IDG > IT

Friday, 15 November, 10:45

IDG - 13 sep 11 kl. 11:50

Vem blir årets CIO?Möt de fem finalisterna till utmärkelsen Årets CIO. Vi avslöjar också vilka projekt som kan ta hem titlarna Årets projekt och Årets hållbara projekt..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
CIO, Årets CIO, Årets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem blir årets CIO
IDG - 03 maj 12 kl. 13:08

Topp-cio:erna om framtidens cio-roll

Lika länge som de har funnits CIO:er har vi hört spekulationer om huruvida CIO-jobbet kommer att finnas kvar eller inte. Så här ser några av världens främsta CIO:er om hur de ser på sin roll i framtiden..

IDG - 27 okt 15 kl. 08:00

Jonas Hansson, CIO, Axis: "En bra CIO måste vara en kulturbärare"


Axis Communications CIO Jonas Hansson är en av fem nominerade till Årets CIO 2015. Vinnaren koras på CIO Awards på Berns den 14 december..

IDG - 12 dec 11 kl. 09:07

Cio Awards satte ljuset på vinnarna

Kjell Rune Tveita, CIO på If, utsågs till Årets CIO under CIO Awards-galan på Nalen den 8 december. Apotek Hjärtat stod för Årets projekt och Volvo IT för Årets hållbara projekt. .

IDG - 16 feb 12 kl. 09:27

Han vill stärka cio:ns ställning i Europa

European CIO Association är en nystartad organisation som verkar för att europeiska CIO:er ska få mer att säga till om i Europa. Postnords CIO Joss Delissen är en av medlemmarna i styrelsen..

IDG - 29 mar 12 kl. 08:16

"Alla cio:er har flera roller"

SAPs CIO, Oliver Bussmann har fullt upp med sina två roller som CIO och vd på företagets tyska huvudkontor. Samtidigt menar han att alla CIO:er måste spela minst tre roller ifall de vill vara framgångsrika i framtiden. .

IDG - 15 maj 12 kl. 16:18

Cio:er delar erfarenheter på Cio:s Global Sourcing-event

Sourcing var temat på dagens CIO event som gick av stapeln på Grand Hotel. Där samlades CIO:er för att lyssna till andras sourcing-erfarenheter och dela med sig av sina egna..

IDG - 22 mar 13 kl. 14:56

Framtidens fyra CIO:er

Hur är framtidens CIO - affärsutvecklare, tekniker, entreprenör eller it-fabrikör? Gartner spår att CIO:er kommer att gå fyra olika vägar. Vi har träffat CIO:erna som redan lever i det nya..

IDG - 07 mar 14 kl. 08:06

Så bygger du förtroende som ny CIO

Oavsett om du blivit CIO för att du klättrat inom företaget, eller om du hämtats in från en annan organisation, är det viktigt att du får de anställdas förtroende. CIO Magazine har listat experternas bästa tips för hur du som nytillträdd CIO får medarbetarna på din sida..

IDG - 12 jun 14 kl. 08:07

Så spenderar CIO:erna sin sommar

Vad gör CIO:erna på semestern, och hur gör man för att koppla bort arbetet och slappna av under sommaren? CIO Sweden har ställt frågan till fyra CIO:er..

IDG - 15 aug 14 kl. 08:08

CIO:er, CMO:er och Big Data

I takt med den ökade digitaliseringen suddas gränserna mellan it och marknad ut. Detta gör att CIO:er och CMO:er i större utsträckning en tidigare måste samarbeta. Ett område där detta är särskilt viktigt är Big Data.

IDG - 18 sep 14 kl. 13:54

De kan bli Årets CIO 2014

Idag står det klart vilka tio CIO:er som har chans att ro hem prestigepriset Årets CIO på CIO Awards i december..

Fler nyheter från IDG

IDG - 11 dec 18 kl. 10:13

Klarna ger stöd för Apple Pay


Klarnas kortkunder kan nu betala med mobilen eller med klockan..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

Konverteringsfeber får Knowit att köpa ny digitalbyrå


Konsultbolaget Knowits digitalbyrådel fortsätter att växa med förvärv..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

It-jättarna fördömer ny anti-krypteringslag – "underminerar mänskliga rättigheter"


Apple, Google, Microsoft , Facebook och flera andra it-bolag dömer ut Australiens nya lag som ger långtgående befogenheter för polisen att ta del av krypterade data..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:35

Swish ligger nere – går inte att göra betalningar


Betalappen Swish gick ner under tisdagsmorgonen – vilket innebär att kunder inte kan genomföra betalningar..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:02

Google+ läckte data från 52 miljoner användare


En ny API-bugg i Google+ öppnade privata data för 52 miljoner användare. Utvecklare hade tillgång till personuppgifterna under en hel vecka..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:02

Inte bara finmekanik – hundra utvecklare krävs för att driva svenska succéklockan


Klockföretaget Daniel Wellington har på bara ett par år vuxit till ett globalt företag som omsätter över tre miljarder kronor. En nyckel i det här har varit en storsatsning på teknik och inte minst på molnet..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:06

Webbens viktigaste säkerhetsprotokoll uppgraderat – här är nyheterna i TLS 1.3


Säkerhetsprotokollet TLS är nu officiellt släppt i den nya versionen 1.3. Nyheterna inkluderar flera åtgärder som förbättrar både säkerhet och prestanda..

IDG - 10 dec 18 kl. 16:28

Tre gick lottlöst ur den stora frekvensauktionen


Det första steget av auktionen i 700 MHz-bandet är nu avslutat och det blev ett hårt slag för Tre som inte lyckades ta hem något frekvenstillstånd..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Kinesisk domstol går på Qualcomms linje – säljstopp för äldre Iphone i Kina


Qualcomm verkar ha vunnit en åtminstone tillfälligt viktig seger mot Apple i Kina – en domstol har stoppat försäljningen av många Iphone-modeller..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Mozilla "djupt oroliga" över att Microsoft dödar Edge


Microsoft överger webbläsaren Edge till förmån för en ny Chromium-baserad webbläsare. Detta oroar Mozilla som blir det enda kvarvarande alternativet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.