Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 14 November, 22:58

Affärsvärlden - 13 sep 11 kl. 13:07

Han är Sveriges sämsta chefLars-Erik Holm har förvandlat Socialstyrelsen till ett skräckvälde. Medarbetarna är rädda för honom. Erfarna utredare flyr gråtande mötesrummet som döpts till Slakthuset. Det skriver tidningen Chef i dag..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Sveriges, Erik Holm, Socialstyrelsen, Slakthuset, Chef

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är Sveriges sämsta, chef
HBL - 25 aug 14 kl. 09:54

Borgbackens chef gillar häftiga åk

Pia Adlivankin har både stekt hamburgerbiffar och hjälpt till som ordningsvakt för att få en helhetsbild av sin nya arbetsplats. Hon tillträdde som verkställande direktör på Borgbacken den första juli.Pia Adlivankin har dukat upp dagens lunch i ett mötesrum i den byggnad som varit hennes kontor sedan början av sommaren.

Sydsvenskan - 19 feb 16 kl. 14:00

Growlkocken Vegan Black Metal Chef har koll på både centiliter och pentagram.

Brian Manowitz, en 35-årig metal­musiker från Florida, står lik­sminkad och i full krigar­mundering och growlar veganrecept ackompanjerad av smattrande black metal. Skärbrädan pryds av ett pentagram, kastrullerna är dekorerade med spikar och de ornerade knivarna ser opraktiska ut att skära med. Varsågoda: The Black Metal Vegan Chef, vars Pad Thai-video har nästan tre miljoner visningar på Youtube.

Dagens PS - 18 sep 17 kl. 09:01

Unga värdesätter en bra chef högst

Viktigare än både lön och trevliga arbetskollegor. Drygt 11.000 unga i karriären har svarat på frågor om hur de ser på arbetslivet.

Nyheter 24 - 27 okt 13 kl. 15:23

Slippa jobba i morgon? ? Här är de tio roligaste och sämsta ursäkterna De tio dummaste frågorna ? någonsin

USA. Det är söndag och många av oss sitter kanske med ångest över att behöva gå till jobbet. Andra är bakis och någon annan är kanske helt enkelt för trött för att orka ta sig upp när klockan ringer på måndagsmorgonen.

Expressen - 07 mar 14 kl. 06:02

Sämsta resultatet för alliansen sedan 1998

Hur ska du hinna ta ikapp det här, Fredrik Reinfeldt? I väljarbarometern för mars från Expressen/Demoskop får alliansen 34,6 procent - det sämsta resultatet sedan mätningarna startade 1998. Med ett halvår till valet skiljer det nu nästan 20 procentenheter mellan blocken.

SvD - 07 jan 16 kl. 23:30

”Sverige är i sämsta tänkbara försvarsläge”

Sverige är nu i sämsta tänkbara säkerhetspolitiska läge. Det är ett kraftfullt underbetyg till de regeringar som av ointresse, önsketänkande eller partitaktiska skäl eftersatt landets säkerhet. Det skriver Jan Leijonhielm, före detta chef för Rysslandsstudierna vid FOI som gör en historisk tillbakablick på hur Ryssland betraktat svensk neutralitet..

Expressen - 12 maj 16 kl. 03:34

Sveriges främsta unga kvinnliga chef

När Ledarna rankar Sveriges främsta unga kvinnliga chefer hamnar Anna Brynås, 34, som är koncernchef för Swedish Biogas International högst upp. – En av mina starkaste drivkrafter är att få syssla med någonting som känns meningsfullt och bra och som gör världen lite bättre. Motivationen gör att motgångar inte känns så tunga, säger hon till Ledarna..

Expressen - 16 jul 18 kl. 10:09

Böndernas mardröm – sämsta skörden på 26 år

Sveriges lantbrukare går mot den sämsta spannmålsskörden sedan 1992. Snittskörden kommer hamna flera miljoner ton lägre än vanligt och orsaka brist på bröd, öl och kött. – I grunden handlar detta om Sveriges livsmedelsförsörjning, säger Mikael Jeppsson, chef för spannmålsenheten vid Lantmännen.

BT - 10 nov 12 kl. 23:08

Pedofilhärva tvingar BBC-chef avgå

Det brittiska mediebolaget BBC:s högste chef George Entwistle avgår efter bara två månader på posten. Han lyckades inte hantera pedofilskandalen som rullades upp efter tv-stjärnan Jimmy Saviles död.
Pedofilhärvan har skakat det 90-åriga statsfinansierade mediebolaget i grundvalarna.

Sydsvenskan - 09 dec 12 kl. 06:30

En omtyckt chef som deltog i bildandet av Sysav

Hans Camper, Malmö, före detta direktör för Malmö renhållningsverk, har avlidit 92 år gammal. Han sörjes närmast av hustrun Margit.Hans, född i Tomelilla, utbildade sig till maskiningenjör och började sin yrkesbana som maskinchef.

DI - 27 jun 13 kl. 10:26

Sämsta chefen någonsin

Aldrig förr har en chef fått så mycket kritik riktat mot sig från sin omgivning som Monika Elling. Det konstaterar tidningen Chef som ger henne absoluta bottenbetyg i sitt senaste chefstest..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Portföljen säkrar flera vinster

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen kan snart lägga en riktigt solid rapportperiod bakom sig. Nu genomförs flera avyttringar..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Producentpriserna i USA stiger mer än väntat

Producentpriserna i USA steg 0,4 procent i oktober, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg PPI med 1,1 procent..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Oscar Properties förlänger teckningsperioden i företrädesemissionen

Styrelsen för Oscar Properties har beslutat att förlänga teckningsperioden i bolagets förestående företrädesemission, så att teckningsperioden löper från och med den 18 november 2019 till och med den 6 december 2019..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

USA-terminerna pekar nedåt

De amerikanska börsterminerna handlades med små minustecken inför onsdagens öppning på Wall Street..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Handelsstopp i Future Gaming Group

Future Gaming Group har på onsdagseftermiddagen handelsstoppets på Spotlight. Aktien kommer att vara handelsstoppad tillsvidare..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

MQ rusar efter konceptbyte

MQ meddelar idag att samtliga MQ:s butiker ska göras om till konceptbutiker med namnet Marqet. Aktien rusar på beskedet..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

S&P: Detta kommer få storbankerna att sänka utdelningarna

De nordiska bankernas lönsamhet förblir sund - även om låga räntor under en oväntat utdragen period, och den marginalpress som skapats av detta, har tyngt sektorn under 2019. Det skriver Standard & Poor's Ratings Direct..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Spararna tror på Disney+

Disney steg rejält på börsen efter lanseringen av streamingtjänsten Disney+. Spararna tror också på att jätten ska lyckas ta en position i streamingkriget..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Finansministern om SCB: Oerhört allvarligt

SCB:s arbetslöshetsstatistik kommer att spela mindre roll för regeringen den närmaste tiden, enligt finansminister Magdalena Andersson (S). "Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle vara fel på det här sättet", säger hon till TT..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Boozt rasar efter rapporten

Stockholmsbörsen handlades lägre på onsdagen utan någon tydlig riktning mellan sektorer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.