Alliansfritt Sverige > Opinion

Tuesday, 31 March, 16:03

Alliansfritt Sverige - 13 okt 11 kl. 13:00

Nyheter i korthet: Miljonärsstöd, incitament och heliga löftenTORSDAG. Korta nyheter? Mycket bättre än långa nyheter.
Incitament fungerar onekligen. Den privata äldrevården i Stockholm har resulterat i vanvård som dödat patienter. Anhöriga erbjöds avsevärda pengasummor för att hålla tyst om händelsen. Och i tunnelbanan fejkar säkerhetsföretagen kontroller för att öka vinsterna. Allt på skattebetalarnas bekostnad, självfallet.
Det var ett dyrt och heligt löfte från borgerliga politiker när FRA-lagen infördes att ingen som helst övervakning skulle ske av svenska medborgare. Nu begär FRA 200 miljoner kronor av staten för att kunna övervaka mobilappar. Ingen är förvånad.
Landets miljonärer tror inte att de kommer drabbas av konjunkturnedgången. Med den här regeringen vid rodret tror inte vi det heller. Andra får ta den smällen. Stödet för regeringen är kompakt bland miljonärerna.
Och så vill vi passa på att gratulera bokstavshögern för sin senaste celldelning. Nu senast är det avhoppade från Liberati (som är avhoppade från Folkpartiet) som tillsammans med avhoppare från Liberaldemokraterna (som också är avhoppare från Folkpartiet) ska starta på ny kula. Gemensam nämnare i alla splittringarna: Alexander Bard.
Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Torsdag, Stockholm, FRA, Liberati, Folkpartiet, Liberaldemokraterna, Bard

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyheteri , korthet, Miljonärsstöd, incitamentoch , heliga, löften


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.