Sydsvenskan > Sport

Monday, 30 March, 11:29

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 01:30

Förbundet: Polisens förslag omöjligaDen utlösande faktorn var beslutet om att den avbrutna matchen mellan Malmö?? FF och Djurgården ska spelas nu på lördag.
?
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne, Svenska, Malmö, Djurgården, Håkan Jarborg, Sydsvenskan, Sverigedemokraternas, Lars-Åke Lagrell, Sverige, Håkan Jarborg Eriksson, Eriksson, Åke Lagrell, Fotbollförbundet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbundet, Polisens, förslag, omöjliga
YLE - 18 mar 17 kl. 11:00

Vem borde borgmästarkandidaterna rösta på? Valkompassen ger överraskande förslag

När vi provade att fylla i valkompassen med borgmästarkandidaternas egna svar fick flera av dem träffar hos helt andra partier än sina egna. Jan Vapaavuori (Saml) får många träffar bland De gröna, Anni Sinnemäki (Grön) bland Vänsterförbundet och Eva Biaudet (SFP) bland Feministiska partiet. Så ser det ut när vi fyller i Yles valkompass med de svar borgmästarkandidaterna själva fyllt den med.

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 07:00

Förbundet ser över straffskalan efter domarattackerna

Efter helgens två avbrutna matcher har kanslipersonalen på Göteborgs fotbollförbund samlats för att lägga fram förslag på hur miljön kring domarna kan bli bättre 2019. Flera möjliga åtgärder har diskuterats.
– Vi ser att vi kan komma att behöva se över straffskalan, säger kanslichefen Ulf Carlsson..

Skånskan - 10 mar 16 kl. 12:27

Ny flyktingperrong en möjlighet

Öresund En ny plattform för gränskontroll mellan brofästet och Hyllie skulle kosta cirka åtta miljoner att bygga. Tidigast skulle den kunna stå klar om fyra till sex månader. Det visar Trafikverkets utredning efter polisens förslag för att förbättra arbetsmiljön för gränskontrollanterna, öka integriteten för de asylsökande och underlätta för resenärerna på Hyllie station.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 07:30

Poliser ska inte vara några allt-i-allon

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
Före detta rikspolischefen Björn Eriksson hävdar att polisens dåliga resultat delvis beror på politikerna. Poliserna får nämligen omöjliga förutsättningar av våra folkvalda, skriver Eriksson, som lämnat ett förslag på omorganiseringar till regeringen.
I det nya globaliserade samhället krymper världen genom att varor, tjänster, pengar, information och människor obehindrat korsar Sveriges gränser.

Barometern - 16 jun 14 kl. 06:45

Vi måste satsa hårdare

Fossilbränslefritt län. ”Klimatfrågorna har sedan många år tillbaka varit en viktig del i arbetet med Kalmar läns utveckling och tillväxt. Länets mål är att vara en fossilbränslefri region år 2030.

Politikerbloggen - 15 nov 12 kl. 11:51

SD förespråkar ett instängt, inskränkt och intolerant Sverige

DEBATT. Sverigedemokraterna förespråkar ett instängt, inskränkt och intolerant Sverige. Moderata Ungdomsförbundet vill se en värld där gränser inte är något hinder, där alla människor respekteras för deras livsval och ett Sverige som är öppet för alla.

HBL - 17 mar 14 kl. 19:27

Rödgrön allians kämpar mot hårda sparkrav

Stadsstyrelsen i Esbo godkände med minst möjliga marginal stadsdirektörens sparförslag på 23,3 miljoner euro i år. Stadsdirektör Jukka Mäkelä föreslår att Esbo ska spara 25 miljoner euro i år för att få ordning på stadens ekonomi. Stadsstyrelsen godkände på måndagen ett modifierat förslag, där sparkraven uppgår till 23,3 miljoner.

YLE - 28 okt 13 kl. 04:30

Vasafullmäktige för bibehållen kommunalskatt

Det lutar mot att inkomstskatten behålls oförändrad i Vasa nästa år. 32 fullmäktigeledamöter säger nej medan 19 säger ja till en höjning. Svenska Yle Österbotten och Yle Pohjanmaa har gemensamt sänt följande fråga till samtliga ledamöter i stadsfullmäktige.

YLE - 11 dec 13 kl. 18:07

Litet Västnyland i stor vårdenhet?

Förslaget om ett stort social-och hälsovårdsområde som omfattar hela Nyland väcker positiva reaktioner men också farhågor i Västnyland. Helsingin Sanomat läckte igår hemligstämplad information som tog många tjänstemän och beslutsfattare på säng. Elisabeth Kajander, grundtrygghetsdirektör i Hangö och SDP-representant i fullmäktige i Raseborg, känner en viss oro inför ett så stort sote-område.

HBL - 30 sep 14 kl. 06:40

”Utnämningar var rena cirkusen”

En odemokratisk process där man inte lyssnar på fältet utan besluten dikteras uppifrån. Det kokar inom Samlingspartiet i Esbo och Vanda efter utnämningarna av kandidater till riksdagsvalet.Kritiken kommer från personer som deltagit i möten och upplever att fältets åsikt inte beaktats.

YLE - 17 feb 17 kl. 16:02

"Spännande tider" säger forskare om den nya eran utan centrala avtal

Att arbetsgivarcentralen EK säger upp flera avtal mellan centralorganisationerna och lämnar förhandlingsbordet betyder inte att makten försvinner utan att någon annan tar den, säger Tapio Bergholm, forskare och expert på arbetsmarknadshistoria. Många frågor ligger öppna inför framtiden, menar han. Bergholm är inte överraskad över att Finlands Näringsliv EK säger upp de 22 avtalen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Nervösa kockar gör upp i ”Mästerkock”-finalen

Snart korar TV4 sin tionde mästerkock – och bland finalisterna är nervositeten påtaglig. – Man är knappt en levande människa, man är ett vrak av nervositet, säger Sofia Henriksson. TV4:s populära matlagningsprogram börjar lida mot sitt slut för den här.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Coronasmittan gör att Skånes kommuner får kremera obegränsat

Allt fler ombokade och nätsända begravningar i smittans spår..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Kinas ljusning kan vara ny mörkläggning.

Reflexen har varit att tysta ned..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Mässor livesänds efter nya restriktionerna

Flera kyrkor har börjat sända sina söndagsgudstjänster på nätet, sedan sammankomster med över 50 personer förbjudits. I till exempel Domkyrkan i Karlstad släpps numera endast 49 personer in i kyrkan och resten som vill delta i gudstjänsterna kan följa d.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Stenson inte rört en golfboll på två veckor

Henrik Stenson har inte rört en golfboll på över två veckor sedan alla golftävlingar skjutits upp på grund av det nya coronaviruset. Och han planerar att inte röra någon på ett bra tag till – i stället rensar han i garaget. – Jag känner ingen stress att.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Lastbil brann på E6 i höjd med Landskrona – vägen avstängd

En lastbil började brinna under färd på E6:an i höjd med Landskrona..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Nätförsäljning ledde till återkallad personal

Bokhandeln Powell's Books i Portland, Oregon, en verksamhet som uppger att den är världens största oberoende bokhandel, har återanställt över 100 medarbetare som tidigare sagts upp på grund av inkomsttappet coronaviruset orsakade. Anledningen är att nät.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Jätteöverskott ger muskler att möta ekonomisk kris

Höjd skatt skulle vara sista utvägen: ”Det kommer inte att ske.”.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Flyktinginvandrare har kluvna åsikter om begränsningen av ebo-lagen

Att bo i Malmö är tryggt men man lär sig bättre svenska i en mindre stad, tror flera..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.