Opinionen.se > Opinion

Thursday, 09 April, 09:57

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Börsen är helt stängd"
Börsen är "helt stängd" för nya bolag och inte längre som katalysator av nytt kapital. "Exitmarknaden är problemet", säger riskkapitalbolaget EQT:s Conni Jonsson till Dagens Industri..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
EQT, Conni Jonsson, Dagens Industri

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsenär , helt, stängd
Expressen - 20 jul 18 kl. 18:05

E65 helt avstängd efter trafikolyckor

E65 ska vara helt avstängd, efter en trafikolycka med flera fordon inblandade, i höjd med Marsvinsholm.Vägen är helt avstängd i båda riktningar.Orsak och skadeläge är ännu okänt.

Expressen - 22 okt 16 kl. 14:13

Väg är helt avstängd efter en svår olycka

Väg 27 mellan Karlsborg och Sunnansjö i Kronobergs län är helt avstängd.Enligt Trafikverket kommer vägen vara avstängd i ytterligare flera timmar.– Det stod snabbt klart att det var en allvarlig olycka, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral..

Skånskan - 12 feb 20 kl. 18:58

Öresundsbron helt stängd

Öresund Bron är stängd för all bil- och tågtrafik sedan 18.30.Öresundsbrons Trafikcenter meddelar att Bron är helt stängd i båda riktningarna på grund av tekniska problem.

SR - 13 mar 20 kl. 12:58

Riksväg 31 helt avstängd utanför Nässjö

En lastbil har vält i höjd med Gamlarp utanför Nässjö och vägen är helt avstängd i båda riktningarna. Trafiken leds om på plats. Enligt prognosen kommer vägen vara avstängd till kl 15:00..

Sydsvenskan - 17 jun 14 kl. 05:30

”Tanken på Sverige i VM känns helt befängd”

Solen visade äntligen tecken på att skona spelarna och lämna planen i skugga, de vitklädda delarna av publiken sjöng med de gula och Joachim Löw rättade till frisyren. Thomas Müller firade sitt tredje mål för dagen och slutresultatet var fastställt: Tyskland hade slagit Portugal med 4–0. Utklassat Cristiano Ronaldo och hans lagkompisar.

Trelleborgs Allehanda - 19 feb 13 kl. 13:25

Väg 711 helt avstängd

Från och med i dag är bron över Skateholms å enligt Trafikverket helt avstängd i båda riktningarna.
Orsaken är vägarbete på väg 711 mellan Skateholm och Stora Beddinge. Vägarbetet beräknas vara avslutat tisdagen den 26 februari..

Västerbottens Folkblad - 28 mar 13 kl. 12:21

E12 i Strimsund helt avstängd

E12 vid Strimsund är helt avstängd för bärgningsarbete efter gårdagens trafikolyckor. Bärgningen av den sista lastbilen pågår nu och det finns ingen uppgift på hur [...].

GT - 24 nov 14 kl. 14:16

Bilar i frontalkrock – trafiken helt avstängd

Två personbilar har frontalkrockat på förbindelsebron till Partihallarna, Röde orm. Ambulans, räddningstjänst och polis är på väg till platsen där trafiken är helt avstängd mot Munkebäcksmotet. – Personerna är ute i bilarna och är vakna, säger Bengt Andersson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

BT - 15 jan 15 kl. 08:46

157:an helt avstängd

Enligt uppgifter från räddningstjänsten är väg 157 helt avstängd i höjd med Marbäck. Det ska röra sig om en singelolycka några kilometer utanför Ulricehamn. Räddningstjänst är på plats och mer information följer.

GöteborgsPosten - 27 mar 15 kl. 10:51

Älvsborgsbron helt stängd igen

Älvsborgsbron är helt avstängd i riktning mot Hisingen och bara en fil är öppen mot centrum. En person sitter på en avsats under bron..

GT - 29 apr 15 kl. 21:41

E6 helt avstängd en efter trafikolycka

E6 söder om Kungälv är helt avstängd i norrgående riktning efter en singelolycka i höjd med Rödbo. Enligt polisens presstalesman Stefan Gustafsson blockerar en bil båda körfälten. – Det verkar som att bilen först kört ner i diket och sedan åkt upp och ställt sig mitt på vägen igen, säger presstalesmannen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.