Sydsvenskan > Nyheter

Thursday, 14 November, 20:53

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 12:20

Stängda dörrar i häktningsförhandlingarInnan dess yrkade åklagaren på att den misstänkte serieskytten häktas på sannolika skäl misstänkt för skotten mot polishuset vid Davidshall den 14 mars förra året.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Younes Just, Davidshall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stängda, dörrari , häktningsförhandlingar
Expressen - 20 jul 12 kl. 16:00

Häktningsförhandlingar bakom stängda dörrar

Vid niotiden i morse inleddes häktningsförhandlingar mot den 24-årige svensk-libanesiske man som misstänks för terrorplaner på Cypern, rapporterar SVT..

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 12 kl. 17:51

Advokat förväntar sig stängda dörrar

Fredagens häktningsförhandlingar om en 24-årig svensk-libanes som är häktad på Cypern misstänkt för terrorbrott blir bakom stängda dörrar, förväntar sig mannens advokat Antonis Georgiades. Misstankarna att mannen har något sorts terrorsamröre gör situationen extra delikat med tanke på att Cypern är ordförandeland i EU, enligt advokaten..

Västerbottens Folkblad - 27 feb 15 kl. 12:11

Stängda dörrar under knarkligans häktningsförhandling

Två av fyra har häktats hittills. En förnekar helt, medan en 27-åring har erkänt narkotikabrott av normalgraden. Klockan 09.

Nyan - 21 jun 17 kl. 14:34

Häktningsförhandlingar mot rånmisstänkt pågår

Häktningsförhandlingarna mot den som misstänks ha rånat Strandnäs grill & minilivs pågår. Förhandlingarna hålls bakom stängda dörrar. Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Jönköpingsnytt - 17 nov 17 kl. 09:56

Misstänkt mördare nekar till brott

Under fredagen hölls bakom stängda dörrar häktningsförhandlingar mot en andra man som på sannolika skäl misstänks för mordet i Tovrida. Mannen häktades på sannolika skäl misstänkt för mord. Ytterligare en man häktades för brottet tidigare i veckan.

SmålandsPosten - 08 feb 14 kl. 08:46

30-åring häktad misstänkt för stämpling till mord

En 30-årig man misstänks ha planerat ett mord kopplat till den pågående knarkhärvan som Kronobergspolisen nystar upp.
Under fredagen häktade Växjö tingsrätt 30-åringen för stämpling till mord. I utredningen finns ytterligare en man anhållen för samma brott.

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 17:16

Misstänkta för människohandel fria


Företagarparet i Kalmar, som anhölls misstänkt för människohandel, frigavs på torsdagen efter häktningsförhandlingar i Kalmar tingsrätt. Domstolen ansåg inte att åklagarens bevis var tillräckligt starka för ett fortsatt frihetsberövande, rapporterar lokala nyhetsmedier.Redan då den 51-årige mannen släpptes efter den första häktningsförhandlingen bakom stängda dörrar stod det klart att även hans några år yngre hustru sannolikt också skulle gå fri.

BT - 27 mar 14 kl. 17:16

Misstänkta för människohandel fria

Företagarparet i Kalmar, som anhölls misstänkt för människohandel, frigavs på torsdagen efter häktningsförhandlingar i Kalmar tingsrätt. Domstolen ansåg inte att åklagarens bevis var tillräckligt starka för ett fortsatt frihetsberövande, rapporterar lokala nyhetsmedier. Redan då den 51-årige mannen släpptes efter den första häktningsförhandlingen bakom stängda dörrar stod det klart att även hans några år yngre hustru sannolikt också skulle gå fri.

BT - 22 jun 14 kl. 15:17

Kvinnan häktad för mord

Den 24-åriga kvinna som misstänks för mordet på en ung kvinna utanför Kumla erkänner misshandel och vållande till annans död. Det framkom när häktningsförhandlingarna mot henne inleddes på söndagseftermiddagen, rapporterar flera medier. Förhandlingarna fortsätter nu bakom stängda dörrar.

Nyan - 05 aug 16 kl. 15:17

Offrets tillstånd stabilt – knivmannen häktad


Mannen som misstänks för knivdådet i Godby i onsdags häktades i dag. Han är för sannolika skäl misstänkt för försök till dråp eller alternativt grov misshandel efter att ha knivskurit en kvinna, sin ex-partner.
Kvinnan vårdas på Åbo Universitetssjukhus och hennes tillstånd är stabilt.

Alingsås tidning - 22 nov 18 kl. 06:58

Två häktade för grovt vapenbrott

En man och en kvinna, båda i 25-årsåldern, har häktats för grovt vapenbrott efter ett ingripandet av polis i Herrljunga under förra veckan.
Det var på onsdag kväll i förra veckan som polis gjorde husrannsakan på en adress i centrala Herrljunga och i samband med det påträffade ett vapen. Vapenfyndet resulterade i att en man och en kvinna, båda i 25-årsåldern, greps av polis.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.