Newsmill > Opinion

Wednesday, 01 April, 03:36

Newsmill - 13 okt 11 kl. 20:49

Juholt är bara unik för att han blev upptäckthttp://www.newsmill.se/trackback/40126Nog gottar sig folk i salongerna åt en riktig politisk skandal. Såhär roligt har vi inte haft sen Toblerone, eller hur? Samtidigt skall man akta sig för att lura i sig att fiffel och fusk har något med parti-tillhörighet att göra.
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Toblerone

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juholtär , bara, unikför att han blev , upptäckt
YLE - 29 jan 14 kl. 22:15

Finländska forskare gjorde unik upptäckt

Finländska forskare har för första gången lyckats bilda en syntetisk magnetisk monopol - alltså en magnet med bara en pol. Det är teknologie doktor Mikko Möttönen vid Aalto-universitetet som har utvecklat metoden, som förde fram den syntetiska partikeln. Forskarna har varit ense om att magnetiska monopoler existerar, men man har aldrig lyckats urskilja en sådan förut.

YLE - 19 sep 14 kl. 04:00

Unik upptäckt kan förhindra fetma

En forskargrupp vid biomedicinska enheten vid Åbo universitet har hittat ett transportämne i hjärnan som kan bli ett läkemedel för att förhindra fetma i framtiden. Enligt forskaren Kim Eerola som disputerar i ämnet var det en överraskning att transportämnet Gamma-MSH hade så positiva effekter på förekomsten av fetma. – Det är inget underpiller som vi har upptäckt men tillsammans med bland annat en fettfri diet visar forskningen att Gamma-MSH ger bra resultat, säger Eerola.

BT - 15 okt 13 kl. 16:46

Boråsare med vid unik myggupptäckt

Forskare har gjort en unik upptäckt: en mygga som sög blod för 46 miljoner år sedan i Montana, USA. Sandra Siljeström, geokemist vid SP i Borås, var med och gjorde studien. ?

GöteborgsPosten - 28 feb 19 kl. 09:00

Ny upptäckt: Så ska maten räcka till alla i framtiden

Livmedelsproduktion måste öka dramatiskt – Göteborgsforskare bakom unik upptäckt..

YA - 01 jun 18 kl. 15:58

Unik upptäckt i fågelvärlden: ”Jag känner mig nykär”

För första gången har en eksångare skådats i Skåne. Det var Henrik Forsvall som upptäckte den vid 8-tiden på torsdagsmorgonen, under sin spanarrunda vid Tommarpsån. – Jag känner mig nykär och får gåshud överallt, säger han..

Sydsvenskan - 06 nov 19 kl. 19:00

Unik upptäckt av Lundaforskare – fågeln som låter månen styra flytten

Nattskärran synkar flytten med fullmåne, upptäckte Lundaforskare..

YLE - 24 aug 16 kl. 19:00

Historisk upptäckt: Finländsk astronom har hittat jordlik planet nära vår grannstjärna

En finländsk forskare har upptäckt en planet i den beboeliga zonen invid vår närmaste stjärna efter solen, och fyndet har styrkts av en internationell forskargrupp. Förutsättningarna är goda för att det ska finnas flytande vatten på exoplanetens yta, och möjligen också liv. Astronomer har i åratal letat efter exoplaneter, alltså planeter som befinner sig utanför vårt solsystem.

SVT - 24 maj 17 kl. 11:00

Unik film med Raoul Wallenberg upptäckt

En unik film med diplomaten Raoul Wallenberg har upptäcks i SVT:s arkiv. Filmsekvensen är de första rörliga bilderna någonsin på den världskände svensken, och hittades av en slump. Raoul Wallenberg-forskare beskriver nu filmsekvensen som en sensationell upptäckt.

Expressen - 17 jun 13 kl. 04:24

Ny planet upptäckt ? borde inte existera

Den borde inte existera. Men rymdteleskopet Hubble har nu upptäckt spår av en ny unik planet som kan förändra vetenskapen för gott. ?

SVT - 29 feb 20 kl. 02:51

Forskare har upptäckt ett djur som inte behöver syre för att leva

Mikrobiologer vid Oregons delstatsuniversitet i USA har upptäckt en unik organism som kan överleva utan syre. Det handlar om en parasit som lever i laxvävnad och enligt forskarna ställer det frågan om vad ett djur är på sin spets..

Blekinge Läns tidning - 17 dec 12 kl. 06:26

Karlskronaläkare bakom livsviktig upptäckt

Pojken fick diagnosen narkolepsi på Blekingesjukhuset efter svininfluensavaccinet.
Med hjälp av sparad ryggmärgsvätska gjorde Karlskronaläkarna en medicinsk upptäckt.
Innan vaccineringen var pojkens värden helt normala.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.