Eurosport > Sport

Saturday, 04 April, 10:27

Eurosport - 13 okt 11 kl. 19:58

Tennis - Nadals senaste klagomål: Skatten för hög i EnglandRafael Nadal tror att London kan förlora uppdraget som värd för ATP-slutspelet. På grund av skatten i landet. "London är inte den enda staden i världen", påpekar spanjoren..
Läs mer på Eurosport
Läs mer om:
England, Nadal, London, ATP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tennis, Nadalssenaste , klagomål, Skattenför hög i , England
YLE - 29 sep 15 kl. 09:43

Skatten på godis och glass försvinner

Det finanspolitiska ministerutskottet har beslutat att skatten på godis och glass försvinner i början av 2017. Skatten på läskedrycker kvarstår. Orsaken bakom beslutet är två klagomål som EU-kommissionen behandlar.

Skånskan - 31 jan 16 kl. 13:07

Fler klagomål på gatubelysningen

västra strö Skånska Dagbladet rapporterade i går om svårigheterna för en enskild husägare i Örtofta att få en krånglande gatulykta lagad.
Nu rapporteras om problem med belysningen även på andra håll i Eslövs kommun.I Västra Strö har det sedan i höstas varit problem med minst fem gatlyktor vid kyrkan och förskolan.

DN - 26 jun 18 kl. 09:13

Maria Crofts: Räkna med klagomål när börsen går ner

Med de senaste årens börsuppgångar har det varit fördelaktigt att ha aktier och fonder i ISK. Men många kommer säkert att reagera när börsen går ner och skatten ändå ska betalas..

YLE - 03 jul 13 kl. 15:40

JK: Finansministeriet pantade inte på uppgifter

Justitiekanslern anser att tjänstemännen vid Finansministeriet inte pantade på några uppgifter då regeringen fattade beslut om skatten på aktieutdelning. Justitiekansler Jaakko Jonkka gav i onsdags sitt svar på ett klagomål som gällde tjänstemännens förfarande då reformen av skatten på utdelning bereddes. Enligt klagomålet fanns det misstankar om att tjänstemännen gav felaktiva siffror och hemlighöll uppgifter som hur många företag som får en lindrigare beskattning efter reformen.

HBL - 01 okt 14 kl. 05:23

Godisskatten lämnar ett stort hål i statsbudgeten

Skatten på sötsaker höjs inte nästa år. Nu hoppas branschen att EU-kommissionen ska förbjuda hela skatten.Den planerade skattehöjningen skulle ha gett staten 50 miljoner euro nästa år.

Cornucopia - 25 dec 15 kl. 12:32

Västtrafiks standard "dra åt helvete"-svar

Nedan följer Sveriges sämsta kollektivtrafikbolags standardsvar till kunder som klagar, ett så kallat "dra åt helvete"-svar som innebär att man fullkomligt struntar i vad kunden tycker och inte ens bemödar sig att svara på det konkreta klagomålet.
Numera nedlagd direktbuss, eller enligt Västtrafik utvecklad trafik.Bakgrunden här är att man har dragit in direktbussarna till Göteborg från min by Sätila, den mest expansiva delen av Marks kommun.

SmålandsPosten - 23 aug 14 kl. 10:37

Viktigaste valfrågan

Växjö har en tradition att arbeta tillsammans med företagen. En tradition att vårda. Och många tror på Växjö.

Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 11:42

Skatteavdrag gör festkockar populära

Intresset för en inhyrd kock som avslöjar hemligheten bakom en perfekt vispad aioli på festen, ser ut att öka. Kostnaden för kalaset kan dras av på skatten och fenomenet sprider sig utanför storstan.
- Jag tror inte det var avsett att man skulle använda rut på det sättet.

Trelleborgs Allehanda - 15 feb 14 kl. 11:42

Skatteavdrag gör festkockar populära

Intresset för en inhyrd kock som avslöjar hemligheten bakom en perfekt vispad aioli på festen, ser ut att öka. Kostnaden för kalaset kan dras av på skatten och fenomenet sprider sig utanför storstan.
- Jag tror inte det var avsett att man skulle använda rut på det sättet.

Opinionen.se - 15 feb 14 kl. 11:48

Skatteavdrag gör festkockar populära


Intresset för en inhyrd kock som avslöjar hemligheten bakom en perfekt vispad aioli på festen, ser ut att öka. Kostnaden för kalaset kan dras av på skatten och fenomenet sprider sig utanför storstan. – Jag tror inte det var avsett att man skulle använda rut på det sättet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.