tavla

Jag läste någonstans att bor man eller jobbar i en stad så ser man cirka tio tusen bilder per dag. En hjärna kan registrera åtminstone 24 bilder per sekund. Vi är kort och gott helt överrösta med bilder som vi i nästa sekund glömmer bort.

Skånskan - 12 apr 17 kl. 01:00

Vad me­nar S med vinst­jakt i vården?

ERWP.fif(1)Frå­gan om att för­bjuda vinster för fö­re­tag inom sko­lan, vården och om­sorgen flaggades före kon­gressen upp som en av de stora strids­frå­gorna. Men ge­nom ar­bets­sättet med te­ma­grupper, där par­ti­sty­rel­sen kun­de lyssna av opi­ni­onen bland om­buden och se­dan skriva fram en kom­pro­miss till kon­gressen har de stora striderna ute­blivit.

Skånskan - 23 maj 16 kl. 01:00

Jakt är inte en fråga som rege­ringen bör neg­li­gera

Opinion En ny myn­dig­het för jakt och vilt­vård fö­re­slog den sär­skilde ut­re­da­ren Hå­kan Larsson på för­re lands­bygds­mi­nis­tern Es­kil Er­lands­sons (C) upp­drag. Det var in­get som den nya rege­ringen tyc­kte om och istäl­let för att ta hand om för­sla­get lad­es ut­redningen ned in­nan de yt­ter­ligare frå­gor som in­gick i di­rek­tiven fick ut­redas klart.
Men nu har riks­dagen för an­dra gången be­stämt att det ska bli en vilt­vårds­myn­dig­het.

Skånskan - 21 maj 17 kl. 08:00

På jakt efter nya balla ställen

MALMÖ/TYRINGE Nu är det dags för den sjätte boken och Valle Westesson tror att han kan hålla på ett bra tag till.Tidningen kommer under sommaren att publicera några kapitel ur boken som små tips för roliga och/eller fina utflyktsmål. Det blir totalt tio varav två från Köpenhamn från boken 100 Balla ställen i Köpenhamn som kom ut i fjol.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.