Opinionen.se > Opinion

Monday, 18 November, 04:16

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt serieskytt häktad för skott mot polishus
Misstänkte serieskytten i Malmö häktades på tisdagen på sannolika skäl, misstänkt för att ha skjutit mot polishuset i Davidshall i mars förra året. Den 39-årige mannen omhäktades samtidigt för de tidigare skottlossningarna. Han misstänks nu för 13 mordförsök och tre mord, skriver Sydsvenskan..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Malmö, Davidshall, Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, serieskytt, häktadför , skottmot , polishus
NT - 12 maj 14 kl. 11:52

Misstänkt var häktad kort före skottdådet

22-åringen som sitter anhållen som misstänkt för försök till mord har tidigare varit föremål för allvarliga brottsmisstankar. Så sent som i onsdags i förra veckan försattes han på fri fot efter att ha suttit häktad som misstänkt för grovt vapenbrott..

Kristianstadsbladet - 16 nov 12 kl. 08:44

Misstänkt droghandlare häktad


En 23-årig man i Kristianstad är häktad misstänkt för att ha sålt olagliga droger via en hemsida. Polisen gjorde ett större beslag i samband med att mannen greps, men vill inte berätta vilken typ av droger det gäller.Den hemsida där mannen misstänks ha sålt drogerna är fortfarande i drift, berättar SVT:s Sydnytt.

Kristianstadsbladet - 03 nov 16 kl. 14:31

Efter bilkapningen - misstänkt pistolman omhäktad

En av de män som misstänks för bilkapningen vid Finja tidigare i höst blev på torsdagen omhäktad vid Hässleholms tingsrätt. Mannen är misstänkt för grovt olaga tvång..

Nerikes Allehanda - 29 mar 16 kl. 11:35

Misstänkt åldringstjuv häktad

En man sitter häktad misstänkt för att i samband med att erbjudit en äldre person hjälp passat på att stjäla offrets plånbok..

UNT - 01 mar 19 kl. 18:38

Misstänkt rysspion häktad

En 45-årig man är häktad på sannolika skäl misstänkt för att ha spionerat mot Sverige för Rysslands räkning..

GöteborgsPosten - 01 mar 19 kl. 18:38

Misstänkt rysspion häktad

En 45-årig man är häktad på sannolika skäl misstänkt för att ha spionerat mot Sverige för Rysslands räkning..

BT - 02 aug 19 kl. 08:35

Misstänkt tjuv häktad – samlade på sig stora mängder stöldgods

En man i 50-årsåldern sitter häktad, misstänkt för grov stöld i Mark och annan liknande brottslighet. Polisen arbetar med att identifiera och spåra en stor mängd stöldgods som kopplas till mannen..

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 12 kl. 17:39

Misstänkt kvinnomisshandlare häktad

Helsingborgs tingsrätt häktade på onsdagen den 35-åriga man från Helsingborg som under natten mot måndagen anhölls misstänkt för att ha misshandlat sin partner.35-åringen greps av polis på en adress i centrala Helsingborg vid klockan 21.40 på söndagskvällen.

Expressen - 16 aug 12 kl. 08:52

Misstänkt för Malmöskott släppt

Den man som greps misstänkt för mordförsök efter att en man skjutits i benet på Rosengård på onsdagskvällen har släpps på fri fot. Polisen har i stället en ny misstänkt men hittills har den personen inte gripits..

BT - 29 okt 13 kl. 09:59

Misstänkt Elfsborgshuligan häktad för våldsamt upplopp i Borås

En 21-årig boråsare häktades på tisdagen som misstänkt för våldsamt upplopp sedan polis attackerats när den försökte hindra bråk mellan Elfsborgs- och Malmösupportar. Två poliser träffades då flaskor, burkar, rökgranater, bengaler och backspeglar som brutits loss från bilar kastades. Enligt Borås tingsrätt finns risk för att 21-åringen fortsätter med brottslighet och att han på fri fot stör utredningen genom att prata ihop sig med andra som var med om tumultet.

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 02:57

Misstänkt panburksbedragare häktad

En misstänkt pantburksbedragare har häktats i dalsländska Mellerud.Genom att klistra falska streckkodsetiketter på utländska öl- och läskburkar tros han ha pantat sig till runt 30 000 kronor i en butik i staden, skriver TTELA.Mannen greps efter en husrannsakan i förra veckan och har nu häktats på sannolika skäl misstänkt för sju bedrägerier och ett bedrägeriförsök..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.