NSD > Nyheter

Monday, 06 April, 08:21

NSD - 13 okt 11 kl. 15:32

Tillbaka på fältetPOP/JAZZ/AMBIENTSKRIET"Det beslutande organet"(Novoton).
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Popjazzambientskrietdet, Novoton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tillbaka på fältet
YLE - 09 aug 17 kl. 17:12

Miljövårdare motsätter sig det nya flygfältet i Pyttis

Företaget som planerar att bygga ett flygfält i Pyttis uppger att man noggrant undersökt vilka effekter flygfältet skulle ha på miljön och fågellivet. Arbetet med landningsbanan har satts i gång trots att projektet inte har beviljats miljötillstånd. Det privata företaget Redstone Aero har köpt en tomt på 90 hektar i Pyttis och ska nu bygga en 1 200 meter lång landningsbana.

YLE - 07 maj 14 kl. 17:00

Flyktingtältet kommer till Helsingfors

5-11 maj ordnas internationella rödakorsveckan. I samband med temaveckan kommer turnén Flyktingtältet till norra Helsingfors.
Ons 7.

Skånskan - 08 jul 16 kl. 06:00

Snart lyfter det för flygfabrik vid fältet

ESLÖV Flygplanstillverkaren Blackwing har kommit ett steg närmare möjligheterna till en fabrik vid flygfältet. Kommunen gör sig nu redo för en eventuell markförsäljning.
Men på Blackwing har man inte bestämt riktigt hur man vill ha det.

YLE - 15 jul 13 kl. 05:38

Godkänt för flygfältet i Hangö

Spela upp klipp på ArenanSpela upp klipp på ArenanDet har varit rätt tyst om flygfältet i Hangö sedan fallskärmshoppningen slutade där. Kvar finns Hangö flygklubbs verksamhet och arbetet med att hålla flygfältet i skick. Hangö flygklubb är i stort sett identisk med Hangö flygfältsförening när det gäller personmedlemmar.

BT - 12 feb 14 kl. 14:29

Så här kan fotbollstältet se ut

Det uppvärmda tältet som kan bli Elfsborgs nya inomhushall på vintern ska vara uppställt mellan mitten av oktober och april. I nästa vecka tas slutligt beslut för satsningen. Tältet ska täcka den befintliga konstgräsplanen på Broplan, Borås Arena 2 som det också kallas, och ge IF Elfsborg en möjlighet att träna inomhus då Sjuhäradshallen byggs om till ett Gymnastikens hus.

BT - 12 feb 14 kl. 14:29

Så här kan fotbollstältet se ut

Det uppvärmda tältet som kan bli Elfsborgs nya inomhushall på vintern ska vara uppställt mellan mitten av oktober och april. I nästa vecka tas slutligt beslut för satsningen. Tältet ska täcka den befintliga konstgräsplanen på Broplan, Borås Arena 2 som det också kallas, och ge IF Elfsborg en möjlighet att träna inomhus då Sjuhäradshallen byggs om till ett Gymnastikens hus.

YLE - 13 apr 15 kl. 04:00

Hitta din kandidat i det politiska fyrfältet!

Grafiken visar kandidaterna i riksdagsvalet enligt parti. Kandidaterna är placerade i ett fyrfält som beskriver deras politiska inriktning. Med hjälp av knapparna ovanför grafiken kan du välja att visa bara ett specifikt parti åt gången.

Skånskan - 18 jul 18 kl. 14:00

VM-tältet kan tas fram 2019 igen

eslöv. Sedan i början på juni har stora torg haft många aktiviteter. VM-tältet som visat varenda match har efter finalen utarbetat sin funktion.

Skånskan - 10 aug 18 kl. 17:14

Bluestältet lever än

Malmö Efter ett par kämpiga år står bluestältet fortfarande kvar på fötter under festivalen.
Ansvarige Hans-Peter (HP) Nilsson har längtat till en vecka fylld av musik.Sedan 2001 har Bluestältet underhållit Malmöfestivalens musikintresserade gäster.

Skånskan - 13 aug 19 kl. 21:12

Det svänger i swingtältet

MALMÖFESTIVALEN – Det är alltid kul att få spela i swingtältet. Här finns en fin spelglädje, publiken är så entusiastisk och det är en fantastisk stämning.Så sammanfattar den internationellt välkände trumpetaren Anders Bergcrantz, från den berömda jazzfamiljen, efter flera års spelande i swingtältet på Malmöfestivalen.

YLE - 29 mar 17 kl. 05:06

Eva Wahlström går titelmatch i Åbo – bara hon hittar VM-bältet

Lördagen den 6 maj ska boxaren Eva Wahlström försvara sin WBC-titel i proffsboxning i Åbohallen. Allt börjar vara klart för matchen, bara Wahlström skulle hitta titelbältet hon ska försvara. – Jaa, säger Wahlström efter en lång fundering.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.