Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 19 November, 09:07

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 11 kl. 11:50

Alvas kapten försatt på fri fotBefälhavaren på det fartyg som gick på grund utanför Ålabodarna döms för vårdslöshet i sjötrafik men inte för sjöfylleri. Han släpptes direkt efter rättegången..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Ålabodarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alvas, kapten, försatt, fri, fot
News55 - 12 nov 19 kl. 11:01

Så är Kapten klännings liv i frihet

Göran Lindberg, som gått under smeknamnet Kapten klänning, har blivit föremål för bland annat en bok. Han dömdes till sex års fängelse men är nu åter en fri man. Han erkände endast att han köpt sex av några kvinnor.

GöteborgsPosten - 24 jan 14 kl. 11:35

Johan Rabaeus spelar Kapten Klänning

I helgen släpps polischefen Göran Lindberg fri, trots en psykologisk bedömning om återfallsrisk. I nästa vecka syns Johan Rabaeus som polischefen som fick öknamnet Kapten Kläning i föreställningen Operation Värdegrund på Stora teatern..

Nyheter 24 - 24 jan 14 kl. 10:16

"Jag äcklas av att han ska gå på våra gator""Kapten Klänning"

I morgon släpps Göran Lindberg fri. Trots att Kriminalvårdens psykologiska bedömning från våren 2013 visar att behandlingen inte varit lyckad; ”samt att risken för återfall i sexuellt våld inom en överskådlig framtid är klart förhöjd”. Men han har skött sig i fängelset och det ska tydligen vara skäl nog för en frigivning.

Kristianstadsbladet - 20 nov 13 kl. 18:02

Greenpeace-aktivist fri mot borgen


En av de fängslade miljöaktivisterna i Ryssland har enligt Greenpeace släppts ur fängelset mot borgen. Brasilianska Ana Paula Maciel blev den första av de gripna aktivisterna som släpptes i dag.En domstol i S:t Petersburg beslutade också tidigare i dag att Peter Willcox från USA, kapten på det fartyg som deltog i Greenpeace-aktionen mot rysk oljeborrning i Arktis, skulle friges mot borgen.

BT - 20 nov 13 kl. 18:04

Greenpeace-aktivist fri mot borgen

En av de fängslade miljöaktivisterna i Ryssland har enligt Greenpeace släppts ur fängelset mot borgen. Brasilianska Ana Paula Maciel blev den första av de gripna aktivisterna som släpptes i dag. En domstol i S:t Petersburg beslutade också tidigare i dag att Peter Willcox från USA, kapten på det fartyg som deltog i Greenpeace-aktionen mot rysk oljeborrning i Arktis, skulle friges mot borgen.

Dalarnas tidningar - 25 jan 14 kl. 08:56

Nu släpps "Kapten Klänning"

I helgen släpps den våldtäktsdömde polischefen Göran Lindberg fri. Han har då avtjänat fyra års fängelse för en lång rad sexbrott..

NT - 20 nov 13 kl. 14:07

Greenpeace-kapten fri mot borgen

En domstol i S:t Petersburg har beslutat att kaptenen på det fartyg som deltog i Greenpeace-aktionen mot rysk oljeborrning i Arktis ska friges mot borgen. Domstolen fastställde borgenssumman till motsvarande 400 000 kronor..

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 13 kl. 14:10

Greenpeace-kapten fri mot borgen

En domstol i S:t Petersburg har beslutat att kaptenen på det fartyg som deltog i Greenpeace-aktionen mot rysk oljeborrning i Arktis ska friges mot borgen. Domstolen fastställde borgenssumman till motsvarande 400 000 kronor. Kaptenen Peter Willcox från USA blir därmed den femtonde av de sammanlagt 30 häktade som frigivits mot borgen..

BT - 20 nov 13 kl. 14:09

Greenpeace-kapten fri mot borgen

En domstol i S:t Petersburg har beslutat att kaptenen på det fartyg som deltog i Greenpeace-aktionen mot rysk oljeborrning i Arktis ska friges mot borgen. Domstolen fastställde borgenssumman till motsvarande 400 000 kronor. Kaptenen Peter Willcox från USA blir därmed den femtonde av de sammanlagt 30 häktade som frigivits mot borgen.

UNT - 20 nov 13 kl. 14:07

Greenpeace-kapten fri mot borgen

En domstol i S:t Petersburg har beslutat att kaptenen på fartyget som deltog i en aktion mot rysk oljeborrning i Arktis ska friges mot borgen. En begäran om förlängd häktning av en svensk aktivist ska prövas på fredag.(TT).

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

19 vinnare i Munka Ljungby får dela på en miljon kronor

”Klart jag blev överraskad när jag såg dem stå utanför dörren.”.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Populära tv-program upphör i Danmark

Efter nyår tvingas danskarna vänja sig vid "ett markant mindre och mer digitalt utbud" i radio och tv, skriver Danmarks Radio i ett pressmeddelande. Orsaken är den 20-procentiga neddragningen av anslaget till dansk public service som den dåvarande borge.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Medieprofil som drivs av lust och fåfänga

Nu fyller Viggo Cavling 50 år..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

ABB stöttar Exegers solcellstillverkning

Industrijätten ABB samarbetar med svenska Exeger Operations i ett projekt som handlar om att bygga Sveriges största fabrik för storskalig tillverkning av printade solceller, skriver Dagens industri. Exeger utvecklar en ny solcellsteknik som exempelvis s.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

SEB: Namnlista från SVT förändrar inget

Wallenbergsfärens storbank SEB har tagit del av en lista på 194 företagsnamn från SVT:s Uppdrag granskning (UG) med anledning av tv-programmets granskning av SEB:s hantering av misstänkt penningtvätt i Baltikum, skriver SEB i ett pressmeddelande. "Namne.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nordkorea: Sverige bör uppföra sig

Sverige behöver inte längre jobba för en dialog mellan Nordkorea och USA, säger Nordkoreas chefsförhandlare Kim Myong-Gil. – Om den svenska sidan uppför sig som en baksätesförare kan det ses som orimligt. Den svenska sidan borde förstå situationen orden.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Avgörande i stort spanskt korruptionsmål

Åklagarna uppskattar att de förskingrat totalt runt 700 miljoner euro – över sju miljarder kronor – av offentliga medel. I dag faller domen mot flera högprofilerade politiker från Spaniens regerande socialistparti PSOE, i ett av de största korruptionsmå.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Johanna Due-Boje nominerad till tungt pris

Dressyrryttarens succésäsong fortsätter..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fiskmåsens kamp förenade oss främlingar i byggnaden

I den stunden var vi ett. En gemensam tanke, en gemensam förhoppning - en mänsklighet. Vilken känsla och vilken kraft..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Janice blir ”Musikhjälpens” resande reporter

Artisten Janice är Sveriges Radios program "Musikhjälpens" resande reporter i år. Hon kommer att åka till Uganda, där hon har sina rötter. "Jag är så hedrad över detta uppdrag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.