Newsmill > Opinion

Tuesday, 12 November, 12:37

Newsmill - 13 sep 11 kl. 09:58

Främlingsfientliga partier har sin motsvarighet i muslimsk extremismhttp://www.newsmill.se/trackback/39404Vi som är engagerade i politik och samhällsdebatt får heller inte glömma att de främlingsfientliga partierna har sin motsvarighet i en muslimsk extremism. Det är alltför lätt att hitta uttryck för hat både i Sverigedemokraternas miljö och hos de extrema muslimerna, menar Nalin Pekgul i sitt avskedstal som ordförande för S-kvinnorna..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Sverigedemokraternas, Nalin Pekgul

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Främlingsfientliga, partierhar sin , motsvarigheti , muslimsk, extremism
Expressen - 26 maj 14 kl. 00:18

Främlingsfientliga partier vinner mark

EU-skeptiska och främlingsfientliga partier vinner mark på flera platser i Europa. I Frankrike fick Marine Le Pen och Nationella fronten flest röster och i Danmark blev Dansk folkeparti största parti. Samtidigt visar den första prognosen över mandatfördelningen i hela parlamentet att den konservativa gruppen EPP backar kraftigt, men blir trots det största partigrupp med 211 mandat..

Newsmill - 13 sep 11 kl. 09:58

Främlingsfientliga partier har sin motsvarighet muslimsk extremism

http://www.newsmill.se/trackback/39404Vi som är engagerade i politik och samhällsdebatt får heller inte glömma att de främlingsfientliga partierna har sin motsvarighet i en muslimsk extremism.

SR - 04 apr 14 kl. 16:17

SDU bildar europeiskt förbund med främlingsfientliga partier

Sverigedemokraternas ungdomsförbund SDU har i dag bildat ett nytt europeiskt ungdomsförbund tillsammans med främlingsfientliga förbund i Europa. Men det här visste ledningen för Sverigedemokraterna inte om..

DI - 04 apr 14 kl. 07:17

SDU samarbetar med främlingsfientliga

Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) har ingått samarbete med främlingsfientliga partier i ett nytt europeiskt ungdomsförbund. Övriga medlemmar är ungdomsorganisationerna för franska Front National, belgiska Vlams Belang och österrikiska FPÖ, rapporterar Ekot i Sveriges Radio..

SR - 26 maj 14 kl. 09:50

Analys: Därför når populistiska partier framgång i valet

EU-medborgarna i 28 länder har nu röstat och det kommer att bli stora förändringar i Europaparlamentet. Högerextrema och främlingsfientliga partier har nått stora framgångar i flera länder. Enligt experten Bim Clinell handlar det delvis om ekonomisk kris och arbetslöshet..

SVT Debatt - 08 jun 17 kl. 12:47

”De förkastade röstar på främlingsfientliga partier”

”Att vi, vanliga mittenpartier, har övergivit dessa människor är skamligt. Jag tror att vi måste se dem, förstå deras situation, erbjuda politiska lösningar”, skriver Jasenko Selimovic..

SmålandsPosten - 20 mar 14 kl. 00:30

Så motas de främlingsfientliga rörelserna

Ökad aktivitet i nazistiska rörelser, var en av gårdagens rubriker som tog sin utgångspunkt i organisationen Expos årsrapport. Den ökade mobiliseringen inom den rasideologiska miljön, som Expo kallar den, ska dock inte förväxlas med en ökad främlingsfientlighet i samhället. Åtminstone inte om man ska tro statsvetarprofessorn Marie Demker, aktuell med boken Sverige åt svenskarna (Atlas akademi).

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SD-toppen: "Dags att börja kalla andra partier för Sverigefientliga"Front National större än Sverige

SVERIGE. Sverigedemokraternas resultat i EU-valet har inte undgått någon. Frågan alla nu söker svar på är vilka SD planerar att samarbeta med i Bryssel.

Newsmill - 13 sep 11 kl. 09:58

De främlingsfientliga partierna har sin motsvarighet i en muslimsk extremism

http://www.newsmill.se/trackback/39404Vi som är engagerade i politik och samhällsdebatt får heller inte glömma att de främlingsfientliga partierna har sin motsvarighet i en muslimsk extremism.

YA - 30 maj 14 kl. 04:00

Ovälkomna partier

Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT
Kravet på att behandla alla lika står i konflikt med innehållet i skolans läroplan. Därför måste lagen ändras.
Att den politiska spänningen stiger under ett valår är naturligt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.