BT > Nyheter

Monday, 06 April, 08:07

BT - 13 okt 11 kl. 07:45

Juholt: "Jag tar ingen time out"Hkan Juholt har ltit riksdagen betala en hyrbil under samma period som han ftt ersttning fr resor med den privata bilen, skriver Expressen. Vad tror du om Hkan Juholts framtid? Kan han sitta kvar efter de senaste hndelserna? Sg din mening hr - flera kommenterarer kommer publiceras i BT.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JuholtJag , taringen , time, out
Kristianstadsbladet - 12 nov 13 kl. 16:43

Centerpartist tar time out


Riksdagsledamoten Abir Al-Sahlani (C) tar "time out". Hon har delgivits misstanke om bedrägeri.Efter samtal i dag med gruppledare Anders W Jonsson beslutade hon att ta "time out" från sina politiska uppdrag i riksdagen och som ledamot i partistyrelsen.

BT - 12 nov 13 kl. 16:45

Centerpartist tar time out

Riksdagsledamoten Abir Al-Sahlani (C) tar "time out". Hon har delgivits misstanke om bedrägeri. Efter samtal i dag med gruppledare Anders W Jonsson beslutade hon att ta "time out" från sina politiska uppdrag i riksdagen och som ledamot i partistyrelsen.

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 13 kl. 16:45

Centerpartist tar time out

Riksdagsledamoten Abir Al-Sahlani (C) tar "time out". Hon har delgivits misstanke om bedrägeri. Efter samtal i dag med gruppledare Anders W Jonsson beslutade hon att ta "time out" från sina politiska uppdrag i riksdagen och som ledamot i partistyrelsen..

BT - 12 nov 13 kl. 17:29

Centerpartist tar time out

Riksdagsledamoten Abir Al-Sahlani (C) tar "time out". Hon har delgivits misstanke om bedrägeri. Efter samtal med gruppledare Anders W Jonsson på tisdagen beslutade hon att ta "time out" från sina politiska uppdrag i riksdagen och som ledamot i partistyrelsen.

DN - 30 okt 17 kl. 15:38

MP-kommunalråd i Botkyrka tar time-out – förfalskade namnteckningar

Kommunalrådet Fredrik Olsson i Botkyrka tar time-out efter DN:s avslöjande om att han förfalskat namnteckningar på ett årsmöte. – Jag känner ett behov av en time-out från politiken för att låta polisen göra klart sitt arbete, skriver han ett pressmeddelande.  .

DI - 30 okt 17 kl. 16:54

MP-topp tar time out

Ett kommunalråd i Botkyrka tar time out efter att ha polisanmälts för förfalskning av namnteckningar, skriver DN. ”Jag känner ett stort behov av en time out från politiken och låta polisen göra klart sitt arbete”, skriver han i ett pressmeddelande..

NSD - 30 mar 12 kl. 08:10

Han ber om ursäkt och tar time-out

Christer Carlsson (S) gör en pudel och tar tillbaka uttalandet att de demenssjuka på Bergbecka blir utan vård om de inte flyttar. - Hur jag kunde vräka ur mig det, det vet jag inte. Det vore ovärdigt, omänskligt och det är förmodligen olagligt.

Blekinge Läns tidning - 10 jun 19 kl. 10:02

Joelsson (M) tar time-out och avsäger sig uppdrag

I dag fick Sölvesborgs kommun beskedet från Niklas Joelsson (M). Han avsäger sig sina politiska uppdrag och tar time-out från kommunfullmäktige. I morgon tar moderaterna beslut om hur man ska gå vidare..

Nyhetskanalen - 08 maj 11 kl. 12:15

Ola Lindholm tar time out från KP

Tv-profilen Ola Lindholm tar time out från jobbet som chefredaktör på Kamratposten..

Nyhetskanalen - 08 jun 11 kl. 15:01

Politiker tar time out efter mutåtal

Lars-Erik Salminen (M), kommunstyrelsens ordförande i Solna, tar "time out" från sina politiska uppdrag. Han är en av dem som åtalas för mutbrott i samband med byggandet av den nya nationalarenan i Solna..

GöteborgsPosten - 30 jan 12 kl. 10:00

Odersjö tar time out från Kållered SK

SGS Studentbostäders förre vd Mats Odersjö tar time out från ordförandeskapet i Kållereds sportklubb..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Nattsvart syn på bopriserna

Hushållens syn på bostadspriserna är nattsvart i spåren av coronapandemin. Aldrig tidigare under 17 års tid har SEB:s boprisindikator rasat så mycket som nu..

BT - 4 timmar sedan

USA: Tiger smittad av coronaviruset

En tiger på djurparken Bronx Zoo i New York har konstaterats vara smittad av coronaviruset. Ytterligare sex djur tros vara smittade..

BT - 15 minuter sedan

AF nära bristningsgränsen

Trycket på Arbetsförmedlingen eskalerar i och med rekordvarsel. Läget är inte långt ifrån bristningsgränsen, enligt fackförbundet ST..

BT - 45 minuter sedan

Kistorna tar slut i Ecuador

BT - 1 timme sedan

Delstaten tänker hålla val – mitt i pandemin

Delstaten Wisconsin i USA går mot strömmen och planerar att genomföra sitt primärval – mitt under rådande viruskris. Beslutet skapar ilska och frågor i delstaten där Demokraterna i augusti ska hålla sitt, på grund av coronaviruset, uppskjutna partikonvent..

BT - 1 timme sedan

Inte läge att dödförklara livekulturen

Är coronaviruset slutet på livekulturen i sin nuvarande form? Är det slut på applåderna i teatersalongen och vrålet från konsertpubliken? Än så länge är det för tidigt att dödförklara livekulturen, menar utövare och branschpersoner som TT har pratat med..

BT - 1 timme sedan

Asiatiska börserna stiger

BT - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Sjuhärad. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.