Nyhetskanalen > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:30

Nyhetskanalen - 13 okt 11 kl. 14:53

34 papperslösa greps vid razziaGränspolisen, Södertörnspolisen och Skatteverket genomförde på torsdagen en större arbetsplatskontroll på ett företag söder om Stockholm som ledde till att 34 personer frihetsberövades som misstänkta för brott mot utlänningslagen.

.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Skatteverket, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 34 papperslösa, grepsvid , razzia
LV - 31 aug 17 kl. 21:50

Fem papperslösa greps – fyra har lämnat landet och en hålls i förvar

Under förra veckan grep ett specialtema inom polisen fyra personer i Hultsfred och en i Vimmerby som inte hade rätt att vistas i landet. - En av de fem papperslösa sitter i förvar, de övriga har lämnat landet, berättar Håkan Karlsson, kommunpolis i Vimmerby..

DN - 09 apr 18 kl. 14:04

Papperslösa flydde från bygget – nu arbetar Oscar Properties mot fusket

För snart ett år sedan gjorde myndigheterna en razzia på Oscar Properties bygge av ett par hundra designlägenheter på Kungsholmen i Stockholm. 30 papperslösa arbetare flydde åt alla håll och en underentreprenör misstänktes för brott.  Nu vill Oscar Properties Bygg gå i täten för att försöka få bukt med fusket i byggbranschen.

Expressen - 29 aug 17 kl. 08:41

Kyrkan ska vara en fristad även för papperslösa

Under ett läger ordnat av Svenska kyrkan i Malmö greps papperslösa barnfamiljer av 30 poliser.  Polisinsatser på kyrkliga domäner är oacceptabelt, skriver Jacob Sunnliden, projektledare Svenska kyrkan Klippan.

DN - 23 jun 18 kl. 10:47

Fransk joggare från Kanada gripen som papperslös i USA

En 19-åring kvinna på besök hos sin mamma i Kanada greps i USA under en joggingrunda då hon ovetande korsat gränsen. I två veckor fick hon sitta i förvar som papperslös innan myndigheterna kunde bekräfta att hennes id-handlingar stämde – hon är gäststudent och fransk medborgare..

SR - 08 aug 19 kl. 03:56

Rekordstor räd mot papperslösa i USA

I Mississippi gjordes under onsdagen det kanske största tillslaget någonsin mot papperslösa i en enskild delstat. 680 personer greps, de flesta latinamerikaner..

SVT - 08 aug 19 kl. 08:30

Rekordstor räd mot papperslösa i USA

I Mississippi gjordes på onsdagen det kanske största tillslaget någonsin mot papperslösa i en enskild delstat. Omkring 680 personer greps, majoriteten latinamerikaner, rapporterar tv-kanalen CBC..

Fria Tidningen - 08 okt 13 kl. 11:04

Civilpoliser grep papperslös elev

Inrikes Eleven greps på en gymnasieskola i Hallsberg och sitter nu inlåst i väntan på utvisning..

DN - 10 jan 18 kl. 23:33

Agenter jagade illegala flyktingar på 7-Eleven

På onsdagen slog agenter från de federala immigrationsmyndigheterna till mot 98 7-Elevenbutiker runt om i USA. 21 misstänkta papperslösa greps..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Skamligt av Sverige att delta i utrensning av människorMer om Irena

Under onsdagen avslöjades det att en ny insats för att gripa flyktingar i Europa är på gång. Minns ni Reva? Projektet där svensk polis jagade papperslösa människor i till exempel kollektivtrafiken.

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 07:00

Välkomna till Modianoland

Foto: Christophe Ena
Att läsa franske Patrick Modianos romaner är som att resa in i ett land, där motiv och stämningar återkommer. En av dem som länge följt den färske Nobelpristagaren är Tomas Lidbeck, kulturskribent och bibliotekarie i Kristianstad, som här ger sin personliga bild av ett stort, egensinnigt och personligt författarskap som tar oss till ett skymningsland, under, främst, krigsåren.
I början av sitt författarskap lade Patrick Modiano alltid ut en dimridå kring sin egen person.

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 06:30

Känd papperlös journalist gripen


USA:s kanske mest kända papperslösa immigrant, journalisten Jose Antonio Vargas, greps på tisdagen i samband med att han skulle gå ombord ett plan från McAllen i Texas.Vargas, som bland annat vunnit det prestigefyllda Pulitzer-priset, rönte stor uppmärksamhet när han 2011 gick ut med att han vistades i USA illegalt. Därefter har han engagerat sig för att förbättra de papperslösas villkor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.