Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 18 November, 12:22

Nyhetskanalen - 13 sep 11 kl. 11:32

Åtalade läkaren: Flickan dog av vattenskalleFlickan ska inte alls ha dött av narkosmedlet tiopental, utan av vattenskalle, hydrocefalus. Det framgår av det dödsorsaksintyg som den nu åtalade läkaren skrev strax efter det att den lilla flickan på Astrid Lindgrens barnsjukhus dog i september för tre år sedan.
.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Astrid Lindgrens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalade, läkaren, Flickan, dogav , vattenskalle
NT - 12 nov 12 kl. 17:45

Hotåtalade läkaren till utvisningsbåset

Rättegången mot den hotåtalade läkaren fick en livfull inledning på måndagen, och läkaren skickades till det rättsliga utvisningsbåset..

Skånskan - 23 jan 16 kl. 06:00

Här jobbade den åtalade läkaren

Östra Göinge Social, trevlig, kompetent och vänlig. Den 38-årige läkaren sågs som rena svärmorsdrömmen av flera som han arbetade med under åren som hyrläkare på fyra vårdcentraler i norra Skåne.
Nu beskrivs han som ”bunkerläkaren”.

NT - 04 aug 12 kl. 13:24

Den åtalade läkaren granskas

Först när den psykiskt sjuke läkaren stängts av från sitt jobb och åtalas för olaga hot överväger Socialstyrelsen att verka för att hans legitimation ska dras in..

YLE - 09 dec 14 kl. 12:12

Vandaskola sörjer flicka som dog under bil

En elev som gick i fjärde klassen i Mikkola skola blev påkörd på Ullavägen på måndag eftermiddag. Den tioåriga flickan dog av sina skador. Flera skolkamrater såg olyckan.

Kristianstadsbladet - 04 feb 16 kl. 18:00

Bunkerläkaren kallar medicinexpert

En läkemedelsexpert ska vittna om att läkemedlen inte sövde kvinnan utan försatte henne i ett sömnliknande tillstånd. Rättegången mot den åtalade bunkerläkaren drar ut på tiden..

Kristianstadsbladet - 09 feb 16 kl. 11:11

Förhören med läkaren avslutade

Förhören med den åtalade läkaren är avslutade. Han står åtalad för att ha drogat, våldtagit och rövat bort en kvinna till sin gård i Östra Göinge. Målsägarbiträdet var nöjd med svaren han fick..

Kristianstadsbladet - 10 feb 16 kl. 03:00

Krav på högt straff för bunkerläkaren

Åklagarna vill ha ett fängelsestraff som närmar sig maxstraffet för den åtalade bunkerläkaren. Men advokaten tycker att läkarens ansvar är mindre och att straffet ska vara lägre. I går avslutades rättegången i Stockholms tingsrätt..

BT - 23 apr 14 kl. 19:13

Barnläkaren överväger stämma staten

Barnläkaren hade krävt drygt 2,9 miljoner kronor. Justitiekanslern (JK) beslut ger henne i stället 20 000 kronor för tiden hon satt frihetsberövad, misstänkt för ett spädbarns död.- Det är pinsamt, säger hennes advokat Björn Hurtig.

BT - 23 apr 14 kl. 21:24

"Barnläkaren" kan stämma staten

Läkaren hade krävt drygt 2,9 miljoner kronor. Justitiekanslern (JK) beslut ger henne i stället 20 000 kronor för tiden hon satt frihetsberövad, misstänkt för ett spädbarns död.- Det är pinsamt, säger hennes advokat Björn Hurtig.

Barometern - 11 mar 14 kl. 16:34

Fem åtalade för kidnappad flicka

Fem personer åtalades på tisdagen av Kalmar tingsrätt för olaga frihetsberövande. De fem har enligt åtalet tillsammans fört bort och hållit kvar en 13-årig flicka mot hennes vilja. Tre män ska ha plockat upp flickan vid hennes skola den 18 oktober 2013.

Barometern - 27 maj 14 kl. 12:47

Rättsläkaren: Ingen klar dödsorsak

Knytnävsslag från en 28-årig man fällde den 43-årige Djurgårdssupportern som avled i Helsingborg. Men vad var egentligen dödsorsaken? Det kunde rättsläkaren inte slå fast i rätten i dag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.