Opinionen.se > Opinion

Thursday, 09 April, 15:57

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

LiseLotte: "Få i gång kvällen med något salt"
Svensken generellt är kanske inte den mest talföra och sociala i början av kvällen, men av någon underlig anledning brukar vi bli allt mer talträgna ju längre kvällen lider.. Ett enkelt knep för att få ”igång” gästerna är att bjuda på något salt. Av salt blir vi törstiga och den typ av drycker jag rekommenderar här brukar ge ”mod”..
Läs mer på Opinionen.se

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LiseLotte, i , gång, kvällenmed något , salt
Corren - 23 aug 12 kl. 21:03

Stadsfesten invigd i störtskur

Nu är Stadsfesten officiellt i gång. Linköpings borgmästare Ann-Cathrine Hjerdt invigde festen tillsammans med konferenciern Claes Lauritsen och projektledare Liselotte Piper i Domkyrkoparken på torsdagskvällen..

Alingsås tidning - 23 nov 17 kl. 05:30

Röststarkt när det övas inför julkonsert i Tångahallen

Efter ett års uppehåll blir det återigen julkonsert i Tångahallen. I år är bröderna Rongedal gästartister och scenen fylls med sångare, musiker och dansare.
Equmeniakyrkan Vårgårdabygden är arrangör av julkonserten, som engagerar hundratals medlemmar.

Skånskan - 26 mar 19 kl. 05:00

Miljödomstol prövar pizzeriaplan vid E6

SKEGRIE Mark- och miljööverdomstolen har beviljat prövningstillstånd för planerna på en klimatsmart pizzeria vid Skegries infart.Turerna kring de uppmärksammade planerna på att bygga en klimatsmart restaurangverksamhet går vidare. Nu har Mark- och miljööverdomstolen beviljat prövningstillstånd i ärendet som handlar om det överklagade bygglovet på 3 000 kvadratmeter mark mellan Skegries avfart från E6 och den närmaste bostadsbebyggelsen, korsningen Skegrie byaväg och Torvängsvägen.

BT - 08 aug 12 kl. 22:14

Centern kastas ut efter samarbetssvårigheter - alliansen splittrad

Efter knappt halva mandatperioden väljer Moderaterna, Folkpartiet och Kristdemokraterna att gå vidare utan Centerpartiet. Bakgrunden är samarbetssvårigheter mellan partierna. ?

Kristianstadsbladet - 03 aug 13 kl. 15:19

Elever fick ingen hjälp efter JB-skolans konkurs

Chocken över den plötsliga nedläggningen av John Bauer-skolan stillades något av skolans löften om hjälp att hitta ny utbildning. Men två elever från frisörprogrammet vittnar om hur de stått helt ensamma med både praktiska problem och med sin oro.
?

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 13 kl. 07:46

Sörenstams pussel ska ge Europaseger

Anna Nordqvist och Caroline Hedwall blir först ut när Solheim Cup-golfen inleds klockan 15.40 svensk tid.Tacka Annika Sörenstam och hennes pussel för det.

BT - 26 jun 14 kl. 09:47

Migrantläger i Kallebäck övergivet

I stort sett samtliga av det hundratal bulgariska medborgare som bott på och vid en parkering i Mölndals kommun hade lämnat området på torsdagsmorgonen. På pendelparkeringen fanns bara rester från eldstäder och klädstreck, där det brann och hängde tvätt så sent som på onsdagen, samt gamla däck och andra kvarlämnade föremål. Tälten var borta liksom alla bilar.

PrivataAffärer - 19 feb 20 kl. 13:00

Insiders fortsätter att agera efter rapporterna

Redan för en vecka sedan publicerade en rad insidertransaktioner i spåren av bolagens bokslutsrapporter. Men sedan dess har Finansinspektionens insynslista fyllts på med en mängd ytterligare transaktioner. Liselotte Højgård Hansen, fru till Invisios vd Lars Höjgård Hansen, har sålt 73 822 aktier i Invisio i tre transaktioner 14-18 februari för sammantaget cirka 10,6 miljoner kronor.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Vad var det som alla andra utom jag hade koll på?

Var på ett informationsmöte häromdagen där det informerades om kommande förändringar för distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolagets butiker. Vi var ca 20 personer från vinbranschen på plats och majoriteten av informationen var ny för oss alla. Vid flera tillfällen hänvisades det till något som var helt nytt i mina öron.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Överfullt på sjukhusen i Västmanland

Akutmottagningarna på sjukhusen i Västerås och Köping är överfulla och patienter uppmanas därför att inte söka akut vård, om man inte måste. Skulle behovet ändå finnas, blir väntetiden lång.55 personer låg inlagda på akuten i Västerås under onsdagskvällen och tio i Köping.

Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 09:21

Svårare att få längre ledigt utanför loven

Rektorerna har svårt att veta hur de ska hantera frågan om ledighet för elever utanför loven. Lagen är väldigt öppen skriven och lämnar stora utrymmen för tolkningar.
I fjol kom en ny skollag, som sades reglera möjligheten till ledighet utanför loven på ett bättre sätt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.