Expressen > Nyheter

Saturday, 04 April, 06:08

Expressen - 14 okt 11 kl. 06:05

Möte om Juholts framtidHåkan Juholt tänker fortsätta leda Socialdemokraterna - och han tänker inte ta timeout. Men allt kan avgöras i dag klockan 09 då partiets mäktiga verkställande utskott (VU) samlas för att reda ut partiledarkrisen. Och nu verkar även det mäktiga Skånedistriktet vända Håkan Juholt ryggen. - Då är det slut, säger en känd S-politiker i central position i partiet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Juholts, Juholt, Socialdemokraterna, Skånedistriktet, Håkan Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Möteom , Juholts, framtid
Kristianstadsbladet - 19 jan 12 kl. 16:40

Juholts framtid allt osäkrare

S-ledarens Håkan Juholts framtid blir snabbt allt osäkrare.
Tunga socialdemokrater duckar på frågan om de har kvar förtroendet för honom. Dramatiken runt Juholt stegrades inför att partiets verkställande utskott (VU) inledde ett två dagars möte på torsdagen.

Nyheter 24 - 14 okt 11 kl. 08:28

Nu avgörs Håkan Juholts framtid


Socialdemokraternas verkställande utskott (VU) träffas på fredagen för att bestämma hur partiet ska gå vidare. STOCKHOLM. Klockan 09:00 på fredagsmorgonen avgörs Håkan Juholts framtid.

Expressen - 11 okt 11 kl. 16:03

Oddsen på Juholts framtid har chocksänkts

Nu kan du spela på Håkan Juholts framtid som partiledare. Spelbolagen har redan satt oddsen. Men efter de senaste uppgifterna har oddsen chocksänkts.

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 11:18

De ska avgöra Juholts framtid

Under fredagen sammanträder Socialdemokraternas verkställande utskott. På agendan: Håkan Juholts framtid. Här är de ledamöter som avgör om Håkan Juholt kan sitta kvar som partiordförande..

SVT - 18 jan 12 kl. 18:25

Oenigt om Juholts framtid

Inbördeskriget kring Juholt går vidare. I grannkommunerna Västervik och Vimmerby har dom socialdemokratiska politikerna olika uppfattning om Juholts framtid..

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 12 kl. 16:46

Tungt S-möte om Juholts framtid

I dag samlas sossarnas verkställande utskotts (VU) till möte i partihögkvarteret på Sveavägen 68 i Stockholm. Partiledaren Håkan Juholts framtid är en av frågorna som ska diskuteras..

Västerbottens Folkblad - 15 nov 11 kl. 06:01

?Juholts framtid avgörsdet kommande halvåret?

UMEÅ Håkan Juholts politiska framtid avgörs det kommande halvåret. De bedömer Anders Lidström, S-märkt statsvetare i Umeå. Läs även: Juholt behövde inte säga förlåt UMEÅ Håkan Juholts politiska framtid avgörs det kommande halvåret.

BT - 14 okt 11 kl. 07:31

09.00 - Håkan Juholts framtid avgörs

Klockan nio i dag samlas Socialdemokraternas verkställande utskott (VU), för det som beskrivits som ett ödesmöte för partiledaren Håkan Juholt. Enligt en rundringning som Sveriges Radios Ekot gjort vill dock de flesta partidistrikten vänta med att döma Juholt tills turerna i affären klarnat. Att VU ska uppmana honom att avgå anses "mycket osannolikt", enligt Ekot.

BT - 14 okt 11 kl. 07:31

09.00 Håkan Juholts framtid avgörs

Klockan nio i dag samlas Socialdemokraternas verkställande utskott (VU), för det som beskrivits som ett ödesmöte för partiledaren Håkan Juholt. Enligt en rundringning som Sveriges Radios Ekot gjort vill dock de flesta partidistrikten vänta med att döma Juholt tills turerna i affären klarnat. Att VU ska uppmana honom att avgå anses "mycket osannolikt", enligt Ekot.

