SN > Nyheter

Thursday, 21 November, 08:55

SN - 13 sep 11 kl. 12:41

Programvara avslöjade fuskande studenterMälardalens högskola har beslutat att stänga av fyra studenter som avslöjats med att fuska på tentan..
Läs mer på SN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Programvara, avslöjade, fuskande, studenter
Västerbottens Folkblad - 04 dec 13 kl. 23:00

Tjänst på nätet avslöjar fuskande studenter

Tre studenter vid institutionen för språkstudier har hittills i år anmälts misstänkta för fusk. Alla har fastnat i spårningsverktyget Urkund. - Man ska inte åka snålskjuts på andra, säger studierektor Lars Hübinette..

SmålandsPosten - 17 okt 16 kl. 13:49

Fusklappar avslöjade student

Fuskande studenter kopierade en tidigare inlämnad digital hemtenta..

Corren - 24 nov 15 kl. 22:00

Fuskande studenter stängs av och varnas

Flera fuskande studenter vid Linköpings universitet stängs av eller får varningar sedan de avslöjats..

YLE - 15 jan 15 kl. 15:51

Fimpen avslöjade hans del i vargjakten

Jens Brännkärr från Nedervetil i Kronoby är en av de som dömts för vargjakten i Perho. Det var DNA-prov från en fimp i skogen som avslöjade hans andel i jakten. Brännkärr säger att han kom med i jakten i Perho lite av misstag.

Dagens PS - 09 jan 17 kl. 08:04

H&M-familjens hemliga miljonaffärer avslöjade

Di Digital kan på måndagen avslöja att ett hemligt bolag vid namn DIG Investment har haft i uppdrag att investera delar av H&M-familjen Perssons enorma förmögenhet. Pengarna, som enligt technyhetssajtens beräkningar bör ligga omkring en halv miljard i dag, ska enligt uppgift ha pumpats in i ett 70-tal bolag. När Di Digital kontaktar DIG Investment vill bolagets vd inte kommentera uppgifterna.

DN - 16 dec 18 kl. 09:23

Isländska politiker anmäler kvinnan som avslöjade deras samtal

De isländska politiker som avslöjats med att fälla sexistiska och nedsättande kommentarer om funktionshindrade har anmält kvinnan som avslöjade dem. Politikerna menar att avslöjandet om deras uttalande har skadat deras anseende..

GöteborgsPosten - 22 maj 14 kl. 18:32

Avslöjade dödlig svinbakterie - döms till böter

Allt fler handlare väljer att bojkotta danskt fläskkött. Detta efter avslöjandet att fyra danskar dött sedan de smittats av samma bakterie som många av landets grisar bär på. Men journalisterna som avslöjade uppgifterna döms till böter..

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 17:26

Polisskurkar avslöjade på Twitter


Poliser som genomförde ett fräckt rån på en av Filippinernas mest trafikerade vägar kunde avslöjas sedan en bild på kuppen lagts ut på mikrobloggen Twitter.Bilden av män som omringade en van viftande med vapen i fullt dagsljus togs uppenbarligen av en passerande bilist.Ilskna kommentarer på sociala medier tvingade polismakten att starta en jakt på rånarna som ledde rätt in i dess egen kår.

BT - 09 sep 14 kl. 17:26

Polisskurkar avslöjade på Twitter

Poliser som genomförde ett fräckt rån på en av Filippinernas mest trafikerade vägar kunde avslöjas sedan en bild på kuppen lagts ut på mikrobloggen Twitter. Bilden av män som omringade en van viftande med vapen i fullt dagsljus togs uppenbarligen av en passerande bilist.Ilskna kommentarer på sociala medier tvingade polismakten att starta en jakt på rånarna som ledde rätt in i dess egen kår.

YLE - 07 dec 15 kl. 09:41

Friidrottsbas avslöjade dopningsfall – ”Finsk medalj nummer två?”

Friidrottshöjdaren Antti Pihlakoski avslöjade på Twitter att ett nytt dopningsfall har uppdagats under nytestandet av tester från friidrotts-VM 2005. Enligt Pihlakoski kan fallet leda till en till blåvit medalj. Pihlakoski avslöjar också att det är fråga om en rysk idrottare.

GöteborgsPosten - 28 jan 17 kl. 11:21

Efter GP och SVT Väst:s avslöjade: Läkare delgavs misstanke om vållande till annans död

GP avslöjade tillsammans med SVT Väst hur en ung man som vårdades för läkemedelsmissbruk samtidigt fick ut 1600 starka tabletter av en läkare på en av Närhälsans vårdcentraler, medicin han sen dog av. Avslöjandet fick stor respons och allvarlig kritik har riktats mot både Sahlgrenskas beroendevård och Närhälsan, som nu ändrat sina rutiner. Reportaget blev även underlag för Läkemedelsverkets nya riktlinjer gällande användning av opioider inom smärtbehandling.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.