IDG > IT

Sunday, 05 April, 15:09

IDG - 14 okt 11 kl. 08:57

Hemnet: "Vi frågar besökarna hela tiden"Hemnet får nästan in fler svar än de kan hantera, menar marknadschefen Ulrika Berg..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Ulrika Berg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HemnetVi , frågar, besökarnahela , tiden
PrivataAffärer - 03 mar 20 kl. 13:16

Hemnet: Coronan minskar boprisförväntningarna

”Det är troligt att det är en effekt av turbulensen vi har sett på finansiella marknader som orsakats av coronaviruset och framförallt hur det väntas slå på börsen och ekonomin i stort”, säger Hemnets analytiker Erik Holmberg. Andelen av besökarna på Hemnet som tror på stigande bostadspriser de närmaste sex månaderna sjunker till 33 procent i mars från 38 procent föregående månad, medan andelen som tror på sjunkande priser stiger till 16 från 14 procent. Erik Holmberg noterar samtidigt att barometern ligger på fortsatt höga nivåer och att prisförväntningarna trots faktorer som turbulensen senaste tiden står sig ganska väl.

PrivataAffärer - 20 mar 20 kl. 08:30

Hemnet: Allt fler avvaktar med bostadsaffären

”Det är en tydlig ökning av andelen som säger att de påverkas av oro för coronaviruset, men är det också en ansenlig andel, hälften, som inte påverkas”, säger Hemnets talesperson Staffan Tell. Hemnet har tillfrågat de av sina besökare om planerar att göra en bostadsaffär de kommande sex månaderna om oro för coronaviruset får dem att avvakta. I den första undersökningen, i slutet av februari, svarade 10 procent ja medan 82 procent svarade nej och resterande vet ej.

Trelleborgs Allehanda - 09 apr 13 kl. 02:23

Hemnet börjar ta betalt i juli

Hemnet ska börja ta betalt för bostadsannonseringen på sajten. Från och med den 1 juli får säljaren betala 600 kronor för att en bostadsannons ska synas där.
Skälet är att intäktsmöjligheterna från den bannerannonsering, som ger sajten inkomster i dag, kommer att minska på sikt.

DI - 18 dec 18 kl. 06:02

Hemnet: Fler tror på sjunkande priser

Andelen av besökarna på bostadssajten Hemnet som tror på sjunkande bostadspriser ökar till den högsta nivån sedan i mars..

DI - 05 jun 19 kl. 16:13

Trendbrott: Fler tror på stigande bostadspriser, visar Hemnet-data

Andelen av besökarna på bostadssajten Hemnet som tror på stigande bostadspriser ökar, medan andelen som tror på sjunkande priser minskar, och för första gången sedan i september är det nu fler som tror på stigande än sjunkande priser..

DI - 05 jul 19 kl. 13:30

Hemnet: Fler tror på stigande bostadspriser

Andelen av besökarna på bostadssajten Hemnet som tror på stigande bostadspriser ökar medan andelen som tror på sjunkande priser minskar..

Nerikes Allehanda - 19 jan 20 kl. 14:37

LISTA: Här är 2019 års hetaste bostäder på Hemnet

I NA:s lista kan du se vilka bostäder som Hemnet-besökarna var mest intresserade av i Örebro län....

Jmini.se - 25 dec 15 kl. 16:18

Svenskarna älskar att besöka Hemnet

Intresset för bostäder slår rekord igen och stockholmarna är dem som jagar bostäder allra mest. Under 2015 var 19.00 den populäraste tiden att leta bostad, vatten gick om balkong som populäraste sökbegrepp och vitt och fräscht konkurrerades ut av.....

Dagensanalys.se - 01 jun 16 kl. 08:44

Här är sajterna som alla andra besöker

När internet börjar bli lite tråkigt och du inser att du bara surfar till samma webbplatser hela tiden så kan det vara dags för ny inspiration. Här avslöjar vi vart alla andra surfar så att du kan upptäcka nya härliga webbplatser på nätet. Resultatet kommer från en panel med över 3.

PrivataAffärer - I förrgår: 12:24

Bomarknaden: Prisförväntningarna rasar till rekordlåg nivå

”Det har varit en dramatisk utveckling den senaste månaden. Det är nu en bra bit över varannan bostadsköpare som tror på sjunkande priser och endast en av tio som tror priserna ska gå upp. Det speglar också vad som hänt i samhället och ekonomin i övrigt, med stor oro för vad som sker och svårigheter att veta hur stora effekter coronaviruset kommer att få”, säger Hemnets analytiker Erik Holmberg till Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - 04 feb 20 kl. 08:55

Rekordhöga boprisförväntningar

”Det är nya rekordsiffror, där boprisförväntningarna nu är de högsta sedan nedgången på bostadsmarknaden hösten 2017. Marknaden har skakat av sig amorteringskrav, ett kraftigt växande utbud och all nyproduktion som kommit ut. Efter ett par års avvaktande marknad är vi nu på många sätt tillbaka där vi var före turbulensen 2017”, säger Hemnets analytiker Erik Holmberg.

Fler nyheter från IDG

IDG - 8 timmar sedan

Microsoft Office går i graven – och det handlar inte bara om ett namnbyte


Nu i april byter Microsoft namn på flera av sina produkter. En av de största ändringarna rör själva Officepaketet. Vi går igenom namnbytena och förklarar hur detta drabbar dig som administratör, det här är nämligen mer än bara en kosmetisk ändring..

IDG - 19 timmar sedan

Skype flaggar för kontolösa videosamtal


Vill uppmärksamma att det går att göra videosamtal via Skype även utan användare..

IDG - 21 timmar sedan

Hackare hittade sätt att ta över Apples webbkameror


Sårbarheterna som utnyttjades genom Safari har nu täppts igen av Apple..

IDG - 22 timmar sedan

AI-startup ska förbättra Siris språkkunskaper


Apple har köpt Voysis vars plattform tidigare använts för att ställa detaljerade frågor i shoppingappar..

IDG - 23 timmar sedan

Google Chrome pausar tillfälligt nytt kakkrav


Kommer sluta kräva att Samesite-kakor beter sig på ett visst sätt för att öka nätets stabiliteten i samband med säkerhetsarbetet kring coronaviruset..

IDG - 23 timmar sedan

Zoom lägger till nya funktioner för att förhindra "Zoombombing"


Kommer nu automatiskt slå på väntrum och lösenord..

IDG - Igår: 11:04

Patent tyder på att kameran i Ipad kan få ny placering


Eftersom de flesta nuförtiden använder sin Ipad i landskapsläge är det troligt att Apple placerar kameran på långsidan i stället för kortsidan i kommande modeller..

IDG - Igår: 07:01

Så används coronakrisen av hackare – sex angreppsvägar


Cyberskurkarna drar sig inte för att använda coronautbrottet som ett sätt att sprida sina skadeprogram, störa verksameter, skapa oro och tjäna snabba pengar..

IDG - Igår: 16:01

Multiplayer i Call of Duty: Modern Warfare blir gratis i helgen


Passa på att testa ett av dagens mest populära krigsspel fullt ut..

IDG - Igår: 15:28

Microsoft Edge går om Firefox på datorer


Siffror för mars månad ger Microsofts webbläsare andraplatsen efter Google Chrome..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.