Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 November, 05:43

Expressen - 13 sep 11 kl. 12:01

Hemmabygget ger Daniel nya möjligheterKRISTIANSTAD. MS-sjuke Daniel Johansson från Kristianstad får allt svårare att röra sig. Men genom en hemmasnickrad rullstolslösning har livet förändrats radikalt. - Nu kan jag följa med min familj överallt, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Daniel, Kristianstad, Daniel Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemmabyggetger , Danielnya , möjligheter
Barometern - 29 jul 13 kl. 07:36

Köpet ger möjligheter

Daniel Egertz, vd på DOFF Data, anser att förvärvet innebär nya möjligheter för företaget.
? Absolut.

Skånskan - 16 feb 16 kl. 09:00

Ombyte med valmöjligheter

SVEDALA Sporthallen som ska byggas vid Aggarpsvallen kommer att få 26 omklädningsrum i olika storlekar.
– Här kommer att finnas flera valmöjligheter och vi har strävat efter att tillgodose både aktiva med olika önskemål, lärare och personer med servicefunktioner, sammanfattar fritidschef Daniel Kåreda.– Vi kommer att erbjuda omklädningsrum för en hel grupp, för en halv, för mindre grupper eller för den som vill byta om ensam.

YLE - 05 aug 17 kl. 06:37

VM i dag: Usain Bolts sista uppvisning – Daniel Ståhl i blågul guldjakt

Den andra dagen av friidrotts-VM i London bjuder på fyra finaler och en finländare. Sverige har dubbla medaljchanser – men största fokus vilar ändå på en jamaicansk sprintkanon. Under förmiddagspasset kvalar Kristiina Mäkelä om finalplats i tresteg.

NSD - 11 jun 12 kl. 20:53

"Stoppar utbyggnadsmöjligheter"

Oppositionen protesterade häftigt på hur s och v vill bygga om centrum med gågata i första byggetappen. Bristfälligt underlag och samråd var även andra klagomål. - Tar kommunstyrelsen beslutet så tar man bort alla andra utbyggnadsmöjligheter.

Expressen - 04 nov 13 kl. 20:53

"Det borde väl öppnas möjligheter i alla fall"

Tobias Hysén är skadad och missar Sveriges playoff mot Portugal. I La Liga har Daniel Larsson samtidigt börjat leverera. – Det borde väl öppnas möjligheter i alla fall, säger anfallaren..

Dalarnas tidningar - 22 mar 15 kl. 12:35

Vill skapa bättre möjligheter för musikbranschen

– Det blir lite annorlunda när man träffar folk här. Alla är här med ett syfte, oavsett om det är svenska kontakter eller utländska, säger Daniel Olsson..

Dagen - 19 jul 16 kl. 17:14

Pokémon ger kyrkan möjligheter

Efter att Pokémon Go har lanserats i Sverige har det lockat väldigt många spelare. Det är något som kyrkan kan utnyttja, menar ungdomsprästen Daniel Jansson i Alingsås..

Dagen - 19 jul 16 kl. 17:14

Pokémon ger kyrkan möjligheter

Efter att Pokémon Go har lanserats i Sverige har det lockat väldigt många spelare. Det är något som kyrkan kan utnyttja, menar ungdomsprästen Daniel Jansson i Alingsås..

YLE - 27 maj 17 kl. 12:00

Bitcoin och andra kryptovalutor vinner terräng - även storföretagen ser möjligheter

Den så kallade kryptovalutan bitcoin nådde den här veckan en ny rekordnivå på cirka 2 800 dollar per bitcoin. För två månader sedan var en bitcoin värd mindre än tusen dollar. Även andra digitala valutor som ether har rusat på sistone.

BT - 05 mar 18 kl. 12:30

Toxic vill digitalisera Borås: ”Extrema möjligheter”

Digitaliseringen kan bli Davids kamp mot Goliat, i alla fall om man får tro den digitala byrån Toxic som nu har expanderat sin verksamhet till Borås. ”Vi är mitt i en väldigt spännande tid då det lilla företaget kan slåss mot jättar” säger ägaren Daniel Eriksson..

