Magazin24 > Nyheter

Wednesday, 01 April, 18:55

Magazin24 - 13 okt 11 kl. 14:31

Ett lopp för barnen i ArbogaPå lördag klockan 13 går Omtankeloppet av stapeln längs Hälsans stig i Arboga. Loppet arrangeras för att samla in pengar till barns och ungdomars fritidsverksamhet i Arboga, dit alla deltagaravgifter oavkortat går.

Allt startade när initiativtagaren Olga Blixt arbetade på en skola, där hon noterade att inte alla barn hade möjlighet att syssla med de fritidsaktiviter som de ville.
? Vill man inte vara med är det en sak, men om man vill ska man kunna vara med, säger Olga som bestämde sig för att göra något åt saken.
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Arboga, Omtankeloppet, Hälsans, Olga Blixt, Olga, Omtanke, britt, Maria, Majblomman, England

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett loppför , barneni , Arboga
Magazin24 - 09 aug 12 kl. 16:31

Barnen bjöd sig själva på gästabud

Barnens gästabud har vuxit fast i Arboga Medeltidsdagars program. På torsdagen var det dags för ytterligare ett gästabud, som långt innan var uppbokat. Barnen fick börja med att gå ner i källaren i Arboga museums gamla hus.

Magazin24 - 02 dec 15 kl. 12:28

Det är ansträngt även i Arboga

Anmäler missförhållanden med ensamkommande flyktingbarn.Individ och familjeomsorgen i Arboga är underbemannade och överarbetade, IFO har två stycken socialsekreterare som arbetar med barn, det har inkommit cirka 50 ensamkommande flyktingbarn under 2015, eftersom Arboga inte har något eget HVB/boende för de ensamkommande flyktingbarnen, därför placeras de ut i HVB och konsulentstödda familjehem, där de kan få plats, barnen blir då utspridda över ett stort geografiskt område, vilket leder till långa restider för personalen.Därför har IFO lagt en anmälan till Lex Sarah, de kan inte garantera att barnen placeras i ett tryggt och stabilt HVB eller familjehem.

Magazin24 - 31 mar 12 kl. 08:57

Påskmarknad i Arboga

På lördagen arrangeras en Påskmarknad i Arboga centrum. Påsken väntar och i Arboga centrum blir det mycket påsk i helgen. Det är nämligen dags för torglördag med påsktema.

Magazin24 - 13 okt 11 kl. 13:42

Arboga laddar för hälsomässa

Årets Hälsovecka inleds med en Hälsomässa i Medborgarhuset. Lördagen den 15:e oktober är det dags för Hälsomässan i Arboga, en mässa som går av stapeln vartannat år.
Folkhälsosamordnarna Johanna Raland och Åsa Fjellström arrangerar årets evenemang tillsammans med hälsoutvecklaren Helena Sjöberg, som tyvärr inte kunde närvara vid intervjutillfället.

Magazin24 - 27 sep 12 kl. 20:36

Bönder intar Arboga

Nu på lördag anordnas Bonde på stan i Arboga. På lördag kommer det att finnas aktiviteter för både stora och små vid Stora Torget i Arboga. Då anordnas Bonde på stan för tjugonde gången.

Magazin24 - 11 aug 12 kl. 08:06

Lek och skratt bland barnen

Barnen glömdes inte bort under Arboga Medeltidsdagar. Pyssel, ponnyridning, svärddueller och gycklarunderhållning var några av de aktiviteter som fanns för de barn som besökte Arboga Medeltidsdagar under fredagseftermiddagen. .

Magazin24 - 11 maj 12 kl. 21:27

Blöt succé i Arboga

För en vecka sedan var det Äggfallet i Köping. Under fredagen var det Arbogas tur. Det var åtta klasser som stred om vinsten i Äggfallet.

Kristianstadsbladet - 06 jul 12 kl. 21:39

Mycket för barnen på Killebom

Foto: Johanna Wallin
För barnen finns det en hel del att göra på Killebom. Innan Dogge Doggelito äntrade scenen på fredagen kunde barnen springa Calleloppet till förmån för Barncancerfonden, och där var alla vinnare.
Ett lopp på 400 meter fick barnen springa till förmån för barncancerfonden.

Barometern - 31 jul 14 kl. 10:19

Lopp för de minsta i värmen

Cirka 400 barn ställde upp i årets Lilla Kalmarmilen som gick av stapeln under onsdagseftermiddagen i kvav värme. Först ut var barn födda 2009 eller senare och de sprang en sträcka på 400 meter. Innan startskottet påmindes barnen om att hålla inne armbågarna för att inte skada varandra.

Expressen - 45 minuter sedan

Marys gåva till barnen som drabbas av krisen

Under coronakrisen finns det många barn som far illa. Nu ger kronprinsessan Mary en present till flera av dem. – Jag vill visa barnen att de är omhändertagna och att de aldrig har någon skuld i våldet, säger hon.

Fler nyheter från Magazin24

Magazin24 - 1 timme sedan

Inbrott i firmabil – stal gods för över 18 000 kronor

Dator stals i Arboga..

Magazin24 - 4 timmar sedan

Tredje dödsfallet i länet bekräftat

På onsdagen stod det klart att en tredje person avlidit efter att ha drabbats av coronaviruset..

Magazin24 - 7 timmar sedan

Köpings kommun går in och stöttar de lokala företagen

På onsdagen presenterade Köpings kommun flera särskilda insatser som införs för att underlätta för de lokala företagen som påverkas av coronaviruset..

Magazin24 - 10 timmar sedan

Var borta i 30 minuter – kom tillbaka till repad bil

Skadegörelsen inträffade på Tunadalsgatan i Köping..

Magazin24 - 12 timmar sedan

Flera bilar med sönderskurna däck i Köping

Skadegörelsen inträffade på Hagavägen..

Magazin24 - Igår: 17:49

Här är de mest klickade bostäderna: Vecka 13

Hemnets mest besökta objekt i Västra Mälardalen och Kolbäcksådalen under den gångna veckan..

Magazin24 - Igår: 17:50

Ullvigymnasiets tips till eleverna som studerar på distans

Här är skolans sju punkter för effektiva distansstudier..

Magazin24 - Igår: 15:00

Arbogas socialkontor fick fönster krossat

Gärningsmannen använde tillhygge..

Magazin24 - Igår: 11:50

Krögarna om corona: "Bara fortsätta kämpa"

På bara några veckor har det nya coronaviruset Covid-19 förändrat en hel värld, och för de lokala restaurangerna i Västra Mälardalen och Hallstahammar har verksamheten påverkats markant..

Magazin24 - Igår: 11:27

Nio nya coronafall i Västmanland

Under tisdagen rapporterades nya fall av coronasmittade personer i länet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.