Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 13 November, 15:23

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 13:10

Jimmie Ericsson tar över kaptensbindelnSKELLEFTEÅ Jimmie Ericsson blir ny lagkapten i Skellefteå AIK. FOTO: ROBERT GRANSTRÖM/SCANPIX SKELLEFTEÅ Fredrik Warg var lagkapten i fjol. Nu tar Jimmie Ericsson över bindeln i Skellefteå AIK. Förutom Jimmie Ericsson så får Martin Lundberg och Pierre-Édouard Bellemare rollerna som ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Ericsson, SKELLEFTEÅ Jimmie Ericsson, Skellefteå AIK, FOTO, ROBERT GRANSTRÖMSCANPIX SKELLEFTEÅ Fredrik Warg, Jimmie Ericsson, Martin Lundberg, Pierre, Bellemare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jimmie, Ericsson, taröver , kaptensbindeln
Expressen - 13 sep 11 kl. 15:51

Jimmie Ericsson tar över som ny kapten

Det blir Tre Kronor-forwarden Jimmie Ericsson som blir ny lagkapten i Skellefteå AIK efter Fredrik Warg. Klubben har gjort sitt val. - Jag är inte den som alltid pratar mest i omklädningsrummet, säger Jimmie Ericsson.

DN - 20 maj 13 kl. 00:44

Fantastisk säsong för Jimmie Ericsson

Det svenska guldfirandet har bara börjat. Jimmie Ericsson står med armen runt Fredrik Pettersson. Båda har guldmedaljerna runt sina halsar.

Västerbottens Folkblad - 25 apr 12 kl. 22:47

Beskedet: Jimmie Ericsson missar VM

SKELLEFTEÅ Jimmie Ericsson missar ishockey-VM. SKELLEFTEÅ Jimmie Ericsson missar ishockey-VM. Det gick Norran ut med sent under onsdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 06 feb 14 kl. 08:00

Jimmie Ericsson firar 500 matcher

Örebro hemma. Då firar Jimmie Ericsson 500 matcher i Skellefteå AIK. Se listan på vilka som spelat flest matcher i SAIK:s historia.

Västerbottens Folkblad - 12 okt 15 kl. 16:29

Så länge stängs Jimmie Ericsson av

Skellefteå AIK:s kapten Jimmie Ericsson har fått sitt straff för huvudtacklingen på Garret Roe. Det var i lördagens möte med Linköping borta som Jimmie Ericsson fick matchstraff efter en tackling på LHC:s Garret Roe. Ericsson hade själv uppgett till disciplinnämnden att han ”löser situationen på ett klumpigt och dålig sätt och har inte något att […].

Västerbottens Folkblad - 10 feb 14 kl. 17:10

Jimmie Ericsson med på fyra kedjor

Jimmie Ericsson är enda SHL-spelare i Tre Kronors OS-trupp. Nu verkar han få speltid redan i premiären mot Tjeckien. Förbundskapten Pär Mårts vallade i dag ut sitt Tre Kronor för första träningen inför OS-turneringen i Sotji.

Kristianstadsbladet - 23 apr 14 kl. 09:10

Jimmie Ericsson kan få Guldpucken


Jimmie Ericsson, Skellefteå AIK, är säsongens sjätte kandidat till utmärkelsen Guldpucken, ett pris till årets bästa svenske hockeyspelare."Fjolårets vinnare av Guldpucken har varit ännu bättre den här säsongen. Skellefteås lagkapten Jimmie Ericsson ledde sitt lag till SM-guld för andra året i rad och han gjorde det genom att återigen vara bäst när det gäller som mest.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 14 kl. 09:13

Jimmie Ericsson kan få Guldpucken

Jimmie Ericsson, Skellefteå AIK, är säsongens sjätte kandidat till utmärkelsen Guldpucken, ett pris till årets bästa svenske hockeyspelare. "Fjolårets vinnare av Guldpucken har varit ännu bättre den här säsongen. Skellefteås lagkapten Jimmie Ericsson ledde sitt lag till SM-guld för andra året i rad och han gjorde det genom att återigen vara bäst när det gäller som mest..

Trelleborgs Allehanda - 23 apr 14 kl. 09:10

Jimmie Ericsson kan få Guldpucken


Jimmie Ericsson, Skellefteå AIK, är säsongens sjätte kandidat till utmärkelsen Guldpucken, ett pris till årets bästa svenske hockeyspelare."Fjolårets vinnare av Guldpucken har varit ännu bättre den här säsongen. Skellefteås lagkapten Jimmie Ericsson ledde sitt lag till SM-guld för andra året i rad och han gjorde det genom att återigen vara bäst när det gäller som mest.

Västerbottens Folkblad - 03 jun 15 kl. 22:56

Jimmie Ericsson: Jag har bestämt mig

Jimmie Ericsson har gjort sitt val. Nu är det upp till klubben han valt att göra sitt. Den förre Skellefteå AIK-kaptenen Jimmie Ericsson har tidigare förklarat att han inför nästa säsong väljer mellan SKA St Petersburg (med vilka han vann KHL den gångna säsongen), sin förra klubb Skellefteå AIK och ett lag i Schweiz.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.