Nyhetskanalen > Nyheter

Sunday, 05 April, 11:02

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 09:58

Juholt: "Jag förstår kraven på avgång"Som enda tv-team var TV4Nyheterna på fredagsmorgonen på plats i Västertorp när Håkan Juholt lämnade hemmet för VU-mötet som ska avgöra hans framtid som partiledare..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
TV4Nyheterna, Västertorp, Håkan Juholt, VU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JuholtJag , förstår, kraven, avgång
Barometern - 11 feb 14 kl. 13:34

Juholt tjänar näst mest vid sidan av

Håkan Juholt (S) är tvåa på listan över riksdagsledamöterna med störst extrainkomster. Många riksdagsledamöter tjänar betydligt mer än riksdagsarvodet och 65 av de 349 ledamöterna hade 2012 extrainkomster på över 100 000 kronor, visar TT:s genomgång. Listan toppas av moderaten Staffan Anger, tidigare vd inom stålkoncernen Outokumpu.

Skånskan - 25 okt 15 kl. 14:00

Insikter efter Håkan Juholts avgång

Opinion Håkan Juholt lämnar riksdagen och politiken. Han säger att han bär med sig en besvikelse över att inte ha fått testa sin politik på riktigt. Det är begripligt.

YA - 13 okt 14 kl. 04:00

Familjen är värst

Foto: ANDERS WIKLUND / TT
En ny bok om Juholts tid som partiledare avslöjar inte bara de interna stridigheterna utan även krisen inom S.
”Problemet är att du inte hade en kompass som du följde.” Dessa hårda ord fick den förre S-ledaren Håkan Juholt ta emot under ett möte med partiets verkställande utskott i oktober 2011.

SVT - 08 mar 20 kl. 20:55

Håkan Juholt: “I dag behandlas män och kvinnor med samma måttstock”

Kollegan – och senare efterträdaren – Håkan Juholt var först ut med att kräva partistyrelsens och partiledaren Mona Sahlins avgång år 2011. Håkan Juholt fick själv avgå som partiledare 2012. I dag är han ambassadör på Island.

Cornucopia - 21 sep 14 kl. 16:23

Gästinlägg: Lätt för Schulman att spy galla

Nedanstående är ett gästinlägg från läsaren Peter Ekvall, i replik till Alex Schulman som spyr galla över Fredrik Reinfeldt hos Schibsted/Aftonbladet. 

Det är ju lätt för Schulman att sitta och spy galla. När tog han senast mer ansvar för Sverige än att sitta och bespotta andra i debattartiklar i Aftonbladet?

BT - 13 mar 13 kl. 09:34

Alldeles för lätt att skylla allt elände på Pär Nuder

Nu vet vi att det var Pär Nuder som låg bakom allt ont. Från Mona Sahlins framtvingade avgång till Håkan Juholts uppgång och platta fall. Det berättar nämligen SVT-journalisten Margit Silberstein och statsvetarprofessorn Tommy Möller i den alldeles färska och av SVT hårdlanserade boken En marsch mot avgrunden ?

Sydsvenskan - 21 jan 16 kl. 19:45

En kultur utan personligt ansvar.

Det finns olika sätt att ta ansvar.I Japan händer det att politiker och företagsledare som begått allvarliga misstag gråtande och djupt bugande ber om offentlig ursäkt.I USA får den som missbrukat sitt förtroende eller bara misslyckats i största allmänhet ofta gå med en gång, i bästa fall ges tid att först städa skrivbordet.

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 16 kl. 19:45

En kultur utan personligt ansvar.

Det finns olika sätt att ta ansvar.I Japan händer det att politiker och företagsledare som begått allvarliga misstag gråtande och djupt bugande ber om offentlig ursäkt.I USA får den som missbrukat sitt förtroende eller bara misslyckats i största allmänhet ofta gå med en gång, i bästa fall ges tid att först städa skrivbordet.

YA - 04 jun 12 kl. 16:26

Sahlin större än Löfven

När en partisekreterare säger att ?vi har nått ut med politiken? ?

Opinionen.se - 06 maj 16 kl. 13:32

Ung krönikör ryter till om MP:s kris


Mycket kan sägas om Miljöpartiets senaste veckor. Handskakningsskandaler, förfärliga uttalanden och islamistskopplingar har kantat partiet, som nu befinner sig i sin hittills största kris sedan uppstarten 1981. I sådana tider krävs auktoritära ledare, som inte skyller ifrån sig utan står för det som gjorts och går stärkta ur striden.

Kristianstadsbladet - 24 jan 13 kl. 06:00

Heléne Fritzon (S) lämnar uppdrag i partitoppen

Foto: Peter Åklundh
Heléne Fritzon lämnar sina poster som ordförande för partidistriktet i Skåne och som ledamot i Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott (VU).
? Det är inga lätta beslut att ta.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.