SVT > Videos

Wednesday, 24 April, 00:22

SVT - 12 okt 11 kl. 15:17

Pengar gick till eget bolagI kvll snds ett reportage om Pr Johansson, ledare fr Glada Hudik-teatern, i Uppdrag Granskning. Bland annat avsljas hur han har skaffat pengar frn teaterns kassa till sitt eget bolag..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pengar, gicktill , eget, bolag
ÖstersundsPosten - 07 mar 13 kl. 05:03

Skattemiljoner gick till eget bolag

Statliga Inlandsinnovation använde 2,5 miljoner kronor i skattemedel för att köpa aktier i den tidigare vice styrelseordförandens eget bolag. ? Det finns säkert någon som kan reagera på det här, säger Gunnar Olofsson, vd Inlandsinnovation..

Nerikes Allehanda - 14 dec 13 kl. 09:50

Godkände fakturor till eget bolag

Chefen för Kommunfastigheter Jan Öholm har attesterat fakturor från sitt eget bolag. – Det är fel, och det är mitt ansvar, konstaterar han utan omsvep..

Dagens Media - 12 feb 14 kl. 15:06

Aftonbladets Viktklubb blir eget bolag

Aftonbladets Viktklubb blir ett eget bolag – räknar med att anställda flera personer..

Blekinge Läns tidning - 14 apr 16 kl. 09:57

Lagerbergs kyckling blir kvar som ett eget bolag

Lagerbergs kyckling kommer att drivas som ett eget bolag med Mats Markgren som vd när Atria Scandinavia tar över rörelsen den 29 april..

DI - 09 jul 16 kl. 09:54

Googles självkörande bilar kan bli eget bolag

Alphabet, som moderbolaget till Google numera heter, kan komma att skapa ett eget bolag för sin verksamhet inom självkörande bilar..

DI - 09 jul 16 kl. 10:54

Googles bilar kan bli eget bolag

Googles enhet för självkörande bilar har anställt sin första juridiska chef. Nu kan verksamheten komma att knoppas av som eget bolag, enligt nyhetssajten Recode..

DI - 29 nov 17 kl. 21:51

Proact-ägaren säljer – satsar på eget bolag

Entreprenören Anders Hultmark säljer sina aktier i Proact. Nu satsar han stort på ett annat eget bolag. ”Jag har redan investerat en kvarts miljard”, säger han till Di..

DI - 28 jan 14 kl. 06:16

Centerman slussar pengar till egna bolag

Centerpolitikern och riksdagsledamoten Per Åsling har lyckats få staten att satsa skattepengar i flera företag som han själv har varit med och grundat. Han har också medverkat till att pengar slussats till bolag som ägs och drivs av personer som står honom nära. Det visar Di:s granskning..

Skånskan - 18 nov 15 kl. 20:25

Bygge i eget bolag sågas

MALMÖ Kommunen kommer inte att starta eget byggbolag. Det är förenat med för stora risker konstaterar en konsultfirma som utrett saken för Malmös räkning.Utredningen landade på onsdagen i kommunstyrelsen.

GöteborgsPosten - 18 mar 19 kl. 10:01

Stal 400 000 från sitt eget bolag – får näringsförbud

Slussade ut pengar med hjälp av fejkade fakturor – bolaget får företagsbot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.