Nyhetskanalen > Nyheter

Sunday, 05 April, 15:41

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 10:08

Vulkanen Katla uppges mullraVulkanen Katla, granne med knda Eyjafjallajkull, mullrar. Men blir det ett utbrott? Experterna tror inte p det, men i flera internationella medier spekuleras det vilt.

.
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vulkanen, Katla, uppges, mullra
SR - 09 jul 11 kl. 21:00

Vulkanen Katla kan vara på väg att vakna

Vulkanen Katla i södra Island kan vara på väg att vakna till liv sedan stora mängder smältvatten forsat ur Myrdalsjökull idag..

Nyhetskanalen - 06 okt 11 kl. 08:31

Vulkanen Katla på väg att få utbrott

Jättevulkanen Katla på Island kan vara på väg att få ett utbrott, enligt forskare på plats. Ett utbrott kan få stora effekter på flygtrafiken..

Kristianstadsbladet - 14 okt 11 kl. 11:02

Katla mullrar - medier spekulerar om utbrott

Den isländska vulkanen Katla, granne med ökända Eyjafjallajökull, mullrar. Men blir det ett utbrott? Experterna tror inte på det men i flera internationella medier spekuleras det vilt.

BT - 14 okt 11 kl. 11:14

Katla mullrar - kan explodera

Vulkanen Katla, granne med ökända Eyjafjallajökull, mullrar. Men blir det ett utbrott? Experterna tror inte på det, men i flera internationella medier spekuleras det vilt.

UNT - 14 okt 11 kl. 10:04

Katla mullrar

Den isländska vulkanen Katla, granne med ökända Eyjafjallajökull, mullrar. Men blir det ett utbrott? Experterna tror inte på det men i flera internationella medier spekuleras det vilt.

Aftonbladet - 09 jul 11 kl. 13:02

Vulkanen Katla har börjat vakna till liv

Jordskalv och översvämningar signalerar att Islands monstervulkan snart kan få ett utbrottMänniskor evakueras redan från området..

Aftonbladet - 01 okt 16 kl. 10:47

Vulkanen Katla riskerar utbrott

DN - 23 sep 17 kl. 17:42

Vulkan på Bali fortsätter mullra – UD manar till vaksamhet

Vulkanen Gunung Agung på Bali fortsätter att mullra och spotta ut stenar. Nu uppmanar utrikesdepartementet till vaksamhet och att svenskar på Bali följer utvecklingen. – Det är något vi gör, men vi har inga gäster nära evakueringsområdet, säger Ann-Sofie Olsson, presskontakt på resebyrån Apollo..

Expressen - 27 dec 12 kl. 06:33

Bybor vägrar fly vulkanen

Vulkanen San Cristobal i Nicaragua har börjat mullra och spy ur sig rök och aska. Myndigheterna varnar och beordrar evakuering - men många bybor stannar kvar i sina hem..

Sydsvenskan - 29 aug 11 kl. 12:39

Hellbergs solokarriär fortsätter mullra

Foto: Pontus Lundahl/Scanpix
Nisse Hellberg återförenade sitt band Wilmer X för en turné i sommar, men det betyder inte att solokarriären lagts på is. Tvärtom, den går på vulkankraft.
Sent i september kommer ett nytt soloalbum, "Flod av eld", som ska ha inspirerats av en "het upplevelse vid vulkanen Kilauea på Hawaii".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.