Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 18 November, 22:41

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 11 kl. 13:14

Skytten häktad för fler mordförsökBeväpnad polis var på plats när den misstänkte serieskytten i Malmö åter ställdes inför häktningsdomaren i dag. Den 39-årige mannen var redan häktad misstänkt för tre mord och en lång rad mordförsök. I dag tillkom ytterligare ett mordförsök. Enligt tidigare uppgifter gäller detta en skjutning mot Davidshalls polisstation i centrala Malmö den 14 mars förra året..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Malmö, Davidshalls

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skytten, häktadför , fler, mordförsök
Expressen - 18 sep 19 kl. 12:15

Utpekade skytten häktad i sin utevaro i annat ärende

Mannen som enlig Aftonbladet pekas ut som skytten bakom Henrik Olsson Lilja-attacken är sedan tidigare häktad i sin utevaro, skriver Dagens Juridik.Häktningen rör ett annat ärende där han är misstänkt..

Expressen - 20 sep 18 kl. 12:07

En person anhållen – efter dubbla mordförsök

Nu trappar polisen upp jakten på skytten efter de dubbla mordförsöken i Marbacken i Örebro under onsdagskvällen.Detta sedan en man har anhållits i sin frånvaro, misstänkt för skjutningarna. .

Nyan - 10 feb 17 kl. 11:15

Eckeröskytten omhäktad

Mannen som sköt mot polisen i Eckerö har häktats på nytt. Ytterligare en häktningsförhandling hölls i Ålands tingsrätt under torsdagen efter att den tidigare häktningstiden gått ut.

Åtal ska enligt det nya häktningsbeslutet väckas senast 9 mars.

Kristianstadsbladet - 03 sep 13 kl. 07:30

17-åring åtalad för mordförsök

Mötet är uppgjort och 18-åringen åker till Bjäregatan i tron att det kan bli slagsmål. I stället blir han skjuten. Skadad lyckas han fly.

BT - 06 sep 12 kl. 16:33

Skytten kastade sig in i bil som körde iväg - offret känt av polisen

En man i 45-årsåldern blev på torsdagseftermiddagen skjuten i låret på parkeringen vid Hässletorg. Flera skott avlossades och vittnen såg en beväpnad man kasta sig in i en bil som snabbt körde i väg. På parkeringen hittades minst fem patronhylsor, men folk i området har hört många knallar och fler skott än så kan ha avlossats.

Skånskan - 18 okt 18 kl. 17:11

Friad för mordförsök får 117 000

MALMÖ Den 31-årige mannen satt häktad i ett halvår för ett mordförsök på Industrigatan i Malmö, men friades i tingsrätten.
Nu har Justitiekanslern beviljat Malmöbon 117 000 kronor i ersättning för lidande och advokatkostnader.31-åringen dömdes visserligen till tre månaders fängelse för två fall av grovt rattfylleri och några andra mindre trafikbrott.

Kristianstadsbladet - 27 nov 12 kl. 15:14

Misstänkt mordbeställare häktad


En 49-årig man i Helsingborg som misstänks ha anstiftat ett mordförsök på sin exfru häktades på tisdagen. Han häktades på den lägre misstankegraden, skäligen misstänkt.Mannen misstänks ha gett en 26-åring i uppdrag att skjuta exfrun.

YLE - 29 jun 16 kl. 11:46

Skytten i Pelkosenniemi häktad

Den man som i söndags barrikaderade sig i sitt hus och sköt mot polis och förbipasserande bilar i Pelkosenniemi i Lappland föreslås bli häktad. Mannen misstänks i det här skedet för mordförsök och orsakande av fara. Polisen har inte offentliggjort den 30-åriga mannens motiv.

UNT - 14 jun 19 kl. 14:20

Skytten på Kapellgärdet begärs häktad

Även den man i 20-årsåldern som avlossade skott på Kapellgärdet begärs nu häktad, på sannolika skäl misstänkt för mordförsök..

BT - 07 sep 12 kl. 18:01

Boråsare misstänks för mordförsök - offret träffades av fyra skott i benen

En ung boråsare är efterlyst och misstänks för mordförsök efter torsdagens skjutning på Hässleholmen. Offret träffades av totalt fyra skott i benen, men har kunnat höras av polisen på sjukhuset.
?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 2 minuter sedan

Många döda i attack mot militärer i Mali

Minst 24 regeringssoldater har dödats och 29 skadats i sammandrabbningar med en islamistisk extremistgrupp i nordöstra delen av Mali, uppger landets militär. 17 jihadister dödades i striderna. Omkring 100 av angriparna tillfångatogs av regeringsstyrkorn.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fyra provspelare på BoIS träningar i veckan

Tränarna fortsätter att leta fynd i närområdet..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Små rörelser på Wall Street

Efter rekordnoteringarna i fredags nöjde sig New York-börsen med mycket blygsamma uppgångar på handelsveckans första dag. De ledande indexen steg en tiondels procent. Aktiespekulanterna hade att handskas med motstridiga uppgifter om handelsförhandlingar.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Värme och stress dödade ålar

Åldöden i bassäng i Ringhals kärnkraftverk har fått sin förklaring..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Klartecken för hemlig dataavläsning

Regeringens förslag om hemlig dataavläsning får klartecken av Lagrådet. Det innebär att polisen snart får möjlighet att gå in i brottsmisstänktas datorer och mobiler för att komma åt krypterad information. Enligt Lagrådets bedömning är underlaget som re.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Över 100 000 barn frihetsberövade i USA

Omkring 103 000 barn som emigrerat till USA sitter i förvar enligt FN. I siffrorna ingår både barn som är frihetsberövade tillsammans med sina föräldrar och minderåriga som hålls i förvar ensamma. – Att stänga in barn på grund av migration kan aldrig an.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Så många ska kommunerna ta emot 2020

Nästa år ska landets kommuner ta emot 7 100 personer som fördelas enligt bosättningslagen, skriver Hem & Hyra. Det rör sig om 5 000 kvotflyktingar samt 2 100 personer som har fått uppehållstillstånd och bor på någon av Migrationsverkets anläggningar. De.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Han är södra Sveriges främste entreprenör

”Nu väntar Europa på lösningen som alla vill använda”..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Skövlingen av Amazonas den högsta sedan 2008

Skövlingen av Amazonas har nått den högsta nivån sedan 2008. En yta motsvarande tre gånger Gotlands storlek har försvunnit under en tolvmånadersperiod. Siffrorna kommer från Brasiliens nationella rymdforskningsinstitut (INPE) och är baserat på avverknin.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Paul McCartney huvudnamn på Glastonbury

Paul McCartney kommer att vara det största namnet på nästa års upplaga av Glastonburyfestivalen i Storbritannien. Festivalen firar 50 år och arrangörerna beskriver bokningen som en "dröm som besannas", rapporterar The Guardian. Glastonbury är Storbritan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.