Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 03 April, 18:41

Affärsvärlden - 14 okt 11 kl. 09:02

Ericssons sorgebarn slår förväntningarnaTelefontillverkaren Sony Ericsson, som samägs av Ericsson och Sony, rapporterar ett resultat före skatt på 31 miljoner euro för det tredje kvartalet 2011 (62)..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Sony Ericsson, Ericsson, Sony

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ericssons, sorgebarnslår , förväntningarna
Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

TA - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

BT - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

PrivataAffärer - 17 okt 19 kl. 07:09

Ericsson klådde förväntningarna med råge

Ericssons justerade rörelseresultat blev 6,5 miljarder kronor för det tredje kvartalet 2019. Genomsnittet av 18 analytikers prognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, låg på ett justerat rörelseresultat på 5,02 miljarder kronor. Den justerade rörelsemarginalen uppgick till 11,4 procent, mot snittestimatet om 8,9 procent, och den justerade bruttomarginalen var 37,8 procent.

Opinionen.se - 23 apr 14 kl. 10:55

Ericsson under förväntningarna


Ericsson missar snittförväntningarna rejält för första kvartalet, och det gäller såväl vinsten som omsättning och rörelseresultat. Aktien föll 4,9 procent direkt när Stockholmsbörsen öppnade. – Klart sämre än väntat, säger Jonas Olavi, chefsaktiestrateg på Nordea om resultatet.

BT - 23 apr 14 kl. 11:00

Ericsson under förväntningarna

Ericsson missar snittförväntningarna rejält för första kvartalet, och det gäller såväl vinsten som omsättning och rörelseresultat. Aktien föll 4,9 procent direkt när Stockholmsbörsen öppnade.- Klart sämre än väntat, säger Jonas Olavi, chefsaktiestrateg på Nordea om resultatet.

DI - 17 apr 19 kl. 08:16

Ericssons rapport öppnar vägen för kurs över 100 kronor

Ericssons vd Börje Ekholm levererar en kanonrapport och krossar förväntningarna på punkt efter punkt. Organisk tillväxt och marginalförbättringar låg i förväntningarna, men inte alls på den nivån som Ericsson nu presterar. .

DI - 18 apr 19 kl. 08:36

SEB: Ericssons positiva trend kommer mattas av

Förväntningarna på Ericssons bruttovinst ligger nu nära toppnivåer som inte synts på fyra år. Men storbanken SEB:s analytiker spår att telekombolaget kommer att få det svårare att bräda förväntningarna..

DI - 18 jul 13 kl. 08:08

Aktiefall väntas efter Ericssons rapportmiss

Ericssons kvartalsvinst var väsentligt sämre än väntat och marknaden gör sig redo för ett ras för telekomjättens aktie på torsdagsmorgonen. Framför allt är det affärsområdet Networks som bommar förväntningarna..

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 16 kl. 07:38

Ericssons resultat nära noll

Förväntningarna var redan lågt ställda – men Ericssons resultat för tredje kvartalet blir betydligt lägre än väntat sedan försäljningen rasat, meddelar bolaget. Ett rejält överraskande besked, enligt Nordnets sparekonom Joakim Bornold. – Prognoserna och.

UNT - 12 okt 16 kl. 08:27

Ericssons resultat nära noll

Förväntningarna var redan lågt ställda - men Ericssons resultat för tredje kvartalet blir betydligt lägre än väntat sedan försäljningen rasat, meddelar bolaget..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

SAS drar ner inrikesflyget ytterligare

SAS kommer från och med måndagen den 6 april endast trafikera fyra destinationer i Sverige, med bara ett flygplan..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Nedåtrekyl väntas på Wall Street

USA-börserna väntas gå ned i fredagens öppningshandel i en rekyl efter torsdagens oljedrivna kursuppgång. En svagare amerikansk jobbrapport än befarat för mars överskuggade ett fortsatt oljeprisrally..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Analytiker spår starkt första kvartal för Avanza

Flera analytiker är optimistiska kring att den höga aktiviteten på den turbulenta börsen i coronaviruskrisens spår ska ha gynnat nätmäklaren Avanza som kommer med kvartalsrapport den 21 april..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Amerikansk sysselsättning mycket lägre än väntat

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA minskade med 701.000 personer i mars..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

SEB: Rikbanken behåller nollräntan

Det var intressant att notera att riksbankschefen Stefan Ingves inte tog upp reporäntan eller inflationen i sitt anförande på fredagen, och på en direkt fråga om reporäntan var Ingves mycket tydlig med att en räntesänkning inte är en lämplig åtgärd i rådande situation. Det skriver SEB-ekonomerna Lina Fransson och Olle Holmgren..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

H&M lyfter efter rapporten

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag på en något lägre nivå i linje med omvärlden..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Ingves: Riksbanken redo att göra mer

De senaste veckorna har varit några av de mest dramatiska Sverige har upplevt i modern tid. Riksbanken har, tillsammans med andra myndigheter gjort kraftfulla insatser för att se till att kreditförsörjningen fungerar, och är redo att göra mer "om det behövs, när det behövs". Det sade riksbankschefen Stefan Ingves på fredagen, enligt ett förskrivet anförande..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Sparekonomen: Detta imponerar i H&M:s rapport

Trots att H&M rapporterar ett försäljningsras för mars så imponerade bolaget ändå i första kvartalet och klädjätten kommer ta sig igenom det tuffa läget. Det säger Nordnets sparekonom Frida Bratt..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Nedgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas inleda veckans sista handelsdag på en något lägre nivå..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Nordea ser köpläge i flera fastighetsbolag

Nordea har gjort flera förändringar i bankens syn på fastighetsaktier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.