SVT > Videos

Thursday, 02 April, 10:52

SVT - 13 okt 11 kl. 16:44

Kommun begär hjälp mot buskörningen i skogenFyrhjulingar och motorcyklar som kör hej vilt i Huddinges naturreservat berättade vi om igår. I Botkyrka är den olagliga skogskörningen minst lika omfattande. Nu begär kommunalrådet hjälp av polisen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Huddinges, Botkyrka

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommun, begär, hjälpmot , buskörningeni , skogen
LV - 18 dec 17 kl. 15:41

Polisens insatser mot buskörningen fortsätter

Polisen har gjort ännu en insats för att stävja buskörningen i Vimmerby kommun. Det skedde i centrala Vimmerby både i fredags och lördags kväll. Fem unga bilister har nu bötar att betala för olika trafikförseelser..

Sydöstran - 13 jan 17 kl. 06:00

Så vill de stoppa buskörningen

Flera byar runt om i Karlskrona kommun är drabbade omfattande buskörning. För att få ett stopp på problemet så står Blekinge Midnight Club med öppna armar för att ta emot motorintresserade ungdomar..

Barometern - 05 okt 16 kl. 13:02

Efter buskörningen – nu agerar kommunen

Företagare i Berga industriområde har tröttnat på sladdande bilar och nedskräpning. Nu har Kalmar kommun agerat och satt upp betongklossar på vägen..

Skånskan - 10 mar 17 kl. 14:00

Medborgarförslag kan stoppa buskörning kommunen: Bygga om torget kan bli aktuellt

Tomelilla. Att bygga om torget i centrala Tomelilla kan vara ett sätt att få bukt på buskörningen, tror kommunen. ERWP.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Svårt att komma åt buskörarna

Gruppen Lugn och ro, som startats för att motverka buskörningen i Sveg, höll sitt första öppna möte på tisdagskvällen. Medverkarde gjord såväl polis och kommun men någon lösning på hur buskörningen ska stoppas kom inte fram. ?

Skånskan - 16 feb 16 kl. 13:45

Klagomål på buskörning

SVEDALA Klagomålen på buskörning i Östra industriområdet I Svedala fortsätter.En person har nu hört av sig till Svedala kommun och påpekar att problemet inte upphört.
Själv mötte han en bil som kom på tvären inom området.

Skånskan - 16 feb 16 kl. 22:14

Klagomål på buskörning

SVEDALA Klagomålen på buskörning i Östra industriområdet fortsätter. En person har nu hört av sig till Svedala kommun och påpekar att problemet inte upphört.
Själv mötte han en bil som kom på tvären inom området.

Skånskan - 24 nov 18 kl. 05:00

Oron för inbrott ökar i Höörs kommun

Höör Buskörning med moped upplevs som ett påtagligt problem och oron för inbrott ökar utanför tätorten, men att vara ute sent upplevs inte som otryggt och överlag är resultatet i årets trygghetsmätning positivt, menar Höörs kommunpolis Anna Johansson.300 slumpvis utvalda medborgare i Höörs kommun har fått tycka till i polisens årliga trygghetsmätning.
Runt två tredjedelar av de tillfrågade besvarade enkäten och utifrån svaren tar polisen fram ”problemindex” som ligger till grund för de medborgarlöften som varje år utformas tillsammans med kommunen.

Skånskan - 18 apr 16 kl. 06:00

Ökad allmän oro för brott

Hörby HÖRBY
Färre Hörbybor än Höörsbor tycker att polisen bryr sig om de lokala problemen.
15 procent i Hörby tycker inte att polisen bryr sig – mer än dubbelt så många som i Höör. Det framgår i polisens årliga trygghetsmätning för 2015 i vilken medborgarna via postfrågor får svara på ett antal frågor som syftar till att klarlägga om de känner sig trygga eller inte.

Skånskan - 16 feb 19 kl. 10:12

Tryggheten ska öka

SVALÖV Fort- och buskörarna ska jagas ännu mer i Svalövs kommun.
Samtidigt ska tryggheten på och omkring offentliga platser bli mer påtaglig.Årets medborgarlöfte är underskrivet och under torsdagen satte lokalpolisområdeschef Anders Isgren och kommunstyrelsens ordförande Fredrik Jönsson (C) sina namnteckningar på dokumentet.

ÖstersundsPosten - 04 jun 14 kl. 20:46

Kräver reglerad skotertrafik i Ånn

Ortsbon har ledsnat på att Åre kommun inte tar tag frågan och har därför skrivit ett medborgarförslag. Där beskrivs situationen i Ånn som ohållbar. Skoteråkarna har ökat med flera hundra procent de senaste åren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.