Skånskan - 19 okt 18 kl. 16:06

”Tror folk förstår vi tycker olika”

ESLÖV Liberalerna har efter valet internt på ett medlemsmöte bestämt vilka frågor partiet ska driva när man nu tar plats i Eslövs styrande majoritet.
Det blir inte samma frågor som uppmärksammades mest i valrörelsen men gruppledaren Daniel Rhodin vill inte prata om svek mot väljarna.Henry Nilsson, som ingår i en grupp Eslövsliberaler som fick mycket uppmärksamhet i valrörelsen för sina förslag, menade i veckan i en Skånskanintervju i veckan att det finns risk för en svekdebatt.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Explosioner i Damaskus – raketattack stoppad i Israel

Det har varit en intensiv morgon i Mellanöstern. Syriska medier rapporterar om explosioner i Damaskus.Samtidigt ska raketattacker från Syrien ha stoppats i närheten av Golanhöjderna.

Expressen - 2 timmar sedan

Efter kritiken – kommunerna ska få säga sitt om busslinjer

Efter att 60 busslinjer i Skåne drogs in i våras möttes regionen av frän kritik. Men nu bjuds kommunerna in för att ge sin syn på kommande års busstrafik, skriver Skånetrafiken i ett pressmeddelande.– Vi ser fram emot att ha dialog med kommunerna, till skillnad från förra gången, säger Carina Zachau, ordförande i kollektivtrafiknämnden i Region Skåne, till Sydsvenskan.

Expressen - 3 timmar sedan

Grönt ljus för amerikansk tillgång till Göteborgs data

Amerikanska myndigheter kan få tillgång till sekretessbelagd information från Göteborgs kommuns IT-system genom Microsofts molntjänst – ändå ger kommunens jurister tummen upp till upplägget, skriver Göteborgs-Posten.– Vi har vänt och vridit oerhört mycket på detta, säger stadsjuristen Sarah Arlebrink, till tidningen..

Expressen - 6 timmar sedan

Amazonas avverkas snabbare än på tio år

Avskogningen av Amazonas regnskog är den värsta på över ett decennium.Det visar färska siffror.Miljöaktivister skyller på president Jair Bolsonaro – medan Brasiliens regering skyller på illegal skogsavverkning..

Expressen - 6 timmar sedan

Kolonistuga har brunnit ner i Trelleborg

En kolonistuga har brunnit ner i Trelleborg.Till en början fanns spridningsrisk till närliggande stugor – men tack vare gynnsam vind kunde räddningstjänsten stoppa all spridning.– Räddningstjänsten är fortfarande kvar i området, säger Ola Åström vid SOS Alarm.

Expressen - 7 timmar sedan

Ljusning för kvinnan som misshandlades med planka

Den kvinna i 25-årsåldern som blev slagen med en planka i huvudet av en misstänkt svårt psykisk man är på bättringsvägen. Första beskedet om om livshotande skador har ändrats.– Hennes tillstånd är stabilt, säger Karianne Esseveld till Kvällsposten.

Expressen - 7 timmar sedan

Svenska kappseglarens råd till Greta: Ta det lugnt

Pia L'Obry har kappseglat ensam över Atlanten.Nu följer hon Gretas resa och säger att förhållandena kan bli tuffa men att hon har stor tilltro till besättningens erfarenhet.– Vädret är inte linjärt, utan lever sitt eget liv, och man måste ständigt anpassa sig efter förhållandena..

Expressen - 7 timmar sedan

Svenska studenten Anna, 26, tvingades lämna Hongkong

Anna Lindborg, 26, flyttade i augusti till Hongkong för en utbytestermin. Men efter tre månader fick hon avbryta – och sedan i torsdags är hon tillbaka på svensk mark. – Jag hade inte känt mig trygg, säger hon.

Expressen - 7 timmar sedan

Bil körde in i ladugård efter biljakt

En polisjakt ägde rum i Essunga efter att en bilist vägrat stanna för polisen.Jakten slutade med att bilisten körde in i en ladugårdsvägg.Föraren har nu säkrats av polis..

Expressen - 8 timmar sedan

Löfvens svar på kritiken efter SVT-intervjun

Statsminister Stefan Löfven har fått hård kritik efter söndagens intervju i SVT:s ”Agenda”.Löfven menade att det är segregationen som ligger bakom situationen med det dödliga gängvåldet i landet – och tog upp skolans ansvar för att det blivit som det är.Nu svarar Löfven på kritiken i en intervju med DN:– Det är just segregationen som är problemet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.