Polisen > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:07

Polisen - 14 okt 11 kl. 10:19

Beslut om polisflygets framtidPolisen frbereder fr att kpa in ytterligare en helikopter och baseringen i Skne ska teretableras. Det r ngra delar av det beslut som rikspolischefen nu fattat angende polisflygets framtid..
Läs mer på Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslutom , polisflygets, framtid
DN - 7 timmar sedan

Got Events avgående ordförande om Scandinaviums framtid: Gick att bygga om Madison Square Garden

Förre Frölundabasen Mats Ahdrian anser att Arenafrågans omfattning gjort politikerna rädda för att fatta beslut..

Dagensanalys.se - 06 aug 18 kl. 18:37

Chefredaktören på Mittmedia: ”Alla inser givetvis att all framtid ligger i de digitala kanalerna”

Den som vill bilda sig en uppfattning om dagsläget och framtidstron inom den svenska landsortspressen gör rätt i att söka kontakt med Daniel Nordström som är chefredaktör på Mittmedia. Han är en av de offensiva mittfältarna, chefredaktör för en grupp av tidningar, som är en av de mäktigaste mediekoncernerna utanför storstäderna. Vi fick en pratstund med Daniel och hans syn på framtiden och tidningsbranschen i synnerhet.

YLE - 18 okt 16 kl. 20:50

Yles kanalreform: Slakt av svenskt rum eller en bättre framtid ?

Tas något bort av finlandssvenskar eller får de något mervärde om tv-kanalerna Yle Fem och Yle Teema ska dela kanalplats i framtiden? Det var temat för den debatt som tankesmedjan Agenda ordnade på tisdag kväll med fem centrala aktörer kring bordet. De två medieforskarna talade om en irreparabel domänförlust medan Yles tvåmannaledning förklarade att tv dör ut som koncept om man inte vidtar drastiska åtgärder för att få med unga tv-tittare.

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 06:30

Facken redo att begära konkurs ??till Lennart Atteryd, jurist och chef för Ackordscentralen i Malmö om Saabs närmaste framtid ur ett juridiskt perspektiv. Resultat om två-tre veckor

Tingsrätten avslog Saabs ansökan om rekonstruktion. Saab tänker överklaga. Men facken står beredda att begära företaget i konkurs.

YLE - 15 mar 17 kl. 15:53

Sjundeåkandidat om skolorna: Det är skrämmande om alla beslut ska vänta

Skolorna och alla problem med inomhusluften är valfråga nummer ett i Sjundeå. Men kandidaterna i Yle Västnylands valdebatt hade olika åsikter om den mindre finska skolan Päivärinteen koulus framtid. Sjundeå måste snart ta stora beslut om renoveringar och/eller nybyggen då kommunens alla tre skolor har drabbats av omfattande problem med inneluften.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"En hårsmån" från ett beslut

Eurozonen är bara "en hårsmån" från ett beslut om utbetalning av nödlån till Grekland, säger den franske finansministern Pierre Moscovici dagen efter att han och kollegorna inte lyckats nå en överenskommelse i frågan. Eurozonen "skulle vara hotad om vi inte kom fram till ett (beslut), men vi har återigen sett att ett: Grekland har gjort stora ansträngningar, två: vi har etablerat kontrollmekanismer för Greklands åtaganden", säger Moscovici till radiostationen Europe 1. Greklands premiärminister Antonis Samaras varnade under morgonen för att stabiliteten i hela eurozonen hotas om ett beslut inte fattats mycket snart.

YLE - 18 nov 16 kl. 15:45

Ingen orsak till oro för Åbo Akademis framtid i Vasa

På torsdagen blev det klart att Academill säljs till det svenska fastighetsbolaget Hemsö. De tidigare ägarna är säkra på att Åbo Akademis framtid i fastigheten är tryggad trots ägarbytet. Harry Schaumans stiftelse och Stiftelsen för Åbo Akademi ägde hälften var av Academill, men sålde fastigheten till Hemsö.

