Opinionen.se > Opinion

Friday, 10 April, 11:01

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Electrolux köp av CTI klart




Electrolux köp av den chilenska vitvarutillverkaren CTI och dotterbolaget Somela är avslutat. Electrolux har nu 97,79 procent av aktierna i CTI och 96,90 procent i Somela. Electrolux erbjuder kvarvarande minoritetsägare att sälja sina aktier under en begränsad tids, skriver bolaget i ett pressmeddelande..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
CTI, Somela

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Electrolux, köpav , CTIklart
Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 08:17

Electrolux köp av CTI klart

Electrolux köp av den chilenska vitvarutillverkaren CTI och dotterbolaget Somela är avslutat. Electrolux har nu 97,79 procent av aktierna i CTI och 96,90 procent i Somela. Electrolux erbjuder kvarvarande minoritetsägare att sälja sina aktier under en begränsad tids, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 19 aug 11 kl. 13:28

Electrolux på förvärvsjakt i Chile

Vitvarukoncernen Electrolux bekräftar att bolaget för diskussioner med Sigdo Koppers om ett möjligt förvärv av vitvarutillverkaren Compañia Tecno Industrial (CTI), som är noterat på börsen i Santiago, Chile..

DI - 22 aug 11 kl. 08:09

Electrolux gör storaffär i Chile

Electrolux köper 64 procent i den chilenska vitvarukoncernen Compania Tecno Industrial, CTI, och avser att lägga bud på resterande del.Det framgår av ett pressmeddelande..

E24 - 22 aug 11 kl. 08:18

Electrolux köper chilenskt vitvarubolag

Electrolux köper 64 procent i den chilenska vitvarukoncernen Compania Tecno Industrial, CTI, och avser att lägga bud på resterande del..

DI - 22 aug 11 kl. 09:42

Analytiker positiva till Electrolux köp

Electrolux förvärv av chilenska CTI är totalt sett positivt. Det säger Nomuras analytiker Lisa Randall till Dow Jones Newswires..

VA - 22 aug 11 kl. 10:50

Svajig handel på börsen

22 augusti UPPDATERAD Stockholmsbörsen pendlade mellan upp- och nedgångar under måndagens inledande handel i likhet med de europeiska börserna som befann kring tvåårslägsta. Måndagens makroagenda saknar hållpunkter och marknaden väntar nu spänt på fredagens anförande av Ben Bernanke i Jackson Hole. "Vi räknar med att Fed vill lugna marknader och kan komma att använda fredagens konferens i Jackson Hole för att göra det.

VA - 22 aug 11 kl. 09:05

Handeln väntas inleda i rött

22 augusti Terminerna för de ledande europeiska börsindexen indikerar en handel i negativt territorium när veckans handel inleds på måndagsförmiddagen. En knapp halvtimma före öppning var terminerna för DAX, FTSE, CAC och Euro Stoxx ned mellan 0,8 och 1,3 procent. "För att lugna den återkommande rädslan för statsskuldskrisen i Europa behöver investerare få signaler att nuvarande åtstramningsplaner börjar fungera", skrev Andreas Huerkamp, aktiestrateg på Commerzbank i Frankfurt, i ett marknadsbrev, rapporterar Bloomberg News.

BT - 22 aug 11 kl. 09:23

Börsen vände upp

Efter cirka en kvarts handel står Stockholmsbörsen på plus 0,9 procent. Bäst går det för telekomrelaterade aktier, vars branschindex är upp med två procent.
Electrolux meddelade i morse att bolaget köper den chilenska vitvarutillverkaren CTI.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.