Polisen > Nyheter

Friday, 10 April, 03:55

Polisen - 14 okt 11 kl. 10:33

?Hänsynslösa trafikanter ett allt större problem?
Läs mer på Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hänsynslösa, trafikanterett allt större problem
Skånskan - 09 feb 16 kl. 10:01

Dystra trafikanter bakgrund till vänliga veckan

Firande Efter att ha varit nedlagt sedan millennieskiftet återlanserade biståndsorganisationen Läkarmissionen förrförra året "Vänliga veckan". I år fyller veckan 70 år.Efter att ha varit i kontakt med en trafikräknare som berättat att under sitt pass sett tolv människor som log, femton som såg nöjda ut och 8 569 personer som såg ut som de var på väg till en begravning grundade Läkarmissionens grundare Harry Lindquist, med understöd av idrottsledaren Ernst Killander, år 1946 ”Vänliga veckan”.

Kristianstadsbladet - 11 jan 13 kl. 04:04

Ninjacyklist i lycra på väg

Memil. Smaka på ordet. Visst låter det mjukt och vänligt?

YA - 11 jan 13 kl. 04:00

Ninjacyklist i lycra på väg

Memil. Smaka på ordet. Visst låter det mjukt och vänligt?

Barometern - 24 maj 14 kl. 10:03

Bilisterna är gästeri cyklisternas värld

Replik till Gunnar Flybergs insändare Trafikanarkism legitimiseras. Gunnar Flyberg vill påstå att hur cyklister uppträder i Kalmar, skulle bero på att jag har åsikten att ”bilisterna är gäst i cyklisternas och de gåendes värld”.
Jag står fortfarande för den åsikten.

Helsingborgs Dagblad - 05 okt 15 kl. 19:29

Visa hänsyncyklister

Vi har i olika tidningar den senaste tiden läst om olyckor, snabbcyklande individer som väljer gatan framför cykelbanornas kaos och om positiva hälsoaspekter med cykling. Cykling är underbart för individ såväl som miljö. Dock är cykelklimatet i Malmö inte det bästa.

Sydsvenskan - 05 okt 15 kl. 19:29

Visa hänsyncyklister

Vi har i olika tidningar den senaste tiden läst om olyckor, snabbcyklande individer som väljer gatan framför cykelbanornas kaos och om positiva hälsoaspekter med cykling. Cykling är underbart för individ såväl som miljö. Dock är cykelklimatet i Malmö inte det bästa.

ÖstersundsPosten - 21 mar 16 kl. 13:30

Efter händelsen med renfostret: Trafikverket vill ha dialog

Det var söndag 13 mars som Jeremias Åhrén från Raedtievaerie sameby hängde upp ett renfoster i en snara längs riksväg 87, för att väcka debatt kring frågan om trafikdödade renar. Enligt Jeremias har trafiken blivit mer hänsynslös de senaste åren, vilket avspeglar sig i antalet påkörda djur. Samer riktar också stark kritik mot saltningen av vägar vid renbetesområden.

Blekinge Läns tidning - 21 apr 16 kl. 13:20

Cyklister måste visa bättre trafikvett

Att cykla är miljövänligt och hälsosamt men häftiga diskussioner kring cykel- och trafikvett avlöser varandra. Många trafikanter anser att cyklister är hänsynslösa och inte följer trafikreglerna..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 10 timmar sedan

Coronapandemins påverkan på brottsutvecklingen

Under mars har antalet inkomna ärenden minskat med drygt 4 procent jämfört med mars förra året. Tre brottskategorier där antalet inkomna ärenden har minskat är våldsbrott, trafikbrott och bedrägeribrott, vilket kan vara en effekt av coronaviruset..

Polisen - 11 timmar sedan

Fyra greps efter grovt narkotikabrott i södra Stockholm

650 gram amfetamin i beslag och fyra frihetsberövade män misstänkta för narkotikabrott. Det blev resultatet då polisen på onsdagskvällen kontrollerade en man som lämnade en lägenhet i södra Stockholm..

Polisen - 13 timmar sedan

Ökat fokus på trafiken vid Sveavägen i Stockholm

Boende i Stockholms city har vädjat till polisen i region Stockholm att försöka få bort störande motorcyklar och bilar som kör fort på Sveavägen. Polisen arbetar trygghetsskapande och problemlösande med trafiken på Sveavägen..

Polisen - 14 timmar sedan

Polisaspiranter gjorde insatser mot narkotika

Under ett par veckor i slutet av mars fick åtta polisaspiranter, med placering inom polisområde Örebro, praktisk utbildning i arbetet mot narkotika. Det resulterade i flera beslag..

Polisen - 16 timmar sedan

Luftburen patrullering i Trelleborg

Nu kommer vissa delar av Trelleborg att bevakas med hjälp av UAS, så kallade drönare. Åtgärden är en del i det trygghetsskapande och brottsförebyggande arbetet..

Polisen - 17 timmar sedan

Larm till polisen avslöjade människohandel

Förra året larmades polisen om misshandel av en tonårsflicka i Göteborg. Det ledde till att ett hänsynslöst fall av människohandel nu har rullats upp av polisens utredare av internationell och grov organiserad brottslighet..

Polisen - 18 timmar sedan

Följ råden vid vistelse i fjällmiljö

Du som vistas i fjällen under påsken kommer att mötas av andra förutsättningar än du är van vid. Det är därför viktigt att följa myndigheternas råd för en säkrare vistelse..

Polisen - 19 timmar sedan

Polisen genomförde insats i västra Borlänge

Under onsdag den 8 april genomförde polisen en särskild insats i västra Borlänge. Ett antal poliser och hundförare sökte efter vapen, sprängmedel och narkotika i allmänna utrymmen..

Polisen - Igår: 17:05

Gränskontrollanter förstärker utredningsverksamheten

Sedan den 1 april utreder 50 gränskontrollanter brottsutredningar från hela polisregion Stockholm. Det är resultatet av en förändrad samhällsbild med minskat resande, som innebär att polisen tillfälligt har styrt om en resurs..

Polisen - Igår: 16:29

Felparkerad bil ledde till misstanke om grovt vapenbrott

Tisdagen den 7 april observerade en patrull en felparkerad bil på en gata i centrala Stockholm. I bilen låg en man och sov. Efter misstanke om brott hittades bilder i mannens mobiltelefon där han poserade med vapen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.