Dagen - 01 sep 11 kl. 03:00

Han hoppar av arbetet med Gemensam framtid

Tre månader efter bildandet skakas Gemensam framtid av ett oväntat avhopp. Metodisten Pär Axel Sahlberg, en av de mest rutinerade och ett tungt namn i arbetet med att bilda den nya kyrkan, lämnar kyrkostyrelsen med omedelbar verkan.

I en debattartikel i Sändaren redogör han för varför.

Dagen - 15 feb 12 kl. 03:00

Gemensam framtid satsar på två nya specialregioner

En storstadsregion med Stockholm och Uppsala som nav. Och en pionjärregion i Skåne. Det är ett par förslag i Gemensam framtids regionutredning som presenterades i veckan.

Barometern - 28 aug 14 kl. 07:41

Skolas framtid fortsatt oklar

Frågan om Torskolans framtid skjuts upp ytterligare några månader. Det står klart efter en votering på tisdagens möte i kommunstyrelsen. Centerpartiet och Moderaterna gick in till kommunstyrelsens möte med förhoppningen att kunna skicka frågan om Torskolans framtid vidare till ett beslut i kommunfullmäktige i september.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 7 timmar sedan

Stort antal falska sedlar i omlopp i Stockholm

I region Stockholm har antalet förfalskade 500-kronorssedlar ökat markant under årets första kvartal jämfört med samma period 2019..

Polisen - 10 timmar sedan

Nio kilo tobak i beslag efter insats

Förra veckan genomförde polisen i lokalpolisområde Rinkeby en insats tillsammans med Tullverket mot smuggelvaror och narkotika. På ett ställe beslagtog polisen nio kilo illegal tobak..

Polisen - 10 timmar sedan

Snabbare lagföring har haft avsedd effekt

Försöksverksamheten, Snabbare lagföring där myndigheter arbetar för att minska tiden från ett polisingripande till dom eller beslut; brott ska lagföras snabbt och effektivt, når goda resultat enligt rapport från Brottsförebyggande rådet..

Polisen - 11 timmar sedan

Resurs hos polisen i Stockholm styrs om med anledning av pandemi

Situationen med coronaviruset ger inställda kommenderingar, framflyttade utbildningar och mindre att göra för vissa funktioner. Parallellt med en hög beredskap för höga sjuktal ska den resurs som frigörs arbeta med utredning samt ökad synlighet..

Polisen - 11 timmar sedan

Insats mot narkotika i Valsta och Märsta gav resultat

Under onsdagskvällen den 1 april genomförde polisen i Märsta och Valsta en insats och hittade bland annat tramadol och cannabis..

Polisen - 12 timmar sedan

Rånare greps efter spaning

Efter en bilburen rånturné genom Göteborg lämnade de misstänkta sin bil. När de återvände väntade polisen. Nu är tre män anhållna misstänkta för grovt rån i tre fall..

Polisen - 17 timmar sedan

SU stärker sin spaningsverksamhet

Under 2019 har avdelningen för särskilda utredningar (SU) förstärkt sin spaningsverksamhet som en del i att stärka kvaliteten och oberoendet ytterligare. Det framgår av SU:s årsrapport för 2019 som Polismyndigheten har lämnat in till regeringen..

Polisen - Igår: 16:42

Studentkortegen i Västerås 2020

Vi vet ännu inte om studentkortegen kan genomföras i år med anledning av covid-19 och effekterna av coronaviruset. Senast den 5 maj fattas beslut om det..

Polisen - Igår: 15:10

Ökat förtroende för polisen tredje året i rad

Allmänhetens förtroende för polisen fortsätter att stiga i den årliga SOM-undersökningen och är på den högsta nivån sedan mitten av 1990-talet. Polisen rankas också högt i varumärkesundersökningen Sustainable Brand Index..

Polisen - Igår: 13:55

Falsk e-post med polisen som avsändare

Polisen är inte avsändare till ett falskt e-postmeddelande som uppmanar mottagaren att infinna sig hos polisen den 4 april klockan 11:00..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.