NSD > Nyheter

Wednesday, 01 April, 03:27

NSD - 13 okt 11 kl. 15:32

Tröttsamt skränMETAL/ROCKEVANESCENCE"Evanescence"(EMI Music).
Läs mer på NSD
Läs mer om:
METALROCKEVANESCENCEEvanescenceEMI Music

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tröttsamt, skrän
DN - 09 okt 13 kl. 11:46

Skräplitteratur bra vid psykisk ohälsa

En verklighetsflykt med fantasy, någonting lättsamt uppehållande från chick-lit-hyllan eller en biografi att identifiera sig med. Skräp-, eller kiosklitteratur kan underlätta vid psykisk ohälsa. Det visar en ny studie från Göteborgs universitet..

Skånskan - 07 jan 16 kl. 17:34

Stilistiskt elegant men också tröttsamt

Recension BOK
Det gröna tältet
Författare: Ljudmila Ulitskaja
Översättare: Hans Björkegren
Förlag: ErsatzDen har rykte om sig att vara fet, den klassiska ryska litteraturen. Såväl till kvalitet som omfång. Många är de litteraturvetenskapsstudenter som slitit sitt hår över antalet sidor i Gogols Döda själar (510), Dostojevskijs Bröderna Karamazov (850) eller Tolstojs Krig och fred (1090).

DN - 04 jun 18 kl. 21:00

Dagens skiva: Tjuvjakt är som skräddarsydda för P3:s spellista

Utan att utmana hyllade Hov1 är Tjuvjakts nya album både lättsamt och modernt, ett befriande avslappnat bidrag till fåran ångestbefriad rap på svenska..

UT - 08 jun 19 kl. 00:00

Insändare: Tröttsamt med föräldrar som fokuserar på att leta fel

Svar på insändaren ”Inte ok med skräpmat och godis till skolbarn” (UT 1 juni)..

Nyheter 24 - 12 feb 14 kl. 15:36

"Att bekämpa hat med kvinnohat är tröttsamt"Mer om Irena

Årets OS har minst sagt engagerat folk. Min facebook- och twitterfeed är fyllda av löften om bojkott. Killarna som under högstadiet sprang runt i korridorerna och skrek "JÄVLA BÖG!

Nerikes Allehanda - 11 sep 14 kl. 17:38

Tröttsamt utspel tycker Solveig Oscarsson (S)

Kommunstyrelsens ordförande Solveig Oscarsson (S) tycker att utspelet från Svenerik Nykvist, Thomas Jansson och Ulla Karlsson så här tre dagar innan valet är ganska tröttsamt. Och hon anser inte att S glidit åt höger..

SmålandsPosten - 18 sep 14 kl. 08:08

Tröttsamt tillspetsat

Tusen tips till en bluffis är Eva Sussos och Benjamin Chauds andra bok om den rike Parispojken Rolf. Han bor med sin operaälskande familj i ett tjusigt hus och matar hunden med ankleverpastej. Och så är han kär också, i Ofelia som har fruktbutiken mittemot.

SvD - 11 dec 14 kl. 14:17

Lara Croft tillbaka i lättsamt matinéäventyr

”Lara Croft and the temple of Osiris” är ett lättsamt äventyr som tar avstamp i ett klassiskt matinéramverk, med fyndigt samarbete och klurig pussellösning..

GöteborgsPosten - 11 jan 16 kl. 10:44

Leif GW på plats: "Nytt vittnesmål blir bara tröttsamt"

Enligt Leif GW Persson är dna-bevisen mot Nerijus Bilevicius ytterst besvärande. Försvarets nya biokemistvittne kommer inte att tillföra något, anser kriminologen.- Rätten kommer att sitta där och tycka att det är tröttsamt, säger han..

GöteborgsPosten - 11 jan 16 kl. 10:44

GW: "Rätten kommer sitta där och tycka att det är tröttsamt"

Enligt Leif GW Persson är dna-bevisen mot Nerijus Bilevicius ytterst besvärande. Försvarets nya biokemistvittne kommer inte att tillföra något, anser kriminologen. - Rätten kommer att sitta där och tycka att det är tröttsamt, säger han..

Nerikes Allehanda - 06 jul 16 kl. 05:15

Det hela blir rätt så tröttsamt ...

Ett program för att minska utanförskapet presenterades av statsminister Stefan Löfven och samordningsmininster Ibrahim Baylan i Almedalen.Det finns ingen anledning att ironisera över utspelet. Stefan Löfven och Ibrahim Bayalan är säkert uppriktiga i sin ambiton.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.