Nyheter 24 > Nyheter

Monday, 30 March, 01:39

Nyheter 24 - 13 okt 11 kl. 14:48

Banken hotar anställda som demonstrerar
Anställda på investmentbanken Goldman Sachs har inofficiellt avrått anställda från att delta i Occupy Wall Street-demonstrationerna på Zuccotti Park i New York. Ett stenkast från investmentbanken Goldman Sachs huvudkontor ligger parken som Occupy Wall Street-rörelsen bokstavligen har ockuperat sedan 17 september.När en av de anställda ville gå förbi och säga hej avråddes han strängt från att på något sätt ha kontakt med de människor som kampar i parken, oavsett anledning, skriver CNBC.Flera anställda har nu trätt fram och berättar att de bland annat indirekt hotats med att bli av med jobbet om de inte håller sig borta från parken. De har blivit tillsagda att de "sätter sina karriärer på spel".
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Goldman Sachs, Occupy Wall Street, Zuccotti Park, New York, CNBC, Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Banken, hotar, anställdasom , demonstrerar
Helsingborgs Dagblad - 02 aug 19 kl. 14:12

Tusentals statligt anställda demonstrerar i Hongkong

Tusentals inom offentliga sektorn i Hongkong har gått ut på gatorna i Hongkong för att markera sitt stöd till demonstranterna som protesterat mot regeringen. Det är första gången som statligt anställda anordnar en demonstration. Efter att de samlats mar.

Sydsvenskan - 02 aug 19 kl. 14:12

Tusentals statligt anställda demonstrerar i Hongkong

Tusentals inom offentliga sektorn i Hongkong har gått ut på gatorna i Hongkong för att markera sitt stöd till demonstranterna som protesterat mot regeringen. Det är första gången som statligt anställda anordnar en demonstration. Efter att de samlats mar.

DN - 12 aug 19 kl. 09:33

Cathay Pacific hotar anställda med avsked

Flygbolaget Cathay Pacific hotar sina anställda med sparken om de aktivt stödjer demonstrationerna som äger rum i Hongkong. Beskedet kommer efter att man från kinesiskt håll meddelat att flygpersonal involverade i demonstrationerna skulle förbjudas inträde till Fastlandskina..

Expressen - 29 nov 19 kl. 08:54

Zalandos anställda larmar: ”Fängelselika” förhållanden

Anställda på Zalandos lager utanför Stockholm larmar om ”fängelselika” förhållanden, rapporterar Aftonbladet.Chefer hotar anställda, smygfilmar dem med sina mobiler och övervakar dem ”minutiöst”, enligt personal som pratat med tidningen.– Det är som att kastas tillbaka till 30-talet, säger Martin Miljeteig från Transportarbetarförbundet till Aftonbladet..

VA - 02 aug 18 kl. 09:51

H&M-anställda demonstrerar utanför butikerna i New York – vill ha samma villkor som Zara

Deltidsanställda kräver bättre villkor. .

Expressen - 30 okt 13 kl. 12:00

Lyxrestaurang hotar anställda till tystnad

KÖPENHAMN. Gratisarbetande kockar på den hyllade danska krogen Noma riskerar att svartlistas om de inte håller tyst om sitt arbete. Det är vad restaurangen hotar med i ett introduktionsbrev till de kockar som kommer från hela världen för att arbeta gratis där, enligt Jyllands-Posten..

HBL - 31 okt 12 kl. 14:56

Kommunalt anställda vill jobba längre

De kommunalt anställdas intresse för att gå i pension har avtagit. För ett par år sedan ville många pensionera sig redan innan de hade uppnått den lägsta pensionsåldern, men nu vill allt fler jobba längre. I en enkät om de kommunalt anställdas välmående sade nästan 40 procent att de tänker jobba tills de fyller 65 år eller till och med längre.

Dagens PS - 23 aug 18 kl. 09:30

Bankjätte avskedar runt 100 anställda

JP Morgan Chase avskedar cirka 100 anställda inom bankens kapitalförvaltningsverksamhet, motsvarande en till två procent av arbetsstyrkan i den divisionen. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. Uppsägningarna sker i olika delar av verksamheten samt i flera städer runt om i världen, enligt källorna.

GT - 16 sep 17 kl. 17:23

Försvarsmakten kritiserar anställda efter sabotaget

Anställda inom militären försökte sabotera ekonomin för organisationen som demonstrerar mot försvarsövningen Aurora 17. Ett agerande som nu får svidande kritik av de Försvarmaktsanställdas arbetsgivare:"Som anställd i Försvarsmakten ska man värna om det fria ordet, inte hindra det", skriver kommunikationsdirektör Marcela Sylvander på Försvarsmaktens blogg..

YLE - 27 sep 12 kl. 08:51

Rautaruukki säger upp 250 anställda

Rautaruukki säger upp 250 anställda, varav 230 i Finland. Metallföretaget gick också ut med en resultatvarning i morse. Företaget inleder samarbetsförhandlingar för att förbättra sin konkurrensförmåga.

HBL - 11 nov 12 kl. 19:39

SAS i sticket: Tusen anställda kan få gå

Över tusen anställda kan mista sitt jobb på SAS. Flygkonsult Anders Lidman är inte överraskad. Att låta anställda gå är enligt honom bara en snabb fix och kommer inte att rädda SAS.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.