Sydsvenskan > Sport

Thursday, 21 November, 14:27

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 12:50

FA försvarar dopningsmörkningFA menar att det är viktigare att försvara spelares privatliv när det inte handlar om medel som höjer prestationen.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
HalesAP Det, Storbritannien, FA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FA försvarar, dopningsmörkning
YLE - 31 jan 13 kl. 16:26

Nätbanken inte för alla - branschen försvarar sin tolkning

Bankbranschen håller fast vid att koder till nätbanken inte är en grundläggande banktjänst, trots kritik från ministerhåll. Svenska YLE har rapporterat om att bankerna kan vägra att ge kunder med flera betalningsanmärkningar tillgång till nätbankskoder, och justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) har kritiserat den linjen. Bankbranschen har gått in för en tolkning där bankerna kan göra avvägningar om vilka kunder som ska få tillgång till nätbanken.

Kristianstadsbladet - 27 aug 13 kl. 15:29

Bryggeri försvarar vatten i rätten


Krönleins bryggeri i Halmstad använder vatten som Livsmedelsverket klassar som "tjänligt med anmärkning" på grund av höga nitrathalter. Miljö- och hälsoskyddskontoret i Halmstad vill att bryggeriet ska åtgärda de höga värdena, men bryggeriet går i stället till förvaltningsrätten för att få saken prövad, rapporterar P4 Halland.Lars Püss (M), ordförande för miljö- och hälsoskyddsnämnden, välkomnar en prövning.

NT - 27 aug 13 kl. 15:29

Bryggeri försvarar vatten i rätten

Krönleins bryggeri i Halmstad använder vatten som Livsmedelsverket klassar som "tjänligt med anmärkning" på grund av höga nitrathalter. Miljö- och hälsoskyddskontoret i Halmstad vill att bryggeriet ska åtgärda de höga värdena, men bryggeriet går i stället till förvaltningsrätten för att få saken prövad, rapporterar P4 Halland..

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 13 kl. 15:32

Bryggeri försvarar vatten i rätten

Krönleins bryggeri i Halmstad använder vatten som Livsmedelsverket klassar som "tjänligt med anmärkning" på grund av höga nitrathalter. Miljö- och hälsoskyddskontoret i Halmstad vill att bryggeriet ska åtgärda de höga värdena, men bryggeriet går i stället till förvaltningsrätten för att få saken prövad, rapporterar P4 Halland. Lars Püss (M), ordförande för miljö- och hälsoskyddsnämnden, välkomnar en prövning..

NSD - 27 aug 13 kl. 15:29

Bryggeri försvarar vatten i rätten

Krönleins bryggeri i Halmstad använder vatten som Livsmedelsverket klassar som "tjänligt med anmärkning" på grund av höga nitrathalter. Miljö- och hälsoskyddskontoret i Halmstad vill att bryggeriet ska åtgärda de höga värdena, men bryggeriet går i stället till förvaltningsrätten för att få saken prövad, rapporterar P4 Halland..

BT - 27 aug 13 kl. 15:31

Bryggeri försvarar vatten i rätten

Krönleins bryggeri i Halmstad använder vatten som Livsmedelsverket klassar som "tjänligt med anmärkning" på grund av höga nitrathalter. Miljö- och hälsoskyddskontoret i Halmstad vill att bryggeriet ska åtgärda de höga värdena, men bryggeriet går i stället till förvaltningsrätten för att få saken prövad, rapporterar P4 Halland. Lars Püss (M), ordförande för miljö- och hälsoskyddsnämnden, välkomnar en prövning.

Nya Wermlands Tidningen - 05 jun 14 kl. 06:00

Kommunstyrelsen försvarar sig i ett yttrande

Kommunstyrelsen har yttrat sig med anledning av revisorernas anmärkning mot kommunstyrelsen, i revisionsberättelsen för år 2013..

