Nyteknik > Teknik

Friday, 15 November, 18:36

Nyteknik - 13 sep 11 kl. 12:24

Surfa med mobilen i hela världenVia satellitkommunikation blir det nu möjligt att ansluta mobilen till internet runt hela jordklotet..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Surfamed , mobileni hela världen
YLE - 17 feb 15 kl. 13:22

Undersökning: Det är okej att surfa i sängen

Över hälften av de som svarade på Yles mobiltelefonsundersökning svarade att det är okej att surfa på mobilen i sängen, men är man på dejt eller på teater ska man hålla telefonen i fickan. Två tredjedelar av de som svarade tyckte att de själva, eller någon av deras närstående använder mobilen för mycket. Ju offentligare plats du är på destu mindre socialt accepterat är det att surfa på mobilen - det visar Yles mobiltelefonsundersökning.

P3 - 04 jul 11 kl. 16:48

EU vill sänka priset för epost i mobilen

Att surfa på mobilen när man reser utomlands kommer nu att vara mycket billigare, det har Eu-kommissionen tagit beslut om. Och Thomas Mörling som brukar surfa via mobilen tycker om beslutet.? Jag tycker att det är jättebra att priserna sänks.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Då blir det gratis att surfa på mobilen i EU

Det är rätt segt att det kostar en massa att surfa på mobilen utomlands, glömmer man att slå av dataroamingen så fäller man en tår när räkningen kommer. Men nu kommer glädjande nyheter. Den 15 juni 2017 kommer alla extra avgifter för att använda mobilen utomlands förvinna inom EU, skriver Dagens Nyheter.

Dagens PS - 04 nov 16 kl. 09:58

Milstolpe: Mobilen spöar datorn

Dagens PS har tidigare berättat om hur operatörer erbjuder sina kunder att surfa gratis, så vida de inte är näthatare, och tipsat om hur du kan surfa gratis på alla flygplatser runt om i världen. Att surfa på internet på mobilen är alltid högaktuellt och nu skriver brittiska The Guardian utifrån statistik från analysföretaget Statcounter att över hälften av alla globala webbanvändare surfar på sin mobil (51,3 procent). Siffran gäller oktober men det är ett trendbrott – det är nämligen första gången i historien som mobilsurfandet går om datoranvändandet.

Sydsvenskan - 20 jun 11 kl. 08:45

Surfa säkert på semestern

Sydsvenskans arkiv/Foto: AP
Surf med svenskt abonnemang på utlandssemestern kostar.
? Det kan bli ruggigt dyrt att surfa, speciellt utanför EU, säger Marek Andersson, jurist på Konsumentverket.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför kan du inte surfa och prata i mobilen samtidigt

Många har drabbats av problemet att det ibland är helt omöjligt att surfa samtidigt som ett mobilsamtal pågår. Det här kan vara riktigt störande om du och den du snacka med vill googla något eller diskuterar din crush senaste Instagrambild och ni inte kan se den. LÄS MER: Är du beroende av din mobil?

YLE - 01 jul 13 kl. 04:40

Billigare att surfa på semestern

Det blir billigare att ringa och surfa för den som reser i Europa när priset på samtrafik, eller roaming, inom unionen sjunker från och med månadsskiftet. Från och med juli blir det billigare att ringa, skicka sms och exempelvis ladda ner filmer eller kolla e-posten då man reser inom EU. Prissänkningen bygger på en förordning om roaming, och det innebär att mobiltjänsterna inom EU får ett pristak.

Metro - 18 jul 16 kl. 17:30

Priserna hänger inte med när det går allt snabbare att surfa i mobilen

Det går snabbare och snabbare att surfa i mobilen. Bara det senaste året har hastigheten ökat med i....

YA - 19 jul 16 kl. 03:00

Olika snabbt att surfa med mobilen

Det går nästan dubbelt så fort att surfa med mobilen i Burlöv som i Skurup. Skurup ligger på 23:e plats i Skåne..

Mobil - 08 feb 18 kl. 11:11

Billigare att surfa med mobilen under 2017

Sverige tillhör de billigaste länderna att surfa med mobilen i visar en genomgång som Post & Telestyrelsen gjort..

Barometern - 28 jun 19 kl. 07:00

Ladda mobilen och surfa med hjälp av sollcellsbänkar på världsarvet

Ladda mobilen antingen trådlöst eller med sladd och surfa på internet med hjälp av de nya sollcellsbänkarna på världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. .

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 3 timmar sedan

Volkswagens tunga investering: 640 miljarder på elbilar

Volkswagen investerar 60 miljarder euro, motsvarande 640 miljarder kronor, fram till 2024 i en elektrifiering av kommande bilmodeller..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Fords elbil avslöjad före premiären

På söndag skulle det vara klimax. Efter lång tids väntan och massvis med teasers var tanken att Ford skulle ryckt skynket av sin framtid. Men överraskningen uteblir – detta då Mustang Mach-E redan avslöjats..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Shapes rörkonstruktion fick SSAB:s stålpris

Vinnaren av det tjugonde Swedish Steel Prize tilldelas priset för banbrytande användning av martensitiskt stål i en 3d-formad rörkonstruktion för takräcken till bilindustrin..

Nyteknik - 6 timmar sedan

”Låt företagen ta fullt ansvar vid en kärnkraftolycka”

REPLIK. Ni har helt rätt om kärnkraften men ändå helt fel. Det är kostnaden vid en eventuell olycka som är kruxet med kärnkraft.

Nyteknik - 7 timmar sedan

Nu ska de bygga en flygande prototyp av sin jetdrivna mc

Deras flygande motorcykel ska prestera 241 km/h – men enligt Jetpack Aviation är den teoretiska toppfarten över 640 km/h. Nu har investerare lagt pengar för att få upp en prototyp i luften.  .

Nyteknik - 8 timmar sedan

13 timmars legobygge – fast på bara 8 minuter

Ny Teknik (med spännande gäster!) byggde lego i 13 timmar. Vi testade att skruva upp hastigheten med 10 000 procent.

Nyteknik - 8 timmar sedan

Addtechs it-system fortfarande utslagna efter hackerattack

För två veckor sedan drabbades teknikkoncernen Addtech av ett ransomwarevirus. Fortfarande har många av dotterbolagen stora problem, med försenade leveranser till följd..

Nyteknik - 9 timmar sedan

”Skinn” av kolnanorör kan skydda framtidens raketer

Forskarnas nya kompositmaterial öppnar vägen för böjliga värmesköldar med låg vikt. Deras kolnanorör skulle kunna täcka framtidens raketer, som ett tunt skinn..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Rymdministern: Därför investerar Sverige över en miljard per år i rymden

Nästa år ska Sveriges rymdbudget för första gången ligga på över en miljard kronor. ”Det här skapar jobb i Sverige”, säger rymdminister Matilda Ernkrans..

Nyteknik - 10 timmar sedan

IEA: Elbehoven i framtiden blir enorma

Elektricitet får en allt viktigare roll i världens framtida energisystem. Användningen kommer att växa mer än dubbelt så snabbt jämfört med ökningen av det totala energibehovet, enligt IEA..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.