DI > Ekonomi

Sunday, 05 April, 13:25

DI - 14 okt 11 kl. 09:04

Lundby-Wedin: Det har skadat partietLO:s ordfrande Wanja Lundby-Wedin sade nr hon kom till verkstllande utskottets mte att den senaste tidens hndelser har skadat partiet..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lundby-WedinDet har , skadat, partiet
Expressen - 14 okt 11 kl. 13:27

Wanja Lundby-Wedin: Företroendet för Juholt är skadat

LO:s avgående ordförande Wanja Lundby-Wedin anser att förtroendet för Håkan Juholt är skadat. - Såklart att förtroendet för Håkan är skadat, men jag vill tala med Håkan själv, höra hans version, sa hon innan mötet. .

TA - 12 jan 11 kl. 12:30

LO-basen Lundby-Wedin avgår 2012

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin avgår. Vid nästa kongress, våren 2012, har hon gjort sitt, berättar hon för tidningen Lag & Avtal. Byggnads ordförande Hans Tilly har fått uppdraget att hitta en efterträdare.

DI - 22 jan 12 kl. 15:04

Lundby-Wedin: "Vi behöver en person som enar partiet"

LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin anlände till söndagens möte strax före halv tre. Hon säger att det är viktigt att hitta en process som skapar stabilitet i partiet..

Politikerbloggen - 12 jan 11 kl. 11:00

AVGÅR Wanja Lundby-Wedin avgår vid nästa kongress

LUNDBY-WEDIN AVGÅR. Wanja Lundby-Wedin, ordförande för LO, meddelar att hon avgår vid nästa kongress, våren 2012. Det berättar hon i en intervju med tidningen Lag & Avtal.

BT - 12 jan 11 kl. 14:16

Lundby-Wedin avgår 2012

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin avgår. Vid nästa kongress, våren 2012, har Wanja Lundby-Wedin gjort sitt, berättar hon för tidningen Lag & Avtal. Byggnads ordförande Hans Tilly har fått uppdraget att hitta en efterträdare.

Expressen - 21 jan 12 kl. 12:32

Jämtin eller Lundby-Wedin tar över - tillfälligt

I dag håller Håkan Juholt en presskonferens - enligt många för att meddela sin avgång. Då kan partisekreteraren Carin Jämtin ta över partiet tillfälligt, men vissa nämner också Wanja Lundby-Wedin som kandidat. - Hon har ju suttit längst, säger Hans Ekström, distriktsordförande i Sörmland, till Expressen.

Expressen - 27 jun 13 kl. 09:22

Lundby-Wedin: "Det är helt förkastligt"

Wanja Lundby-Wedin är skakad över de anställdas berättelser om hur de hotas och skräms. Nu ska en oberoende konsult granska förhållandena i semesterbyn. - För mig är det självklart att det är en fråga som vi måste gå till botten med, säger Wanja Lundby-Wedin..

DI - 24 maj 12 kl. 12:08

Juholt: Wanja Lundby-Wedin var med och höll i yxan

Den förre S-ledaren Håkan Juholt riktar i en kommande bok hård kritik mot LO-basen Wanja Lundby-Wedin. Juholt hävdar att Lundby-Wedins krav på att utreda turerna kring partiets budgetprocess syftade till att försvaga alternativt avsätta honom..

BT - 12 jan 11 kl. 10:48

LO-basen Lundby-Wedin avgår 2012

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin avgår. Vid nästa kongress, våren 2012, har hon gjort sitt, berättar hon för tidningen Lag & Avtal. Byggnads ordförande Hans Tilly har fått uppdraget att hitta en efterträdare.

Nyhetskanalen - 12 jan 11 kl. 10:56

Lundby-Wedin avgår som LO-bas 2012

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin avgår. Vid nästa kongress, våren 2012, har hon gjort sitt, berättar hon för tidningen Lag & Avtal..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Sista flyget mellan Sverige och Storbritannien på torsdag

Från och med eftermiddagen på skärtorsdagen, den 9 april, kommer det inte längre att vara möjligt att flyga mellan Sverige och….

DI - 4 timmar sedan

Krismöte mellan Opec och Ryssland skjuts upp

Oljekartellen Opec och Ryssland skjuter på ett möte som skulle hållas på måndag..

DI - 45 minuter sedan

Ändra konkursreglerna

De företag som utnyttjar de nya statliga åtgärderna riskerar att hamna i ett läge då kontrollbalansräkning måste upprättas vilket kan leda….

DI - 1 timme sedan

Säljare och köpare sitter i rävsax: ”Många är tagna på sängen”

Coronakrisen har skapat oro på bostadsmarknaden. Planerade affärer och kalkyler ställs på ända i krisens spår, inte minst för de som redan….

DI - 1 timme sedan

Dödstakten fortsätter att minska i Spanien

För tredje dagen i rad rapporterades färre döda i coronautbrottet i Spanien än dagen innan..

DI - 1 timme sedan

Deppigt på börserna i Mellanöstern

Trenden är överlag dyster på börserna i Mellanöstern under söndagen. Börserna i Abu-Dhabi och Dubai stängde med nedgångar på drygt 2….

DI - 1 timme sedan

Vicepresident ber om ursäkt för lik på gatan

Vicepresident Otto Sonnenholzner har bett om ursäkt sedan minst 150 kroppar plockats upp från gatorna i Ecuadors största stad Guayaquil..

DI - 2 timmar sedan

Detta har hänt: Sverige under coronakrisen – dag för dag

Restriktioner, förbud och rekommendationer – coronaviruset har påverkat Sverige på många olika sätt den senaste tiden..

DI - 2 timmar sedan

Ökning av coronafall i Kina – 30 nya fall upptäckta

30 nya fall av coronasmitta rapporterades från Kina under lördagen, en ökning jämfört med de 19 fall som rapporterades i fredags..

DI - 2 timmar sedan

Ridå för krogscenen – 40 års uppbyggnad riskerar att raseras

Fram till nyligen skrek restaurangbranschen efter personal. Varningar om överetablering klingade ohörda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.