Nyheter 24 > Inrikes

Thursday, 02 April, 05:13

Nyheter 24 - 14 okt 11 kl. 08:28

Nu avgörs Håkan Juholts framtid
Socialdemokraternas verkställande utskott (VU) träffas på fredagen för att bestämma hur partiet ska gå vidare. STOCKHOLM. Klockan 09:00 på fredagsmorgonen avgörs Håkan Juholts framtid. Som Nyheter24 kunde avslöja under torsdagen försöker den socialdemokratiska ledningen förmå Juholt att avgå. Sent på torsdagskvällen gick även riksdagsledamoten Mariam Osman Sherifay, som sitter i partistyrelsen, ut och krävde partiledarens avgång.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Håkan Juholts, Stockholm, Nyheter24, Juholt, Mariam Osman Sherifay, Sherifay, Erik Österberg, Håkan Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu avgörs, Håkan, Juholts, framtid
GöteborgsPosten - 14 aug 17 kl. 06:00

I dag kan Qvidings framtid avgöras

Den 24 juli beviljades fotbollsklubben Qviding FIF företagsrekonstruktion av tingsrätten i Göteborg. I dag kan klubbens framtid avgöras på borgenärssammanträde i tingsrätten. – Det är fortfarande många knutar att lösa i det här ärendet, säger rekonstruktören Stefan Skeppstedt..

Expressen - 10 jun 15 kl. 12:29

"Spelregleringen avgör hela vår framtid"

Spelmarknaden fungerar inte. Därför presenterade hästsporten på onsdagen sitt eget förslag till framtida lösning. - Spelregleringen avgör hela vår framtid, sade Johan Lindberg, generalsekreterare i Svensk Travsport..

DI - 06 mar 17 kl. 06:42

XC 60 avgörande för Volvos framtid

GENÈVE. Nya XC60, som hade premiär på måndagen på bilsalongen i Genève, är helt avgörande för Volvos framtid. Modellen är redan den i särklass mest sålda av alla i märkets program – och den nya måste bli en minst lika stor framgång.

SmålandsPosten - 25 nov 18 kl. 12:49

SD avgör Destination Smålands framtid

I veckan avgörs Destination Smålands framtid. Sverigedemokraterna är vågmästare i regionfullmäktige. – Vi kommer att rösta för att det får vara kvar i nuvarande form, säger Robert Fredriksson (SD)..

Dagens PS - 22 jan 18 kl. 12:08

VD:n avgår omedelbart: ”Kan vara en välsignelse”

Albin Rännar om läget och varför han tvingas kasta in handduken. På måndagsförmiddagen meddelar svenska SDS, Seamless Distribution, att bolaget byter vd. Albin Rännar, som tog över rodret så sent som i maj förra året, lämnar med omedelbar verkan och ersätts av bolagets operativa chef Tommy Eriksson.

Skånskan - 25 okt 15 kl. 14:00

Insikter efter Håkan Juholts avgång

Opinion Håkan Juholt lämnar riksdagen och politiken. Han säger att han bär med sig en besvikelse över att inte ha fått testa sin politik på riktigt. Det är begripligt.

Kristianstadsbladet - 25 jun 13 kl. 09:00

Efter den femte juli avgörs Landöns campings framtid

Tre från mark- och miljödomstolen. Två jurister och ett gäng intresserade från Landöns camping. Ett par från båtklubben.

Expressen - 28 nov 18 kl. 07:04

Timmarna som avgör allt om Zlatans framtid

Milan eller Los Angeles Galaxy?Svaret på spekulationerna om Zlatan Ibrahimovics framtid kan komma under en avgörande söndag i december.– Det är fyra timmar som alla behöver oroa sig för, säger Los Angeles Times-journalisten Kevin Baxter..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är frågan som avgör Centerpartiet och Alliansens framtid

Centerpartiet måste välja väg. Och Annie Lööf måste ta reda på vad hon ska ha för roll i Alliansen. För "Anniansen" i all ära, Lööf spelar fortfarande andrafiol i samarbetet, och ingenting ser ut att peta ner Anna Kinberg Batra från tronen i första taget.

Dalarnas tidningar - 20 feb 17 kl. 20:30

Satsning på landsbygden är avgörande för Dalarnas framtid

Landsbygdskommitténs förslag för en mer livskraftig landsbygd är en ödesfråga för länet. Det menar tankesmedjan Dalarnas Framtid.
– Dalarna kan vara en vinnare, om vi tar initiativ tidigt i processen för jobb och utveckling, säger Göran Lindblå..

Dalarnas tidningar - 20 feb 17 kl. 20:30

Satsning på landsbygden är avgörande för Dalarnas framtid

Landsbygdskommitténs förslag för en mer livskraftig landsbygd är en ödesfråga för länet. Det menar tankesmedjan Dalarnas Framtid.
– Dalarna kan vara en vinnare, om vi tar initiativ tidigt i processen för jobb och utveckling, säger Göran Lindblå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.