IDG > IT

Tuesday, 31 March, 14:47

IDG - 14 okt 11 kl. 10:15

Iphone 4S kan nå fyra miljoner såldaÅsikterna går isär om hur framgångsrik Apples Iphone 4S är. Vissa analytiker anser att telefonen kan nå fyra miljoner sålda under första helgen..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Apples Iphone

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iphone4S kan , , fyramiljoner , sålda
Sydsvenskan - 28 sep 15 kl. 15:12

Prenumerations- och användarvillkor

Allmänt Genom att du köper en prenumeration (på f.n. Lilla, Mellan eller Stora) och skapar ett konto hos Sydsvenska Dagbladets AB (Sydsvenskan) accepterar du Sydsvenskans vid var tid gällande villkor för prenumerationen och därtill hörande användarkonto.

Cornucopia - 04 nov 15 kl. 13:47

Nya Apple TV - lovande men stora brister

I veckan släppte Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) sin nya Apple TV, ATV4. Det är en lovande produkt och en given försäljningssuccé, men med stora brister i främst användargränssnitt och användbarhet (eng usability). Att Steve Jobs inte längre är i livet blir väldigt påtagligt, då produktreleasen på många sätt verkar förhastad.

Fler nyheter från IDG

IDG - 1 timme sedan

Nytt internetprotokoll kan bli rena drömmen för diktaturer


Kina vill fasa ut TCP/IP till förmån för ett nytt protokoll som sägs vara mer effektivt. Det finns emellertid en uppenbar risk att konsekvensen blir minskad yttrandefrihet i stora delar av världen..

IDG - 1 timme sedan

Huawei-topp: USA:s sanktioner kostade oss 12 miljarder dollar


USA:s svartlistning av Huawei kostade den kinesiska smartphone-tillverkaren 12 miljarder dollar i uteblivna intäkter, enligt en av bolagets toppchefer..

IDG - 45 minuter sedan

Kapade Youtube-kanaler blåser folk med hjälp av Bill Gates


En falsk kampanj som använder sig av ett klipp på Bill Gates får folk att skicka över sina kryptovalutor till ett gäng lurendrejare..

IDG - 1 timme sedan

Opera inför stöd för ostoppbara .crypto-domäner på IPFS


Webbläsaren Opera inför ett direkt stöd för domäner under toppdomänen .crypto. Sajter vars decentraliserade IPFS-adresser lagras på Ethereum-kedjan kan nu hittas direkt i webbläsaren..

IDG - 2 timmar sedan

WHO och spelindustrin slår ett slag för social distansering


”Play Apart Together” är sloganen för en ny kampanj från Världshälsoorganisationen i samarbete med företag som Activision Blizzard, Riot Games och Twitch..

IDG - 1 timme sedan

Nya CGI-chefen höjer ribban: "Vi ska manifestera oss som den globala jätte vi är"


Det blir mångårige Acando-chefen John Karnblad som tar över som Skandinavienchef på CGI. Och efter sitt första år på konsultjätten säger han att vet vad han och bolaget ska fokusera på framöver..

IDG - 3 timmar sedan

Facebook plockar ned politiker-inlägg om corona - trots policy


Brasiliens president Jair Bolsonaro har blivit den första storpolitikern att få ett inlägg raderat på grund av falsk information..

IDG - 3 timmar sedan

Trött på jobbet? Tänk igenom detta innan du byter


Ibland kan det vara läge att fundera på om det är dags att byta jobb. Men det gäller att inte bara kasta sig på ett nytt jobb utan en plan framåt..

IDG - 4 timmar sedan

Wireguard VPN nu i Linux 5.6 – "Koden är som ett konstverk"


Den sedan länge emotsedda vpn-klienten WireGuard VPN finns nu inkluderad i den nyligen släppta 5.6-versionen av Linux-kärnan. Linus Torvalds favorit-vpn består av endast 4000 rader källkod..

IDG - 4 timmar sedan

Flera nyheter på väg till Microsoft Edge


Nya Edge kommer snart förbättras med flera nyheter, bland annat möjligheten att placera flikar i en kolumn på sidan istället för en rad längst upp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.