YLE - 06 jun 17 kl. 17:06

Önskan från Fis: Vill inte se Johaug i OS

Fis överklagade Therese Johaugs dopningsdom. Efter förhören i Cas bekräftar advokaten Christian Hjort att motpartens krav ligger på ett sexton till tjugo månader långt straff. Therese Johaug fick en dopningsavstängning på tretton månader i vintras.

Cornucopia - 07 aug 17 kl. 13:37

MÖP-måndag: Detaljerna om försvarsmaktsövningen Aurora

Den stora försvarsmaktsövningen Aurora pågår 18:e till ca 28:e september. I slutfasen består den i kustförsvar av svensk kust i riktning österut. Nedan följer alla idag kända detaljer om övningen, inklusive att USA och Finland kommer agerande angripande B-styrka tillsammans med vissa svenska elitförband, samt vad deltagande svenskt hemvärns uppgifter främst blir.

YLE - 14 jun 15 kl. 08:12

Hönsgödsel väller över Virmo

Hönsskit blev miljöproblem i Virmo i Egentliga Finland. Jättehönsgården Kanax skaffade dubbelt flera hönor, men byggde inte ut avfallshanteringen. När gödselstaden blev full lades gödseln på åkrar.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bärplockare i gatuslagsmål i Gävle

En 43-årig bulgarisk man skadades och fördes till sjukhus efter ett stort slagsmål i centrala Gävle under natten till söndagen.Enligt polisen var det två olika grupper av bärplockare som rök ihop och började slåss. En 33-årig man greps för grov misshandel.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Stora polisavspärrningar i Kiruna

Polisen har spärrat av ett stort område i Kiruna, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten. Händelsen beskrivs av polisen som skarpt läge. Allmänheten uppmanas hålla sig borta från platsen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Uppgifter: Milan erbjuder Zlatan kontrakt

Zlatan Ibrahimovic ser ut att vara allt närmare en övergång till Serie A-klubben Milan. Enligt italienska medieuppgifter har den 38-årige svenske anfallaren blivit erbjuden ett sexmånaderskontrakt..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nordkorea nobbar inbjudan från Sydkorea

Nordkorea reagerar kallsinnigt på en inbjudan från Sydkorea. Beskedet kommer sedan den slutna diktaturen skärpt tonen gentemot omvärlden, och även gett Sverige en tillrättavisning. Sydkoreas president Moon Jae-In har tidigare uttryckt förhoppningar om a.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Det blir jul på Nibblegården – stängningen skjuts upp

Nedläggningen av lunchrestaurangen på Nibblegården senareläggs..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Roberts föreslogs som svart frihetskämpe

Cynthia Erivo hyllas i USA för sin roll som den svarta slaverimotståndaren Harriet Tubman i filmen "Harriet". Men ursprungligen var en helt annan skådespelare föreslagen för rollen som den svarta frihetskämpen, nämligen Julia Roberts. Det avslöjar manus.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Klimatrörelsen Extinction Rebellions grundare: ”Förintelsen var bara ett brott bland andra i historien”

”För mig är det bara ännu en skitgrej i mänsklighetens historia.”.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Slopestylepremiären inställd – för mycket snö

Det brukar vara snöbrist som ställer till det för skidsporterna så här års. Men i Österrike är det tre meter snö som får världscuppremiären i slopestyle att ställas in. – Det är verkligen synd, säger Henrik Harlaut.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Vi har trott att stenålderns skåningar var vandrande jägare – nya analyser kan ge en helt annan bild

Arkeologen Adam Boethius i Lund ska de närmaste åren kemiskt analysera 400 mångtusenåriga tänder. Målet: en ny, detaljerad bild över var och hur människor levde..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

”Sverige behöver en nationell plan för hälsosammare matvanor.”

Kristina Sparreljung och Jan Nilsson, Hjärt-Lungfonden..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Många växter riskerar utrotas

En tredjedel av Afrikas tropiska växer kan vara utrotningshotade. Det visar en preliminär beräkning som har publicerats i den vetenskapliga tidsskriften Science Advances. En grupp forskare har analyserat tillståndet för över 22 000 tropiska buskar, träd.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.