Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 21 November, 02:27

Nyhetskanalen - 13 sep 11 kl. 11:32

"Flickan dog av vattenskalle"Flickan ska inte alls ha dtt av narkosmedlet tiopental, utan av vattenskalle, hydrocefalus. Det framgr av det ddsorsaksintyg som den nu talade lkaren skrev strax efter det att den lilla flickan p Astrid Lindgrens barnsjukhus dog i september fr tre r sedan.
.
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flickan, dogav , vattenskalle
Nyhetskanalen - 13 sep 11 kl. 11:32

Åtalade läkaren: Flickan dog av vattenskalle

Flickan ska inte alls ha dött av narkosmedlet tiopental, utan av vattenskalle, hydrocefalus. Det framgår av det dödsorsaksintyg som den nu åtalade läkaren skrev strax efter det att den lilla flickan på Astrid Lindgrens barnsjukhus dog i september för tre år sedan.
.

UNT - 30 sep 11 kl. 10:27

Vittne: Flickan dog en onaturlig död

Det är oerhört svårt att dra några andra slutsatser än att den lilla flickan på Astrid Lindgrens barnsjukhus dog en onaturlig död.Det berättade ett av åklagarens huvudvittnen när rättegången mot den dråpanklagade läkaren i dag fortsatte i Solna tingsrätt..

Expressen - 09 dec 13 kl. 18:59

Polisen: Ihjälkörda flickan dog i onödan

Den 16-åriga flickan som blev ihjälkörd på E22:an i fredags omkom i onödan. Det är polisens uppfattning efter den tragiska dödsolyckan utanför Hurva i fredags kväll. - Hade där funnits ett staket som skiljer vägbanorna åt hade olyckan troligen aldrig skett, säger polisens trafikutredare Greger Nilsson..

Expressen - 18 feb 19 kl. 19:15

Grannarna har slagit larm om vägen där flickan dog

En ung man misstänks för vållande till annans död efter att en 17-årig flicka dog i en mopedkrock i lördags. Polisen utreder nu olyckan.Under lång tid har flera boende larmat om att vägen där dödsolyckan inträffade är farlig.

YLE - 05 okt 16 kl. 14:07

Nioårig flicka dog på övergångsstället - nu kom domen

Mannen som körde över en nioårig flicka på ett övergångsställe i Tölö i Helsingfors i fjol fick sin dom på onsdagen. Han fick tre månaders villkorligt fängelse. Åklagaren är nöjd.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

10-årig flicka åkte snabb bergochdalbana – dog dagen därpå

10-åriga Jasmine Martinez från Kalifornien tappade medvetandet dagen efter ett besök på nöjesfältet Six Flags. Där hade hon åkt attraktionen "Revolution", en bergochdalbana som går i närmare 90 kilometer i timmen, skriver Mirror. Jasmine hittades medvetslös på lördagen.

YLE - 10 mar 16 kl. 11:43

Flicka blev påkörd och dog - chauffören fick böter

En man som körde på en 10-årig flicka i Vanda så att hon dog direkt dömdes i tingsrätten till bötesstraff på dryga 1 000 euro. Hovrätten sänker nu ersättningssumman som mannen ska betala. Det var i december 2014 som en då 53-årig man tappade kontrollen över sin bil under en sjukdomsattack och körde ut mot vägrenen där en 10-årig flicka promenerade.

YLE - 09 dec 14 kl. 12:12

Vandaskola sörjer flicka som dog under bil

En elev som gick i fjärde klassen i Mikkola skola blev påkörd på Ullavägen på måndag eftermiddag. Den tioåriga flickan dog av sina skador. Flera skolkamrater såg olyckan.

Aftonbladet - 30 mar 11 kl. 15:57

Bebisen fick bara bröstmjölk ? dog

Ett franskt föräldrapar står åtalade för vållande till sin bebis dödDen elva månader gamla flickan dog av näringsbrist ? trots att mamman ammade henne regelbundet..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 12 kl. 20:11

Barnet dog ? kritik mot förlossning

En förlossning på Höglandssjukhuset i Eksjö slutade med att barnet avled och mamman skadades. Socialstyrelsen kritiserar nu den ansvarige läkaren, rapporterar P 4 Jönköping. Flickan dog efter en 55 timmar lång förlossning i maj förra året.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.