Kristianstadsbladet - 10 okt 11 kl. 19:59

Juholts framtid avgörs av åklagare

Håkan Juholt är nu föremål för en förundersökning om misstänkt bedrägeribrott.
Håkan Juholt är nu föremål för en förundersökning om misstänkt bedrägeribrott. Men någon time out är inte aktuell.

DI - 14 okt 11 kl. 10:33

Åklagaren kan avgöra Juholts framtid

S-ledaren Håkan Juholts öde kan ligga i åklagarens händer. Under fredagseftermiddagen väntas ny information lämnas ut..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Ica-skådespelaren karantänliv i Spanien: ”Börjar kännas tufft”

Skådespelaren Paul Tilly sitter i karantän i Spanien – och berättar att det börjar bli tufft.Han har en 1-åring som ska underhållas samtidigt som man inte får röra sig utomhus.– Det är segt så klart att sitta inne, men samtidigt om det hjälper och situationen blir bättre av det så får man göra det så klart, säger Tilly..

Expressen - 1 timme sedan

Experten: Det vet vi om diabetes och corona

25 procent av de som intensivvårdas eller nyligen har intensivvårdats för covid-19 i Sverige har diabetes.Man blir inte lättare smittad av viruset för att man har diabetes. Men sjukdomen kan medföra en ökad risk, bland annat för att det är svårt att hålla ett stabilt blodsocker vid hög feber och infektion.

Expressen - 1 timme sedan

På insidan av Sveriges lyxigaste husbilar: ”Det finns inget bättre”

Det är rullande hotellsviter i lyxformat.Men smakar det så kostar det. Här är husbilarna som kostar från tre miljoner och uppåt.

Expressen - 5 timmar sedan

Rån på bensinmack i Ropsten

Under lördagskvällen fick polisen ett larm om ett rån på en bensinstation i Ropsten i Stockholm.– Vi är där och jobbar, säger polisens presstalesperson..

Expressen - 6 timmar sedan

Reaktionerna: ”Viktigt att detta diskuteras”

Regeringen vill kunna fatta snabba beslut i coronapandemin – utan att behöva vända sig till riksdagen. Här ger experterna sin bild av förslaget.– Min spontana reaktion är att man måste vara väldigt vaksam när det gäller sådana här saker, säger Anders Sundell, doktor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet..

Expressen - 6 timmar sedan

Danmarks ledare sjunger till disken

Dansk tv satsade på allsång under fredagskvällen. Men det var moderna tiders allsång – var och en fick sjunga hemma hos sig själv.Statsminister Mette Frederiksen skrålade för fullt hemma i sitt kök..

Expressen - 8 timmar sedan

Sjuksköterskorna Areem och Aimee döda i corona

Fyra läkare och tre sjuksköterskor har dött i covid-19 i Storbritannien.Trebarnsmammorna Areem Nasreen, 36, och Aimee O'Rourke, 39, är två av dem, skriver Daily Mail..

Expressen - 8 timmar sedan

Man död efter olycka – föll från byggställning

En man i 30-årsåldern dog efter att ha fallit från en byggnadsställning på Östermalm i centrala Stockholm, skriver tidningen Byggnadsarbetaren. Mannen föll mellan 15-20 meter. .

Expressen - 8 timmar sedan

Stenafärja kan bli ett sjukhusskepp

Fartyget Stena Saga som gått i trafik mellan Fredrikshamn och Oslo kan komma till användning på ett nytt sätt.Hytter kan göras om till vårdplatser för coronapatienter.Stena Lines dotterbolag Stena Roro tog över skeppet när linjen lades ner.

Expressen - 9 timmar sedan

Experterna om tuffa kampen mot klockan

En strid ström av coronapatienter – men kurvan är inte lika brant som befarat.Fältsjukhuset vid Östra sjukhuset i Göteborg har inte behövt tas i bruk ännu.Sjukvården i Västra Götaland fortsätter förberedelserna för ett betydligt tuffare scenario.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.