SVT > Videos

Friday, 10 April, 14:48

SVT - 13 okt 11 kl. 20:06

"Vårdföretag blir kvinnofällor"Privata företag inom äldreomsorgen är på väg att bli rena kvinnofällor. Det säger arbetsgivarorganisationen "Vårdföretagarna", som menar att vissa kommuner betalar alldeles för lite till flera vårdföretag, som riskerar att gå i konkurs..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Vårdföretagarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårdföretagblir , kvinnofällor
YLE - 06 feb 14 kl. 03:00

"FSSM som ett litet företag"

De finlandssvenska skidmästerskapen står inför dörren i Pargas. Värdföreningen Pargas IF väntar sig ett tusental besökare, och en massa talkoarbete ligger bakom arrangemangen.
Ann-Christine Sundell hoppas på mycket publik.

BT - 17 jun 14 kl. 09:34

Ensidig Legnemark sprider felaktigheter

Svar till Ida Legnemark (V), BT 11/6. För mig och Folkpartiet är det viktigaste att de välfärdstjänster som erbjuds oss medborgare är av god kvalité, inte vem som utför dem. En mångfald av utförare innebär möjligheter att välja både för dem som använder tjänsterna och för dem som jobbar inom välfärden.

Dagens PS - 11 sep 18 kl. 07:50

S ger inte upp kravet på ett vinsttak

Socialdemokraterna kommer inte släppa krav på vinstbegränsningar i välfärden. Det rapporterar SvD Näringsliv med hänvisning till källor. "Vi har inte släppt frågan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.