BT > Nyheter

Tuesday, 19 November, 08:59

BT - 13 sep 11 kl. 10:44

Två av de terrormisstänkta misstänkta har BoråskopplingTvå av de terrormisstänkta i Göteborg har koppling till Borås och en av dem skulle hälsa på anhöriga här då han greps.
Mannen i 25-årsåldern är tidigare dömd till villkorlig dom och böter för en misshandel. Men det är enda gången som han fällts för brott och han har aldrig tidigare figurerat i utredningar om så allvarliga brott som nu.
De fyra männen som sitter anhållna kommer att begäras häktade, men inte för förberedelse till terrorbrott utan för förberedelse för mord.
Häktningsförhandlingarna kommer att hålls i morgon.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Boråskoppling, Göteborg, Borås, Göteborgsområdet, Gamlestadstorget, Angered, Hjällbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåav de , terrormisstänkta, misstänktahar , Boråskoppling

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Barnrättsvecka i Borås: ”Har fått mer koll på vad vi har rätt till”

Barnkonventionen fyller 30 år och blir efter årsskiftet del av svensk lag. Det uppmärksammar Borås stad genom att arrangera barnrättsveckan..

BT - 30 minuter sedan

Avgörande i stort spanskt korruptionsmål

Åklagarna uppskattar att de förskingrat totalt runt 700 miljoner euro – över sju miljarder kronor – av offentliga medel. I dag faller domen mot flera högprofilerade politiker från Spaniens regerande socialistparti PSOE, i ett av de största korruptionsmålen i landets historia..

BT - 45 minuter sedan

Maskiner, värmepumpar och vitvaror slogs ut efter kopplingsmiss

När Vattenfall skulle åtgärda ett strömavbrott i Öxabäck i fredags gick något helt fel när strömmen skulle kopplas på. Resultatet blev att ett 40-tal abonnenter fick värmepumpar, vitvaror och elektriska apparater förstörda. På AK:s snickerier slogs tre viktiga maskiner ut.

BT - 1 timme sedan

Risk för sämre tider oroar i Herrljunga

Hur ska Herrljunga kommun hantera risken för en sämre ekonomi? Kommunstyrelsens andre vice ordförande Mats Palm (S) fick en del svar av kommunstyrelsens ordförande Gunnar Andersson (M), men är fortfarande oroad..

BT - 1 timme sedan

Musikskolan blir kulturskola

Musikskolan i Herrljunga vill bredda sitt utbud för att locka fler till verksamheten. Nu har kommunfullmäktige godkänt att musikskolan ändrar riktning till att vara en kommunal kulturskola..

BT - 1 timme sedan

Asap Rocky ger mjukiskläder till intagna

Asap Rocky har hört av sig till Kronobergshäktet med ett erbjudande om att donera kläder till de intagna. Rapparen erbjuder en grön mjukisdress och har skickat en bild, berättar häkteschefen för ..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.