Sydsvenskan > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:41

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 08:34

Skåne tryggare enligt PolisenPolisens årliga trygghetsundersökning visar att skåningarna överlag känner sig tryggare jämfört med för ett år sedan. Bland annat att oroar sig färre för att utsättas för brott och fler känner sig trygga med att röra sig ute på sena kvällar Däremot störs fler personer av att bilar kör för fort och fler oroar sig också för ungdomsgäng som bråkar och stör.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Polisen, En, Polisens, Däremot, Malmös, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skåne, tryggareenligt , Polisen
Polisen - 08 sep 11 kl. 14:46

Skattjakt för ett tryggare Eriksberg!

Inbrott och skadegörelse ökar allt mer i vårt samhälle. Tryggare Uppsala län samarbetar med Polisen och flera företag och organisationer för att effektivisera arbetet med att motverka brott av det här slaget. Du kan också hjälpa till!.

Polisen - 19 okt 11 kl. 09:56

Malmöborna känner sig tryggare och färre utsätts för brott

Polisen och Malmö stads årliga trygghetsmätning visar på att fler Malmöbor känner sig tryggare och färre utsätts för brott. Det visar enkätundersökningen som 2258 Malmöbor besvarat..

Polisen - 11 feb 11 kl. 11:38

Boende i Skåne tryggare enligt undersökning

Boende i Skåne känner sig generellt sett allt tryggare. Oron att utsättas för brott mot person och känslan av otrygghet har ökat något. Den reella utsattheten för brott har minskat.

Polisen - 20 jun 11 kl. 09:57

Så verkar Hallandspolisen för ett tryggare midsommarfirande

Särskilda trafikkontroller och riktade insatser mot fylleri och misshandel. Det är Hallandspolisens strategi för att förebygga brott och verka för ett tryggare midsommarfirande i länet..

Polisen - 15 nov 12 kl. 14:20

Luleåborna känner sig tryggare

Luleåborna känner sig tryggare 2012 än 2006. Det är en övergripande slutsats från årets trygghetsunderökning, som Luleå kommun och polismyndigheten gjort tillsammans..

Polisen - 10 mar 14 kl. 09:56

Västerbottningen allt tryggare

Av Brottsförebyggande rådets (Brå) årliga nationella trygghetsundersökning framgår att västerbottningen blir allt tryggare. 95 procent känner sig trygga..

Polisen - 21 jun 16 kl. 11:26

Vi vill göra Östersund tryggare

Måndagen den 20 juni genomförde polis, kommun och andra aktörer en gemsam säkerhetsrond i centrala Östersund för att tillsammans hitta förbättringsåtgärder för en säkrare och tryggare stadskärna. Detta ska följas upp och återkommande träffar planeras..

Polisen - 13 okt 11 kl. 09:11

Allmänheten ger polisen bra betyg

Den faktiska utsattheten för brott och oron för att utsättas för brott har minskat enligt boende i Skåne. Skåningarna känner sig generellt tryggare och är i huvudsak nöjda med hur polisen agerar mot problem..

Polisen - 15 maj 13 kl. 11:20

Polisen i Sundsvall startar volontärsverksamhet

Polisen i Sundsvall tar nya grepp i arbetet om att fortsätta bidra till ett tryggare samhälle. I juni i år startar den första volontärsverksamheten i Polismyndigheten i länet..

Polisen - 26 maj 14 kl. 17:02

Polisen vill prata med Växjöborna

Tisdagen den 3 juni bjuder Polisen in till medborgarforum i Växjö. Kom och prata med oss om hur vi tillsammans med kommunen kan arbeta för ett bättre och tryggare Växjö..

Polisen - 17 jan 17 kl. 11:29

Så ska kommunen och polisen jobba tillsammans i Fröslunda/Brunnsbacken

För andra gången någonsin har polisen och kommunen undertecknat ett så kallat medborgarlöfte. Den här gången är det Fröslunda som ska bli en tryggare plats att bo och leva i. Även Brunnsbacken är omnämnt i det nya medborgarlöftet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.