Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 April, 14:49

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 10:37

Årets vandrare belönasVandringsklassikern består av fem vandringar och den som genomfört minst fyra vandringar har möjlighet att vinna priser. Nu är vinnarna utsedda. Inga Törjesson vinner ett par vandringsskor, Inga-Karin Ivarsson belönas med ett paraply och Britt Nilsson får strumpor.I klassikern ingår Ottos runda, Postrånevandringen, Lergöksvandringen, Möllevandringen och Luntertunmarschen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Törjesson, Karin Ivarsson, Britt Nilsson, Ottos, Luntertunmarschen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets vandrare, belönas
Nyan - 04 nov 16 kl. 07:30

”Schysta” IFK belönas med check

FOTBOLL. IFK Mariehamn slutar trea i Veikkausligans fair play-tabell. Och för det belönas man med tio procent av de totala bötesintäkterna för 2015, vilket blir en summa på ungefär 3 000 euro.

YLE - 27 mar 17 kl. 19:00

Publikarbetare på Wasa Teater belönas för sin uppfinningsrikedom

Wasa Teaters publikarbetare Nina Dahl-Tallgren och Sarah Bergkulla belönas med Illusionistpriset. De belönas för samarbetsförmåga och ett ihärdigt publikarbete. I år ger Teaterinfo Finland (TINFO) det traditionella Illusionistpriset till Nina Dahl-Tallgren och Sarah Bergkulla, publikarbetare på Wasa Teater.

YLE - 08 aug 17 kl. 11:08

Två livräddare i Åbo belönas med medalj

På tisdag belönas två livräddare i Åbo med varsin medalj. Åbobon Anna Sofia Airo belönas för sin insats då hon räddade en annan människa som hamnat i Aura å. Ali Rezgi, också Åbobo, belönas för att han ingrep i en knivhugning.

UNT - 11 jan 13 kl. 10:01

Bra insats belönas

24 personer som har hjälpt polisen att lösa och förhindra brott belönas. En av dem som belönas är en man som räddade livet på en person vid järnvägsövergången på S:t Olofsgatan..

Kristianstadsbladet - 09 okt 13 kl. 12:00

Datormodeller belönas med kemipriset

Martin Karplus, Michael Levitt och Arieh Warshel får årets Nobelpris i kemi.Med deras modeller kan kemiska experiment göras i datorn i stället för i labbet.
De tre belönas "för utvecklandet av flerskalemodeller för komplexa kemiska system", skriver Vetenskapsakademien i motiveringen.

Polisen - 05 dec 14 kl. 14:04

Rådiga ingripare belönas

17 vardagshjältar kommer den 9 december att belönas vid en ceremoni i Polishuset. De belönas för att ha visat på särskilt civilkurage och rådighet vid ett ingripande under det gågna året..

YLE - 04 okt 16 kl. 10:28

Paananen: "Tragiskt med kval, seriesegern borde belönas"

Veterantränaren Keijo Paananen är just nu indragen i ett avancemangskval, men ställer sig kritisk till hela processen. Det är tragiskt att vi skall ha det så i fotbolls-Finland. Seriesegern är det som borde belönas, säger FC United-lotsen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

6 saker kvinnor gör på jobbet som män belönas för

När en man erbjuder sig att hjälpa till blir får han beröm och belöningar. När en kvinna hjälper till känner omgivningen sig inte lika skuldsatta. Det är djupt rotade könsstereotyper som gör att vi förväntar oss att kvinnan ska vara hjälpsam och social på en arbetsplats och att mannen ska vara ambitiös och resultatinriktad.

YLE - 16 maj 13 kl. 18:31

Forskare belönas för forskning i språknormer

Två forskare som ur var sitt perspektiv belyser skapandet av en svensk språknorm i Finland belönas med statsrådet Mauritz Hallbergs pris. Pristagarna är Charlotta af Hällström-Reijonen för verket Finlandismer och språkvård från 1800-talet till i dag, och Jennica Thylin-Klaus för verket ?Den finländska svenskan?

YLE - 07 aug 16 kl. 09:30

Vietnams första OS-guldmedaljör belönas hemma – motsvarar 50 årslöner

Hoang Xuan Vinh tog hem Vietnams första OS-guld någonsin i lördags då han var bäst i luftpistol 10 m. Nu belönar den vietnamesiska staten honom med en saftig summa pengar. Hoang Xuan Vinh slog bland annat en kines i medaljkampen, vilket landsmännen tog emot med öppna armar: – Jag är så stolt!

YLE - 29 mar 17 kl. 13:05

SFV:s medaljregn: Göran Djupsund belönas för sin förmåga att förklara komplexa frågor utan att förenkla

Svenska Folkskolans Vänner delade i dag ut priser och medaljer. En av huvudpristagarna är Göran Djupsund, professor i statskunskap vid Åbo Akademi. Göran Djupsund fick Folkbildningspriset för att han som samhällsanalytiker alltid är redo att slagkraftigt belysa det politiska spelet.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kommunen ska ta ny fajt om buller från E6

Både Glumslövsbor och kommunen menar att bullret från E6 är för högt. Det är det inte, menar Trafikverket..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Dubbelt så många jobbsökande i USA

Arbetslösheten i USA ökar snabbt, visar officiella siffror från landet. Totalt ansökte 6,6 miljoner människor om arbetslöshetsstöd under den senaste veckan, en fördubbling sedan veckan innan. Analytikernas prognos var att siffran skulle bli betydligt lä.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Martin Olsson: ”Pengarna är inte det viktigaste just nu”

HIF-nyförvärvet om ekonomi, nästan elva klubblösa månader och framtiden..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tågstopp efter bussolycka i Lund

Tågtrafiken mellan Malmö och Lund har stoppats efter att en buss kört fast under en tågbro i Lund. I väntan på att bussen ska komma loss sätts ersättningsbussar in mellan Malmö och Lund. – Vi är lite försiktiga med hur vi ska flytta bussen eftersom det.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tegnell om coronabeskedet till idrotten: Ett missförstånd

Träning och matcher kan fortsätta i Sverige under coronautbrottet..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

De är nominerade till Nordiska rådets barnpris

De fjorton nominerade till Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris 2020 har offentliggjorts och "Hästpojkarna" av Johan Ehn och "Trettonde sommaren" av Gabriella Sköldenberg representerar Sverige, meddelas i ett pressmeddelande. De ställs mot ve.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Säljras med 31 procent för Volvo Cars

Volvo Cars försäljning rasade med 31 procent i mars till knappt 46 400 bilar, jämfört med mars i fjol. Fallet hänger ihop med coronavirusets påverkan. Nedgången var störst i Europa och USA medan Kinamarknaden visar tecken på återhämtning, enligt ett pre.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nordkorea: Här finns inget coronavirus

Ingen har smittats av coronaviruset i Nordkorea, försäkrar en chef vid landets smittskyddsmyndighet. Men många är skeptiska till påståendet med anledning av virusets omfattande spridning över världen. Nordkorea, som redan tidigare var ett isolerat land,.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

123 kvadratmeter stort hus i Kvidinge sålt för 980 000 kronor

Försäljningen av huset på Västra Storgatan 27 i Kvidinge är nu….

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Frölunda dumpar forward: ”Tufft beslut”

Frölunda och forwarden Sebastian Stålberg, 30, går skilda vägar. "Det var ett tufft beslut, men båda parter är bekväma med det. Vi riktar ett stort tack till Sebastian och önskar honom lycka till i framtiden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.