Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 15 November, 21:34

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 11 kl. 12:00

Tjuvar skar sönder taket på cabrioletNågon gång mellan 07.30 och 22.00 på måndagen försökte en eller flera tjuvar att stjäla en cabriolet som stod parkerad på samåkningsparkeringen i Östra Karup.Enligt polisanmälan var taket sönderskuret och den ena dörren uppbruten. Trots försök lyckades dock inte tjuven eller tjuvarna genomföra bilstölden..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Östra Karup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuvar, skar, sönder, taket, cabriolet
Jönköpingsnytt - 29 sep 11 kl. 07:28

Tjuvar gjorde hål i taket på sportaffär

Vid halv ett-tiden inatt gick larmet från en sportaffär i Habo. Då polisen kom till platsen visade det sig att tjuvar gjort hål i taket och försökt ta sig in i butiken..

Västerbottens Folkblad - 30 jan 13 kl. 07:47

Skar sönder däck på flera bilar

En man skar sönder flera däck på Geografigränd i natt. Strax efter klockan 00.30 inkom ett samtal till polisen om att en man sticker sönder [...

NSD - 29 jun 12 kl. 10:15

Tre män hotade par - skar sönder bildäcken

Männen åkte hem till paret i byn och skar sönder deras bildäck. Nu misstänker polisen att det handlar om ett hot snarare än skadegörelse.- Brottsrubriceringen är övergrepp i rättssak.

NSD - 30 jun 12 kl. 04:33

Par hotades - män skar sönder däck

Männen åkte hem till paret och skar sönder däcken på parets bil.Nu misstänker polisen att det handlar om ett hot snarare än skadegörelse..

BT - 12 aug 12 kl. 01:31

Man skar sönder exets bildäck

En man hotade sin före detta partner och skar sönder däcken på hennes bil. Nu är han misstänkt för olaga hot och skadegörelse. När polisen kom till platsen vid 23-tiden på lördagskvällen hade mannen försvunnit.

NT - 04 nov 12 kl. 19:29

Man skar sönder bildäck med kniv

En man i 65-årsåldern gick på söndagseftermiddagen runt med kniv i Hageby centrum och skar sönder en mängd bildäck..

NT - 14 okt 13 kl. 03:24

Designtjuvar skar sönder lastbil

En chaufför som fraktade italienskt designade vattenkranar väcktes abrupt ur sin sömn av att någon skar sönder kapellet på hans lastbil..

Corren - 14 okt 13 kl. 03:24

Designtjuvar skar sönder lastbil

En chaufför som fraktade italienskt designade vattenkranar väcktes abrupt ur sin sömn av att någon skar sönder kapellet på hans lastbil..

Corren - 14 maj 14 kl. 22:08

Bensintjuvar skar sönder förföljarens däck

Vid en bensinsmitning från Vida Vättern jagade en stationsmedarbetare efter förövarna. Men mitt under jakten stannade tjuvarna – och skar sönder sin förföljares däck..

Expressen - 19 mar 15 kl. 09:05

Skar sönder barnens studsmatta – döms

En 75-årig kvinna i Båstad har av Helsingborgs tingsrätt dömts för skadegörelse, efter att hon förra sommaren skar sönder grannbarnens studsmatta med en stor kökskniv. Kvinnan ska betala 10 000 kronor i skadestånd och böter..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ung kvinna omkom i trafikolycka i Småland

En kvinna i 25-årsåldern har omkommit efter att ha kört av vägen i Ljungby kommun. Hennes bil for i diket och krockade därefter med ett träd vid gamla E4 mellan Hamneda och Ljungby. – Det är oklart varför bilen har hamnat i diket, men det var en kraftig.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Problem med Svenska spels hemsida

Svenska spel har tekniska problem med sin hemsida. Många kunder kan varken komma in på hemsidan eller appen. – Vi vet inte vad det beror på.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lämnade lägenhet via balkong vid brand

En brand har brutit ut i ett flerfamiljshus i Kristinehamn i Värmland. – Människor ska ha lämnat en lägenhet via en balkong. Det är en mycket kraftig rökutveckling från lägenheten, men jag vet ingenting om skadeläget hos dem som evakuerats, säger polise.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hanna Rosvall sporrades av barndomsidolen

Ängelholmaren pressade Michelle Coleman och simmade till EM.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Sju gånger mer plast än fiskyngel

Fiskyngel växer upp i miljöer där det samlas extra mycket plastpartiklar. Det leder till att många fiskar får i sig plast redan under sina första dagar i livet. Fiskarnas liv som yngel är fortfarande förhållandevis outforskat i det vilda.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Historisk medalj på beachvolley-världstouren

Sverige har fått sin första medalj i världstoursammanhang på herrsidan i beachvolley. Tacka David Åhman, 17, och Jonatan Hellvig, 18, för det. Duon tog hem bronset i den enstjärniga tävlingen (lägst på världstouren) i Doha, Qatar, efter seger mot ett pa.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Regeringsbildning påbörjas i Tunisien

Tunisiens president Kaïs Saïed har gett den tidigare utrikesministern och jordbruksministern Habib Jemli i uppdrag att bilda regering. Jemli tillfrågas sedan det moderata islamistpartiet Ennahda, som fick flest röster i parlamentsvalet, nominerat honom.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Förundersökning om dödsolycka läggs ner

Förundersökningen om en dödsolycka i Kristianstad har lagts ner. Olyckan inträffade i april när en pojke i förskoleåldern omkom sedan han blev påkörd av ett tåg. En förundersökning om vållande till annans död inleddes.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

De vann pris på Stockholms filmfestival

Stockholms filmfestivals jury har sagt sitt. Vinnaren av festivalens huvudpris, bästa film, är ett hyllat debutdrama som bygger på en sann historia om stulna bebisar i Peru. "Song without a name" har beskrivits som en "kafkaartad" thriller om brott och.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Följ Rumänien–Sverige i EM-kvalet

Följ EM-kvalmatchen mellan Rumänien och Sverige här..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.