Alingsås tidning > Nyheter

Thursday, 21 November, 04:15

Alingsås tidning - 13 sep 11 kl. 13:13

Elfel försenar tågen VÅRGÅRDA/HERRLJUNGA: Ett elfel på Västra stambanan orsakar förseningar i tågtrafiken under tisdagen..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
VÅrgÅrdaherrljunga, Västra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elfel, försenar, tågen
Nerikes Allehanda - 06 jul 17 kl. 09:20

Elfel försenar tågen mellan Hallsberg och Örebro

Det var på torsdagsmorgonen helt stopp i tågtrafiken mellan Örebro och Kumla.. Stoppet orsakades av ett elfel. Nu rullar tågen igen – men med förseningar.

Alingsås tidning - 28 jul 16 kl. 07:30

Elfel försenar tågen

Det är förseningar i tågtrafiken mellan Jonsered och Lerum på torsdagsmorgonen. Det gäller både pendeltågen på sträckan Göteborg-Alingsås och tågen på sträckan Göteborg-Herrljunga-Skövde. Orsaken är ett elfel..

Alingsås tidning - 27 okt 17 kl. 07:37

Elfel försenar tågen

Det är förseningar i tågtrafiken på Västra stambanan mellan Alingsås och Vårgårda på fredagsmorgonen, uppger Trafikverket.   Det påverkar främst tåg på sträckan Göteborg-Alingsås, men även Göteborg-Skövde-Stockholm. Tågtrafiken beräknas köra enligt tidtabell under förmiddagen.

Aftonbladet - 02 aug 17 kl. 09:38

Elfel försenar pendeltågen i Stockholm

BT - 18 feb 14 kl. 08:08

Elfel försenar tågtrafiken

Ett elfel i Töreboda orsakar problem för tågtrafiken på Västra stambanan i dag. SJ:s snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg leds om via Nässjö. - Omledningarna kommer att innebära förseningar på två till tre timmar.

Kristianstadsbladet - 18 feb 14 kl. 08:07

Elfel försenar tågtrafiken


Ett elfel i Töreboda orsakar problem för tågtrafiken på Västra stambanan i dag. SJ:s snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg leds om via Nässjö. - Omledningarna kommer att innebära förseningar på två till tre timmar.

BT - 18 feb 14 kl. 08:12

Elfel försenar tågtrafiken

Ett elfel i Töreboda orsakar problem för tågtrafiken på Västra stambanan i dag. SJ:s snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg leds om via Nässjö. – Omledningarna kommer att innebära förseningar på två till tre timmar.

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 14 kl. 08:09

Elfel försenar tågtrafiken

Ett elfel i Töreboda orsakar problem för tågtrafiken på Västra stambanan i dag. SJ:s snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg leds om via Nässjö. — Omledningarna kommer att innebära förseningar på två till tre timmar.

DN - 01 nov 15 kl. 12:35

Stort elfel försenar många tåg


En fågel flög in en bärlina och orsakade ett strömavbrott – som i sin tur har försenat i stort sett alla fjärrtåg från Stockholm. Förseningarna berör tågen som ska vända på centralen. – Det är väldigt många tåg som drabbas, men det är inte så stora förseningar.

BT - 01 nov 15 kl. 14:53

Stort elfel försenar många tåg

En fågel flög in en bärlina och orsakade ett strömavbrott – som i sin tur har försenat i stort sett alla fjärrtåg från Stockholm. Förseningarna berör tågen som ska vända på centralen..

Länstidningen i Jämtland - 26 sep 18 kl. 16:18

Elfel på grund av stormen försenar tågen

Tågtrafiken mellan Sundsvall över Östersund till Storlien har drabbats av förseningar..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 11 timmar sedan

Bilar krockade inne i Vårgårda

Vid kvart i fem på onsdagseftermiddagen inträffade en olycka mellan två personbilar på Stockholmsvägen i Vårgårda. Enligt SOS Alarm ska det röra sig om en frontalkrock. Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats ut till olycksplatsen.

Alingsås tidning - 19 timmar sedan

Släckte brand i motorcykel

Räddningstjänsten fick vid niotiden på tisdagskvällen rycka ut för att släcka brand i en motorcykel. Motorcykeln stod parkerad på Grindgatan och en anmälan om skadegörelse har gjorts..

Alingsås tidning - 20 timmar sedan

Vill få oss tala om psykiskt mående

Omkring 1 500 personer tar varje år sina liv. En väg ut ur dåligt mående är samtal – nu bjuder föreningen S:t Lukas in till en föreläsning om psykisk livräddning.
Självmord är ett ämne som är belagt med tabu, skam och starka känslor.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Gemensamt julfirande på Grand Hotel

Nu står det klart att det blir Grand Hotel som huserar kyrkornas gemensamma julfirande på julafton i år.
– Det är ett initiativ vi vill stötta, säger hotellets vd Anna Hartman.
I mitten av november förra året kom beskedet att det inte skulle bli något gemensamt julfirande då ingen var villig att axla ansvaret för arrangemanget, som stans kyrkor har stått bakom flertalet år dessförinnan Men bara några veckor senare kunde AT berätta att Göran Rask, som länge varit engagerad i Svenska kyrkan, erbjöd sig att hålla i trådarna.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Narkotikaåtalad gömde stulna telefoner

Tidigare i år tog polis 160 gram cannabis i beslag – två män i 20-årsåldern åtalas nu för narkotikabrott. En av männen kan också knytas till mobiltelefoner som stals vid en badplats under sommaren.
I slutet av maj larmades polis till Stockslycke efter att allmänheten uppmärksammat ett bråk på en gård.

Alingsås tidning - 17 nov 19 kl. 21:33

Tonåring misstänkt för narkotikabrott

En polispatrull stoppade under söndagskvällen två personer i Alingsås. Den ena, en 16-åring kille, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han togs därför med till polisstationen för kroppsbesiktning.

Alingsås tidning - 17 nov 19 kl. 09:23

Poliskontoret i Vårgårda vandaliserat

En person greps tidigt på söndagsmorgonen efter en omfattande skadegörelse i centrala Vårgårda. Bland annat har poliskontoret på Kungsgatan fått fönsterrutorna krossade. Även Pizzeria Italia på Parkgatan har fått rutorna krossade liksom flera väntkurer vid järnvägsstationen.

Alingsås tidning - 17 nov 19 kl. 09:03

Man gripen för grov misshandel

En misshandel ska ha inträffat strax utanför Alingsås, i närheten av Sävelunds industriområde, under lördagskvällen. Polisen har i dagsläget bara knapphändiga uppgifter att komma med när det gäller händelsen. En 24-årig man ska i alla fall vara gripen, misstänkt för grov misshandel.

Alingsås tidning - 17 nov 19 kl. 05:30

Här kan 155 bostäder byggas

Nu har startskottet gått för ombyggnaden av kvarteret Hyvlaren i centrala Vårgårda där 155 nya bostäder kan byggas.
Nu har fullmäktige i Vårgårda antagit den detaljplan som möjliggör en rejäl om- och utbyggnad av centrala delar av orten. I planen ingår fastigheterna Hyvlaren 2-5, där bland annat Komvux och Räddningstjänsten ligger i dag.

Alingsås tidning - 16 nov 19 kl. 17:00

Snatteri i Alingsåsbutiker

Flera Alingsåsbutiker har de senaste dagarna råkat ut för snatterier. På fredagen åkte en 19-årig kille fast på Willys sedan han plockat på sig varor för drygt 100 kronor. Under lördagsförmiddagen ertappades en man i 60-årsåldern av personalen på Vinden Second Hand sedan han tagit varor för 70 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.