Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 April, 05:46

Helsingborgs Dagblad - 13 okt 11 kl. 17:03

Förde bok över knarkaffärernaEn 20-årig man och en 18-årig kvinna i Skurup har åtalats misstänkta för narkotikasmuggling och narkotikabrott. Paret misstänks för att vid minst fem tillfällen ha smugglat in sammanlagt sex hekto hasch och sålt vidare till flera personer i Skurup och Skivarp. Ett av de viktigaste bevisen är den kassabok som 20-åringen förde över sina kunder..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Skurup, Skivarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förde, boköver , knarkaffärerna
DI - 02 okt 13 kl. 10:51

Knarkaffärerna lärde Jay Z allt

Det var livet som knarklangare på gatan som lärde rapstjärnan Jay Z hur affärer funkar. Det säger han i en intervju med nöjestidskriften Vanity Fair..

BT - 09 okt 18 kl. 17:37

JUST NU: Fjärde viteshotet – skolinspektörerna: ”Sa 'fucking arab' till varandra"

Gång på gång har Skolinspektionen riktat allvarlig kritik mot Erikslundskolans högstadium. Nu kommer fjärde viteshotet för brister som inte har rättats till. Skolinspektörer fick höra uttryck som ”fucking arab” under sitt besök..

Sydöstran - 10 feb 14 kl. 07:12

Så gjordes knarkaffärerna upp

Blekinge Läns tidning - 10 feb 14 kl. 07:12

Så gjordes knarkaffärerna upp

Vestmanlands Läns Tidning - 24 mar 20 kl. 15:59

Västeråsare trodde att knarkaffärerna på Darknet var hemliga – polisen slog till mot hans lägenhet på Aroslund

33-åringen handlade narkotika på det krypterade Darknet och betalade med bitcoin. Mannen är nu en....

NT - 21 dec 12 kl. 10:52

Bokförde inte bilaffärer

61-åringen sålde bilar och omsatte 4,3 miljoner kronor, men bokförde inte affärerna. Han har nu åtalats för grovt bokföringsbrott..

Skånskan - 04 jan 17 kl. 10:00

Lyfter klimatfrågan i färgstark bok

Naturlitteratur 1996 gjorde naturfotografen och författaren Felix Heintzenberg från Lund sin första resa till Arktis. 20 år och många resor senare resulterade det i hans och den norska kollegan Ole Jørgen Lioddens Augustnominerade bok Arktis, liv i en värld av is och snö där de beskriver vildmarken de mött i text och bild men också lyfter klimatfrågan och vad vi riskerar att förlora.
– Det är storheten man fastnar för, att man själv får känna sig liten och att det är naturen som bestämmer, säger Felix Heintzenberg om sin fascination för Arktis.

BT - 17 dec 13 kl. 15:11

Lagercrantz gör ny "Millennium"?bok

Stieg Larssons "Millennium"–serie får en fortsättning. Norstedts har tecknat avtal med David Lagercrantz, som skrev "Jag är Zlatan", om en fjärde fristående del. – De här karaktärerna förtjänar att leva, säger David Lagercrantz till TT.

Kristianstadsbladet - 17 dec 13 kl. 14:57

Lagercrantz skriver "Millennium"-bok

Foto: Scanpix
Stieg Larssons "Millennium"-serie får en fortsättning. David Lagercrantz, som skrev "Jag är Zlatan", gör en fjärde fristående del. Men Stieg Larssons sambo Eva Gabrielsson är kritisk.

Sydsvenskan - 22 okt 15 kl. 04:00

Galleriet i bokhyllan. Med artists' books fick konstnärerna en ny frihet.

I Lunds stadshall pågår under fredag och lördag (23-24/10) Den gamla bokens dagar. Årets tema, artists' books, är allt annat än gammaldags. I dag gör de yngsta konstnärerna böcker i både New York, Berlin, Köpenhamn och Malmö.

Sydsvenskan - 22 okt 15 kl. 04:00

Artists' books gav konstnärerna ny frihet

I Lunds stadshall pågår under fredag och lördag (23-24/10) Den gamla bokens dagar. Årets tema, artists’ books, är allt annat än gammaldags. I dag gör de yngsta konstnärerna böcker i både New York, Berlin, Köpenhamn och Malmö.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fastighetssektorn kan bli nästa offer i krisen

Kommersiella fastighetsbolag pressas hårt i coronapandemins blixtkrig mot svensk ekonomi. Tecknen på finansiell stress i sektorn är tydliga, med nya riskpremier på lån och kursras på börsen. En bit in i mars stängdes dörren för finansiering på kreditmar.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

USA oroat över sjunkande oljepriser

Ryssland och Saudiarabiens konflikt på oljemarknaden har fått Donald Trump att surna till och efterlysa en lösning så att oljepriset kan öka. – Det är väldigt dåligt för Ryssland, det är väldigt dåligt för Saudiarabien, säger USA:s president. Priset på.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Efter kritiserade utspelet – lönestrid mot lösning

Den infekterade lönestriden i amerikansk landslagsfotboll kan vara på väg mot en lösning – före rättegången i maj. – En rättegång är inte bra för någon av parterna, säger den nya förbundsordföranden Cindy Parlow Cone. För bara några veckor sedan såg str.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ekot: 15 nya miljarder i coronastöd

Kommuner och regioner kommer att få ytterligare cirka 15 miljarder kronor till följd av coronakrisen, erfar Sveriges Radio Ekot. Tillskottet ska vara resultatet av förhandlingar mellan regeringen, Centerpartiet och Liberalerna. – Det är rimliga nivåer..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”För oss som är värnpliktiga är beslutet om begränsade permissioner problematiskt.”

Kevin Sundin och Alexander Wallström, ledamöter vid Värnpliktskongressen..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nya ägare till fastigheten på Kvannegatan 12 i Helsingborg – prislappen: 4 245 000 kronor

Huset på Kvannegatan 12 i Helsingborg har bytt ägare. Priset….

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kosläpp sänds på nätet

Arlas kosläpp har ställts in som offentligt evenemang i år till följd av coronaviruset. Men för den som vill se de glada klövdjuren ta sig ut på sommarbete kommer möjligheten att följa släppet via nätet att finnas, lovar mejerikooperativet. Det rör sig.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Delstat i karantän till sista juni

Polisen i New South Wales i Australien räknar med att delstatens isoleringsregler ska gälla fram till 30 juni. – Det är 90 dagar som gäller och jag kommer inte be om en förlängning, säger polischefen Mick Fuller. Invånarna får bara lämna hemmet för att.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

USA ska evakuera kryssningsfartyg

USA kommer att evakuera passagerarna ombord det covid-19-drabbade kryssningsfartyget Zaandam, som i flera veckor har letat efter en hamn att lägga an i. Det säger president Donald Trump. De som inte är amerikanska medborgare kommer att flygas till respe.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fortsatt nedåt i Asien

I Tokyo föll såväl Nikkei 225-index som det bredare Topixindex med 1 procent i den tidiga handeln. Oron för coronapandemin ligger bakom fallet, inte minst oron över att Japan står på tur för att på allvar drabbas. – Japan sågs som ett land som lyckades.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.