Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 November, 15:02

Affärsvärlden - 13 sep 11 kl. 12:21

GM tror på ljus framtidGeneral Motors Europa-vd Nick Reilly spår att antalet totalt sålda bilar i hela Europa kommer att uppgå till mellan 19,5 och 19,6 miljoner bilar under 2012. Det skriver Bloomberg News att Nick Reilly sade under bilmässan i Frankfurt på tisdagen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Motors Europa, Nick Reilly, Europa, Bloomberg News, Frankfurt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GM tror, ljus, framtid
DalaDemokraten - 16 jan 17 kl. 10:45

Turbulent 2016 – men nya styret tror på ljus framtid för Öraberget

Ända sedan 2003, när två norrmän tillfälligt kom in som ägare, har det till och från rått turbulens kring "Örabergshusen" längst upp på Öraberget.
Nu har en ny styrelse tagit över som tror och hoppas på en ljus framtid för området..

Barometern - 16 nov 17 kl. 06:00

Reinfeldt tror på ljus framtid: "Kalmars läge är väldigt bra”

Den snabba urbaniseringen gör att landsbygden riskerar att slås ut. Men förre statsministern Fredrik Reinfeldt tror på en ljus framtid för Kalmar län – om man fortsätter satsa på rätt saker..

DN - 24 maj 16 kl. 21:04

Torneklint ser en ljus framtid för Sverige


EM och OS med bara en månads mellanrum. Det är tuffa tag för friidrottarna. Men förbundskapten Karin Torneklint tror på medaljer och ser en ljus framtid för svensk friidrott..

GöteborgsPosten - 03 feb 19 kl. 20:54

Ljus framtid för elever inom byggindustrin

Befolkningen växer och med det måste det byggas fler bostäder. De unga som nu väljer en karriär inom byggbranschen har en ljus framtid, i alla fall om man ska tro Sveriges Byggindustrier som flaggar för en stor brist på arbetare inom branschen. Något som ger en ljus framtid för eleverna på Östrabo Yrkes..

Dagens PS - 09 mar 18 kl. 09:47

”Löften om ljus framtid väger tyngre än hot”

USA har har i decennier ställt höga krav på dess allierade att upprätthålla intern säkerhet. Men ingenstans har de kraven tillmötesgåtts så snabbt som när Kina nu erbjuder ekonomiskt långsiktiga drömmar. USA:s strategi om att med hard power få sin vilja igenom är inte längre den mest effektiva.

SR - 13 apr 11 kl. 17:32

"Sveriges ekonomi går ljus framtid till mötes"

Den svenska ekonomin går en ljus framtid till mötes. Det var budskapet när finansminister Anders Borg presenterade regeringens vårproposition i dag. När budgetförslaget debatterades i riksdagen under eftermiddagen gjorde Socialdemokraternas Tommy Waidelich sin debut som ekonomisk talesperson ?

Expressen - 16 maj 11 kl. 01:29

Elias hyllar Tedenby: Har en ljus framtid

BRATISLAVA. Många imponerades av de svenska 90-talisterna i VM. Bland dem den tjeckiska stjärnforwarden Patrik Elias som hyllar sin New Jerseykamrat Mattias Tedenby.

Expressen - 14 okt 15 kl. 22:55

Wingait C.H. går en ljus framtid till mötes

Tio starter utan seger. Men i går var det äntligen dags för vinst. Wingait C.

DN - 04 okt 16 kl. 09:39

Birgitta Forsberg: Ljus framtid mitt i eländet

Sällan har en negativ nyhet pekat ut en så ljus framtid. Ericsson drar ned 3000 personer, men satsar samtidigt framåt..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Selmer ser ljus framtid för KB

Mark Selmer, som förde KB Karlskoga till en meriterande tredjeplats i division 3 när han till den här säsongen återkom som tränare, ser en ljus framtid för klubben i sitt hjärta..

Nya Wermlands Tidningen - 23 feb 17 kl. 09:40

"Landsbygden har ljus framtid"

– Vi måste ta varandra i hand och ta långsiktiga beslut och inte svartmåla och börja tävla med Donald Trump. Landsbygden har en ljus framtid.Det sade landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) när han besökte naturbruksgymnasiet Södra Viken i Sunne på onsdagen..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Så mycket faller bankerna

Stockholmsbörsen handlades stabilt lägre kring lunchtid på onsdagen, i likhet med omvärldsbörserna efter fortsatta oroligheter i Hongkong som anses kunna komplicera handelsförhandlingarna mellan Kina och USA. Den indextunga banksektorn bidrog mest till nedgången i Stockholm..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Även Erik Selin tankar i Collector

Collectors styrelseledamot Erik Selin har köpt 800.000 aktier i bolaget den 19 november, för 43:50 kronor styck vilket motsvarande en likvid på 34,8 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Morgan Stanley står fast vid Swedbank-reken

Morgan Stanley står fast vid sin överviktsrekommendation för Swedbank-aktien efter onsdagens Uppdrag Granskning-program i SVT där det framkom uppgifter om att Swedbank kan ha tillåtit transaktioner som kan utgöra ett brott mot amerikanska sanktioner mot Ryssland..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Fredrik Lundberg köper SHB-aktier för nära 50 miljoner

Fredrik Lundberg har via bolaget Lunden Kapitalförvaltning AB köpt 0,5 miljoner A-aktier i Handelsbanken för totalt 48 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Wirecard backar efter anklagelser mot redovisningen

Fintechbolaget Wirecards aktie backade med över 5 procent i Frankfurt på onsdagsförmiddagen efter att det ånyo riktats anklagelser mot det tyska företagets redovisning..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Han blir ny vd för Norwegian

Norwegians styrelse har utsett norske Jacob Schram till ny vd att efterträda tillförordnade vd:n Geir Karlsen den 1 januari 2020, framgår av ett pressmeddelande på onsdagen. Det innebär att det nu är klart vem som ersätter förre vd:n Bjørn Kjos på posten..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Affärsjuristen: Brott mot sanktioner är mycket värre

Att medverka till brott mot sanktioner är något helt annat - och betydligt värre - än att medverka till penningtvätt. Den bedömningen gör affärsjuristen Peter Utterström, expert på antikorruption och regelefterlevnad, i en intervju med Dagens Nyheter..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Swedbank om SVT-uppgifterna: Känner inte till några överträdelser

Den information som Swedbank mottog i samband med Uppdrag Gransknings intervju med bankens vd Jens Henriksson var redan känd i den interna utredning som advokatfirman Clifford Chance genomför..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Tunga fall för storbankerna

Indexen drogs nedåt när handeln påbörjades i Stockholm på onsdagen. I USA stängde börserna på tisdagskvällen med små förändringar, och Asienbörserna har på morgonen backat med fortsatt uppmärksamhet på oroligheterna i Hongkong..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Riksbanken: Ökade risker för den finansiella stabiliteten

Riskerna för den finansiella stabiliteten har ökat sedan i våras, och det är därför viktigt att motståndskraften ökar. Det framgår av ett pressmeddelande med anledning av Riksbankens stabilitetsrapport..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.