Nyheter 24 > Nyheter

Friday, 03 April, 04:11

Nyheter 24 - 14 okt 11 kl. 10:39

C-ledamotens bostads- och sambofiffel dyrare än Juholts
Riksdagsledamoten Erik A Eriksson (C) gjorde samma miss som S-ledaren - men med betydligt större kostnader för skattebetalarna. STOCKHOLM. Håkan Juholt hamnade i blickfånget sedan han låtit skattebetalarna står för hans sambos boendekostnader. Nu visar det sig att en centerpartistisk toppolitiker gjort samma sak - fast under en längre tid till ett värde av drygt 250 000 kronor.Erik A Eriksson (C) flyttade efter att ha valts in i riksdagen 2006 till en bostadsrätt i Vårby söder om Stockholm.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Juholts, Erik, Eriksson, Stockholm, Juholt, Vårby, Riksdagsförvaltningen, Nyheter24, Håkan Juholt, Metro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C-ledamotens, bostadsoch , sambofiffel, dyrare, än, Juholts
DI - 20 maj 14 kl. 06:11

Tuffare tider för bostadsägare

Tuffare amorteringskrav, dyrare bolån på grund av regleringar och hårdare tag mot unga bostadsrättsföreningar. De ljuva åren för bostadsägare ser ut att gå mot sitt slut..

Skånskan - 03 jan 19 kl. 15:00

Slopat statsstöd ger dyrare seniorboende

ESLÖV När investeringsstödet för nya bostäder slopas i den statliga M-KD-budgeten betyder det att det inte blir några subventionerade bostäder för äldre i kvarteret Gåsen i Eslöv. Seniorlägenheterna byggs, men ska nu hyras ut till marknadsmässiga priser. Det stoppade stödet betyder vidare att Ebo tvingas hyra ut nyproduktion i Marieholm med förlust – och det finns risk att det kommunala bostadsföretagets sex planerade bostäder i Billinge skola läggs på is.

YLE - 20 aug 13 kl. 10:10

Allt dyrare att bo i Finland

Det blir allt dyrare att bo i Finland - i snitt väntas boendekostnaderna stiga med 3,1 procent årligen fram till 2017. Det framgår ur en utredning som Fastighetsförbundet och Egnahemsförbundet har låtit göra. För bostadsägare stiger kostnaderna i snabbare takt (3,3 procent per år) än för dem som bor på hyra (2,5 procent per år) - i första hand på grund av högre räntor.

YLE - 20 nov 13 kl. 07:48

HS: Ailus hade önskat sig en mycket dyrare bostad

Helsingin Sanomat kommer i dag med nya avslöjanden om vd:n för det kommunala pensionsbolaget Keva, Merja Ailus och hennes tjänsteförmåner. Enligt tidningen var också den förra styrelsens förtroende för Ailus svagt. Ailus ska ha önskat sig en mycket dyrare tjänstebostad än vad styrelsen gick med på.

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 06:30

Saneringen blev en miljon dyrare

Foto: Tommy Svensson
Det kostade en miljon extra att sanera marken på den gamla åkeri- tomten i Valje. Kommunen ska nu försöka kräva tillbaka pengarna.
Vid förra sammanträdet i kommunstyrelsens arbetsutskott lyftes frågan ut om hur finansieringen av den förorenade marken ska lösas.

DI - 12 okt 17 kl. 16:29

Regeringen: Posten ska få bli långsammare och dyrare

Långsammare och dyrare, men förhoppningsvis säkrare. Regeringen ändrar postlagen och tar bort kravet på att brev ska komma fram dagen efter. "Det viktigaste är att posten kommer fram", säger bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson (MP)..

Kristianstadsbladet - 12 dec 11 kl. 15:06

Klockarens trerummare blir 193 kronor dyrare

Foto: Bosse Nilsson
Östra Göinges kommunala bostadsbolag höjer hyran med 3,28 procent.
Bostads AB Klockaren gick ut hårt inför hyresförhandlingen och begärde 5,2 procents höjning. Efter hårda förhandlingar är det nu klart att höjningen stannar på 3,28 procent vilket motsvarar en hyreshöjning på Klockarens lägenheter med 30,91 kronor på kvadratmeter och år.

YLE - 03 aug 12 kl. 20:01

Det blir bara dyrare att bo på hyra

Boendekostnaderna för hyresgäster har fortsatt att stiga, visar siffror från Statistikcentralen. Sedan 2005 har hyrorna stigit märkbart snabbare än konsumentprisindex. Hyrorna steg under årets andra kvartal med 4,8 procent från året innan.

HBL - 08 apr 13 kl. 17:02

Dyrare värme på distans

När Ekenäs Energi justerade sina fjärrvärmetariffer genom att i Ekenäs höja grundavgiften till det dubbla eller ännu mera medan energiavgifterna sänktes, var det ett drag som gynnar storförbrukare och inte dem som snålar med värmen.I teorin kan storförbrukarens fjärrvärmenota till och med bli mindre. I snitt har Ekenäskundernas totala fjärrvärmekostnader sedan i fjol stigit med nästan sju procent.

GöteborgsPosten - 14 nov 13 kl. 09:41

Vd-avtal med Rignäs dyrare trots nya regler

Hade Bostads­bolaget följt politikernas krav på rimligare regler för stadens direktörer hade bolaget i dag sparat nästan en miljon kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.